تحقیق پیامدهای جدایی (قابل ویرایش)

تحقیق پیامدهای جدایی (قابل ویرایش)

تحقیق پیامدهای جدایی (قابل ویرایش)

تحقیق-پیامدهای-جدایی-(قابل-ویرایش)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۲۸ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏پیامدهای جدایی
‏عواقب و پیامدهای احتمالی طلاق یا تأثیر آن در پدیده‌های روانی و اجتماعی ‏فرزندان طلاق را می‌توان چنین بر شمرد:
 ۱ – ‏بزهکاری کودکان و نوجوانان، ناسازگاری‌ها و رفتارهای ضد اجتماعی آنان.
 ۲ – ‏فحشا به ویژه در نتیجه فقر و ناآگاهی.
۳ – ‏اعتیاد زنان، مردان و کودکان و استفاده از کودکان در توزیع مواد‌مخدر و دیگر ‏فعالیت‌های غیرمجاز.
 ۴ – ‏پرخاشگری و ناسازگاری کودکان، فرار از منزل و ولگردی آنان.
 ۵ – ‏افت تحصیلی، خودکشی زن یا شوهر و حتی کودکان.
 ۶ – ‏کاهش میل به ازدواج در دیگر افراد خانواده به ویژه بچه‌‌های طلاق.
 ۷ – ‏اهمال و مسامحه والدین در تعلیم و تربیت فرزندان، ایجاد آسیب‌های روانی و ‏اجتماعی برای آنان.
 ۸ _ ‏فرزندان پسر طلاق در همانند‌سازی‌ مردانه دچار اشکالات زیادی خواهند شد و ‏در بسیاری از موارد تمایلات هم جنس گرایانه از خود بروز می‌دهند و اتکای به نفس ‏آنان نیز به شدت کم می‌شود.
 ۹ – ‏فرزندان طلاق با گذشت ۵ سال به هیچ وجه نمی‌توانند ثبات هیجانی و عاطفی خود ‏را از دست دهند.
 ۱۰ – ‏بچه‌های طلاق آینده خوبی را برای خود تصور نمی‌کنند و اطمینان خود را به ‏ارکان زندگی از دست می‌دهند و از آنجا که بی‌توجهی خانواده را به مسائل و نیازهای ‏خود لمس می‌‌کنند، در آینده نسبت به افراد پیرامون خود و در مقیاس بالاتر، اجتماع، ‏به نوعی بی‌اعتنایی و بی‌توجهی کشیده می‌شوند.
 ‏فرزندان طلاق
 ‏طلاق و فروپاشی خانواده ضمن بر هم زدن تعادل روانی – عاطفی افراد خانواده موجب ‏بروز آسیب‌های اجتماعی می‌شود. طلاق به هر دلیلی درست یا نادرست پیامدهایی برای فرد ‏و جامعه دارد.تحقیقات نشان می‌دهد، که اثرات طلاق بستگی به سن کودک هنگام طلاق ‏دارد. همچنین اثر طلاق بر کودک به جنسیت، شخصیت، میزان ناسازگاری و درگیری والدین و ‏حمایت خانواده و دوستان کودک بستگی دارد.
‏جدایی پدر و مادر یک اثر آنی و زودگذر نیست؛ بلکه در تمامی‌ مراحل زندگی فرزندان ‏اثرات منفی و زیانباری را بر جای خواهد گذاشت. پراکنده شدن اعضای خانواده و محرومیت ‏فرزندان از سرپرستی مشترک والدین، پس از فروپاشی و از هم گسیختگی خانواده آنان را ‏از داشتن مواهب و مزایای زندگی خانوادگی محروم می‌کند و هویت فردی و خانوادگی ‏فرزندان طلاق را مختل می‌کند
 
