تحقیق پیشگفتار کارآفرینی قارچ (قابل ویرایش)

تحقیق پیشگفتار کارآفرینی قارچ (قابل ویرایش)

تحقیق پیشگفتار کارآفرینی قارچ (قابل ویرایش)

تحقیق-پیشگفتار-کارآفرینی-قارچ-(قابل-ویرایش)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۴۲ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۲
‏پیشگفتار
‏مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف می‌شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه می‌کند.‏ ‏قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامین‌ها و لیپیدها است می‌تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی می‌توان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.
‏اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور‏ ‏ در صنایع غذایی به شمار می‌رود، می‌تواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم کشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز می‌توانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.
‏مقدمه
‏هر گیاه محلی دوره زندگی ( یکساله ،دوساله،چندساله ) بسته به محیط ، آب و هوا و ترکیب خاک ، محل کشت ،همواره دستخوش تغییرات گوناگونی میشود. ایجاد بهترین امکانات برای حداکثر رویش و بازدهی از آرمانهای پرورش دهندگان است.برای بدست آوردن محصول بیشتر و مرغوبتر، باید محیط زندگی هر گیاهی را با توجه به شرایط زیستی آن به نحوی مطلوب آماده کرد. برای نمونه گیاهان سبز نیاز به روشنایی خورشید دارند، فتوسنتز یکی از عوامل مهم رویش این گیاهان است و اگر آفتاب از آفتاب از آنها از آنها دریغ شود خیلی زود به زردی میگراید ، پلاسیده میشوند و از بین میروند، اما گرما و رطوبت مناسب، مورد نیاز گیاه موجب نقصان نمو، بازدهی و کند شدن روند تکثیر ان میگردد. قارچ از گیاهان شگفت آوری است که نیازهای زندگی خود را از راه تجزیه و خوردن برخی جانداران و به ویژه مانده های جانداران و مانده های غذایی آنها تامین میکند و گونهای از آن، خود منبع غذایی بسیار مهمی برای انسان محسوب میشود.قارچ طلای سفید نیاز به روشنایی و آفتاب ندارد، کشتزار، باغچه و فضای وسیع نمیخواهد،در آپارتمان و حتی در جعبه ای کم عمق و یا در داخل کیسه نایلون در محل سکونت میتوان آن را پرورش داد و محصول برداشت کرد. این گیاه عجیب و غریب و بی موقع قارچ نام دارد. در دامنه کوهها، زمینهای کشاورزی، در روستاها و شهرها، روی تنه درختان و اصولا هر جایی که انرژی از رطوبت و بقایای گیاهی و جانوری باشد، در فصل رویش بهار و یا هر محیط ساختگی مناسب میروید و محصول میدهد کشت و پرورش قارچ به عنوان سرگرمی و تفنن در خانه انجام شود و یا برای استفاده غذایی و حتی فروش محصول به منظور کسب درآمد جنبی مانند سبزی کاری، مورد استفاده قرار گیرد. زیرا با توجه به امکان کشت در سطح کم و برداشت زیاد در عین سهولت کار، مقرون به صرفه و یکی از پر درآمد ترین رشته های کشاورزی است.قارچ اکنون به عنوان یک ماده غذایی و سبزی لوکس در بیشتر کشورهای جهان تولید و مصرف میشود و تقریبا با تمام غذاها مورد مصرف دارد.
‏۲
‏۳
‏فصل اول ‏:
‏( معرفی کسب و کار )
‏معرف‏ی‏ طرح
‏شرکت تولیدی قارچ طلایی شیراز
‏این شرکت در تاریخ ۲۰/۲/۱۳۸۴ در محل ثبت شرکتهای شیراز به ثبت رسیده است و در زمینه تولید قارچهای خوراکی به صورت صنفی فعالیت خواهد داشت.
‏سرمایه اولیه ۴۵۰۰۰۰۰۰۰ ریال خواهد بود.
‏آدرس شرکت
‏شیراز ‏–‏ خیابان فلسطین ‏–‏ شرکت تولیدی قارچ طلایی شیراز
‏شرایط کاری این واحد تولیدی
‏ این واحد به خاطر اینکه شخصی می باشد در تمام ایام سال بنا به تشخیص کارفرما مشغول به کار می باشدرسمی مشغول به فعالیت می باشد . و در این مقدار حداکثر بهره بری از کار می شود . و در کنار این مدت یک نفر بطور مستمر در این واحد به عنوان نگهبان مشغول به کار است .

‏معرفی محصولات طرح :
‏* ‏محصول ‏این واحد تولید قارچ ‏خوراکی
‏۴
‏خـلاصــه طــرح
‏موضوع طرح : ‏پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت ۵۰ تن در سال
‏محل اجرای طرح : ‏قابل اجرا در سراسر کشور
‏سرمایه گذاری کـل: ‏۸/۸۸۹ میلیون ریال
‏سهم آورده متقاضی: ‏۸/۸۹ میلیون ریال
‏سهم تسهیلات: ‏۸۰۰ میلیون ریال
‏دوره بازگشـت سرمایه: ‏۲۶ ماه
‏تاریخچه و ظرفیت تولید قارچ در ایران:
‏در سال ۱۳۳۷ ده تن قارج در سال تولید می شد.
‏در سال ۱۳۶۵ سالانه ۱۰۰۰ تن قارچ تولید می شد که بهای تمام شده آن در همان سال ۷۵۰ ریال بود و قیمت فروش ۱۰۰۰ ریال و ۲۵% سود دهی داشت در سال ۱۳۸۰ تولید سالانه بالغ بر ۷۵۰ تن بوده است که قیتم تمام شه آن ۸۸۶۰ ریال و قیمت فرو آن طبق آمار ۱۵۰۰۰ ریال بده است با ۲۵ % سود که نشاندهنده روند سود ثابت در این محصول می باشد.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x