.
 ‏آسیب‌شناسان اجتماعی براین باورند که پس از جدایی والدین، مسائل روحی و روانی ‏بسیاری برای فرزندان ایجاد می‌شود. از جمله: بدبینی به جنس والد دیگر و بی‌خبر ‏ماندن از روحیات و ساختار وجودی او که آسیب‌های آن بعدها در ازدواج چنین فرزندانی ‏آشکار می‌شود. مشکلات روانی و جسمانی، تربیتی، احساس گناه و سردرگمی، اختلال در ‏هویت و احتمال گرایش به بزهکاری را می‌توان از جمله آثار مخرب وزیانبار معنوی و ‏مادی طلاق روی فرزندان برشمرد.
 ‏فرزندانی که براثر طلاق والدین، حامیان اصلی خود را از دست می‌دهند، بیش از ‏دیگران در خطرند و به راحتی فریب ظاهر آراسته و سخنان فریبنده افراد را می‌خورند. ‏طبق تحقیقات انجام شده، ۷۰درصد افرادی که دچار آسیب‌های اجتماعی می‌شوند فرزندان ‏طلاق هستند. از این‌رو توجه به مقوله پیشگیری از طلاق اهمیت خاصی دارد.
 
‏در کنار مسایل مبتلا به نهاد خانواده در شرایط فعلی از جمله افزایش سن ازدواج و ‏عدم تمایل به‌ازدواج که نوعی تهدید علیه کیان خانواده می‌باشد، طلاق نیز از جمله ‏آسیب‌های اجتماعی است که در اغلب جوامع رو به رشد قابل مشاهده است.
‏از هم پاشیدگی خانواده‌ها، بجا ماندن فرزندان این خانواده‌ها یا همان “فرزندان ‏طلاق” که آنان نیز دچار مشکلات و کاستی‌هایی مختص بخود می‌شوند و نیز کمرنگ شدن ‏محبت و عاطفه در میان اعضای خانواده و افزایش بزه در نوجوانان و جوانان از جمله ‏مسایلی است که در قرن اخیر گریبانگیر بسیاری از جوامع انسانی شده است.
‏به عقیده کارشناسنان پدیده طلاق وضعیتی در نقطه مقابل پدیده ازدواج است به ‏شکلی که آثار مخرب و ویرانگر آن حتی در روند و پروسه ازدواج و نرخ جمعیتی در جامعه ‏نیز تاثیر گذار است.
‏در همین رابطه به نظر آنان از عوامل مهم در کاهش میل ازدواج و تشکیل خانواده ‏در جوانان ، افزایش آمار طلاق و از هم پاشیدگی کانون گرم و صمیمی خانواده در یک ‏جامعه می‌باشد.
‏در نظر صاحبنظران طلاق یک پدیده چند بعدی است که مهمترین عامل وقوع آن عدم ‏تفاهم بین زوجین است.
‏به عقیده آنان سه تا پنج سال اول زندگی مشترک زوجهای جوان ،مقطعی حساس برای ‏شکل‌گیری یک خانواده است ،بنابراین داشتن برنامه‌های فرهنگی و آگاهی بخش برای ‏جلوگیری از افزایش میزان طلاق در جامعه بسیار موثر و حیاتی است.
‏در شش ماه نخست امسال ‪ ‏۴۹‬‏هزار و ‪ ‏۵۲۵‬‏مورد طلاق در نقاط مختلف روستایی و ‏شهری درسطح کشور ثبت شده که نسبت به مدت مشابه پارسال پنج درصد رشد داشته است.
‏این در حالی است که در ثبت واقعه ازدواج هشت درصد رشد ثبت شده است که این ‏تفاوت سه درصدی نرخ رشد ازدواج با طلاق در جامعه از نظر کارشناسان نامطلوب است زیرا ‏جامعه‌ای از نظر آمار ازدواج و طلاق مطلوب به نظر می‌رسد که بین نرخ رشد ازدواج و ‏طلاق در آن تفاوت زیادی وجود داشته باشد.
‏کارشناسان معتقدند: افزایش آمار طلاق در جوامع در حال توسعه از جمله ‏آسیب‌هایی است که بروز آن طبیعی است اما افزایش بی‌رویه آن می‌تواند بسیار خطرناک و ‏در جهت تضعیف کامل بنیان‌های خانواده پیش برود.
‏پرسش اساسی که در این گزارش به صورت مبسوط به آن پرداخته می‌شود این است که ‏چرا خانواده‌ای در آغاز با نهایت عشق ، محبت ، احساس الفت و یکی بودن آغاز می‌گردد ‏و تنها با گذشت دوره‌ای کوتاه و شاید طولانی با نهایت خشم، نفرت ، بیزاری و ‏بی‌اعتمادی پایان می‌یابد.
‏متاسفانه انسجام و همبستگی خانواده‌های قدیم که نمونه‌هایی از آن هنوز قابل ‏مشاهده است در زندگی زوجهای جوان به سختی یافت می‌شود و یا اصلا وجود ندارد.
‏اغلب کارشناسان و صاحبنظران اجتماعی بر این باورند که عواملی مانند فشارهای ‏اقتصادی و بالا رفتن هزینه‌های زندگی ، فشارهای روانی، عدم داشتن تفاهم، اعتیاد، ‏بالا رفتن توقعات زوجین ، ازدواج بخاطر ظواهر، در مواردی عدم تناسب تحصیلات زوجه با ‏زوج و دیگر عوامل در بروز این پدیده رو به افزایش نقش دارند.
‏طلاق و بزهکاری
‏در مورد ارتباط بین طلاق و بزهکاری در فصلنامه ندای اصلاح تأکید ‏شده است که طلاق یکی از عوامل بزهکاری در کودکان است ( طلاق به معنای حقوقی ، یعنی ‏جدایی قانونی یک زوج ) . طلاق را باید در بعد وسیع تری دید که ممکن است چند حالت ‏داشته باشد و نهایتاً قطع
‏رابطه ی زوجیت است که بعضاً در یک زندگی پرتشنج ، ‏جدایی والدین می تواند در محیطی که هنوز از هم جدا نشده اند ، صورت بگیرد . ‏اختلافات خانوادگی ، دعوا ها ، برخورد ها و توهین ها ، محیطی ناامن برای طفل به ‏وجود می آورد . محیطی که طفل را وادار می کند از خانه فرار کند و به جایی پناه ببرد . ‏کجا ؟ برایش مهم نیست . دنبال یک مسکن می گردد . یک محل ، یک مأمن و از آن جا که ‏این طفل با توجه به شرایط زندگی و خانوادگی آن زمینه های مثبت را کم تر داشته ، ‏مسلماً به سمت بزهکاری کشیده می شود . بنابراین ما غیر از طلاق می توانیم جدایی ‏اخلاقی و عدم تفاهم والدین را هم نوعی جدایی تلقی کنیم . بعضی والدین وجود دارند که ‏با هم زندگی می کنند ، اما عملاً از هم جدا هستند .
‏مساواتی آذر هم به ارتباط ‏بین طلاق و قربانی شدن کودکان چنین اشاره می کند که به نظر جامعه شناسان طلاق به
‏مثابه ی یک بمب اتمی است . وقتی ما از جنگ جهانی که از حادثه های مهم و تلخ ‏تاریخ اجتماعی به شمار می رود صحبت می کنیم ، از تبعید ها و از دست دادن والدین حرف ‏می زنیم و از میدان مبارزه و مقاصد طرفین جنگ سخن به میان می آوریم ، در واقع می ‏گوییم که این تنها مرد ها نیستند که در جنگ کشته می شوند یا تبعید می گردند ، بلکه ‏زنان و نوعروسان و کودکان تازه به دنیا آمده هم نابود
‏می شوند یا گرفتار می ‏گردند
‏بازنگری تأثیرات طلاق بر فرزندان
‏طلاق یا یک زندگی پر تنش؟
 ‏مترجم: مونا مشهدی رجبی
‏حتما بارها شنیده‌اید که جدایی والدین زندگی فرزندان را تباه می‌کند و عامل اصلی تمامی مشکلات روحی و روانی و رفتاری فرزندان به شمار می‌آید. تحقیقات بسیار زیادی در مورد تأثیر جدایی والدین بر زندگی فرزندان انجام شده است که اغلب آنها بدون بررسی علل مشکلات رفتاری یا ذهنی کودکان طلاق، با نگاهی سطحی و ساده، جدایی والدین را عامل تمامی اختلالات رفتاری ذکر کرده‌اند و با توجه به این فرضیه اشتباه، مانع جدایی بسیاری از زوج‌ها شده‌اند. ولی آیا زندگی کردن کودک در یک خانه پرتشنج که افراد آن رابطه سرد و بی‌روحی با یکدیگر دارند آسیب کمتری به روح و روان او وارد می‌آورد؟
‏سارا مک لین، پژوهشگر آمریکایی در این مورد می‌گوید: علت مشکلات روحی فرزندان طلاق، جدایی والدین یا زندگی کردن آنها با یکی از والدین نیست، بلکه تشنج‌ها و درگیری‌های خانوادگی و اختلافات والدین پیش از جدا شدن، باعث بر هم خوردن آرامش ذهنی آنها می‌شود و به دنبال خود معضلات رفتاری را به همراه می‌آورد. وی معتقد است جدایی به تنهایی آسیبی به هیچ یک از افراد خانواده وارد نمی‌کند بلکه مشکلات پیش از آن و عواملی که موجب رسیدن خانواده به نقطه پایان می‌شود، موجب ایجاد مشکل در روح و روان کودک و حتی والدین خواهد شد.
‏جوزف هوپر، پژوهشگر مسائل خانواده می‌گوید: زمانی بقای یک زندگی خانوادگی برای کودک مفید است که درگیری‌ها و مشکلات اعتقادی  و سلیقه‌ای والدین محسوس نباشد، زیرا در غیر این صورت دوام یک زندگی نه تنها به سود کودک نیست بلکه باعث تشدید تشویش‌های ذهنی و مشکلات روحی او می‌شود.
‏پل آماتو، استاد جامعه‌شناسی در دانشگاه نبراسکا و آلن‌بوث، استاد دانشگاه پنسیلوانیا تحقیق همه جانبه‌ای انجام داده و اعلام کردند واقعیت این است که بسیاری از خانواده‌ها بدون اینکه درگیری‌های شدید یا اختلافات عمیق داشته باشند از هم پاشیده می‌شوند. آمار نشان می‌دهد هفتاد درصد از کل طلاق‌های صورت گرفته در ایالت متحده آمریکا مربوط به زوج‌هایی بوده که با یک دوره مشاوره کوتاه و حتی با تفکر و همدلی بیشتر، قادر به ادامه زندگی بوده‌اند و بدون تردید این شرایط برای فرزندان مناسب‌تر است‏.
‏آنها پیشنهاد می‌کنند والدینی که مشکلات جدی با یکدیگر ندارند سریع تصمیم به جدایی نگیرند زیرا نمی‌توان از اثرات منفی این پدیده اجتماعی بر فرزندان غفلت کرد. بهتر است زوج‌ها تا زمانی که فرزندان‌شان دوران بلوغ را پشت سر می‌گذارند کانون خانواده خود را حفظ کنند و در صورت باقی ماندن مشکل، پس از سپری شدن دوران بحرانی  فرزندان‌شان تصمیم به جدایی بگیرند. البته این مسأله تنها شامل خانواده‌هایی می‌شود که مشکلات و درگیری‌های آنها اندک است، زیرا زندگی کردن کودک در یک خانه پر تشنج و پردرگیری، نه تنها تأثیری مثبت بر ذهن و رفتار او ندارد بلکه آسیب‌های بسیار جدی به روح و روان وی وارد می‌کند.
‏مگی گالاگر در کتاب “یک جدایی مسالمت‌آمیز” آورده است: معمولاً طلاق به عنوان راه حلی برای پایان بخشیدن به درگیری‌ها و تنش‌ها پیشنهاد می‌شود اما آیا واقعا طلاق موجب خاتمه یافتن درگیری بین زوجین می‌شود؟ آمارها نشان می‌دهد تنها ۱۲ درصد از زوج‌ها پس از طلاق رابطه‌ای مسالمت‌آمیز و بدون درگیری با یکدیگر دارند و می‌توانند برای تأمین خواسته فرزندشان یا ایجاد آرامش برای وی رابطه‌ای نسبتاً آرام و دوستانه داشته باشند، اما ۵۰ درصد از زوج‌ها پس از طلاق با یکدیگر رفتاری تندتر دارند و مشاجرات و درگیری‌های آنها با شدت بیشتر و اغلب در حضور فرزندان صورت می‌گیرد. این روابط با گذشت مدت زمانی حدود ۵ سال از تاریخ طلاق به یک کینه و دشمنی دیرینه بدل می‌شود و کودکان را وارد یک میدان جنگ می‌کند. پس در واقع، راه حل در جدایی نیست، در تغییر شرایط است، زیرا تا پیش از آن زوج‌ها در یک محیط و زیر یک سقف بودند و حالا اغلب مشاجرات به صورت تلفنی یا از طریق رابط و واسطه انجام می‌شود. حال این سؤال پیش می‌آید که آیا طلاق باعث کاهش درگیری‌ها و تنش‌ها در خانواده می‌شود و آرامش را به کودکان آن خانواده‌ها باز می‌گرداند؟

 

دانلود فایل

 

اختلالات اضطرابی
اضطراب
علایم و نشانه های اضطراب را می توان در دو گروه نشانه های فیزیکی و علایم روانشناختی (Psychologic) جای داد
نظریه های اضطراب
اختلال اضطراب فراگیر یا منتشر(GAD)
اختلال هراس و گذر هراسی
اختلال گذرهراسی
اختلالات فوبی
Specific Phobia
اختلال وسواسی- جبری
اختلال استرس پس از سانحه
تشخیص های پرستاری

  • سوالات نهاد تفکر جدایی دین از سیاست همراه با پاسخ
  • دانلود پاورپوینت مدیریت اضطراب جدایی در کودکان
  • تحقیق پیامدهای حذف یارانه از کالاهای اساسی در ایران
  • تحقیق پیامدهای اعمال قیمتهای حسابداری برای محصولات صنعتی ۲۹ ص
  • تحقیق پیامدهای جنگ احد (قابل ویرایش)
  • تحقیق تاثیر دوپینگ (قابل ویرایش)
  • تحقیق پیشینه ى تاریخى (قابل ویرایش)
  • تحقیق پیشینه تاریخی حرم مطهر رضوی ۶۹ ص (قابل ویرایش)
  • تحقیق پیشرفت (قابل ویرایش)
  • تحقیق تاثیر اسلام بر ادبیات فارسی (قابل ویرایش)
  • تحقیق پیمان سعدآباد ۱۶۲ ص (قابل ویرایش)
  • تحقیق پیچ ومهره (قابل ویرایش)
  • تحقیق پیمان شکنی و وفای به عهد (قابل ویرایش)
  • تحقیق پیشگیری از هپاتیت بی (قابل ویرایش)
  • تحقیق پیشینه مدیریت کیفیت ۵۵ ص (قابل ویرایش)
  • تحقیق پیشرفت ترافیک در روستاهای آمریکا ۳۴ ص (قابل ویرایش)
  • تحقیق پیش دبستان یکویر (قابل ویرایش)
  • تحقیق پیدایش و ظهور فراماسونری در ایران (قابل ویرایش)
  • تحقیق پیدایش علم شیمی و بعضی اصطلاحات آن (قابل ویرایش)
  • تحقیق تاثیر رسانه ها بر روابط خانوادگی (قابل ویرایش)
  • تحقیق تاثیر رنگ بر رفتار و سلامت (قابل ویرایش)
  • تحقیق تاثیر اسلام بر ایران (قابل ویرایش)
  • تحقیق تابلوها و اصلاح ضریب قدرت ۲۰ ص (قابل ویرایش)
  • تحقیق تأثیر ایثار در تکامل فرد (قابل ویرایش)
  • 0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x