کارآفرینی مائ العشیر۶۸ ص
کارآفرینی مائ العشیر۶۸ ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۴۷ صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
۳
کلیاتی در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید
مقدمه
ماءالشعیر یا کوشاب فرآوردهای است گازدار و غیرالکلی که از مالت آب جوی آب و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی تهیه میشود. عصاره مالت نیز از انجام فرایند بر روی جو به دست میآید. رنگ ماءالشعیر زلال و شفاف میباشد. وزن ماءالشعیر حدود ۳۳۰ گرم میباشد.(حدود ۷۰٪ مایع ماءالشعیر را آب تشکیل میدهد.)
ماءالشعیر به علت دارا بودن مواد غذائی در مقابل نور و گرما آسیبپذیر میباشد. اگرچه به خاطر جلوگیری از فعل و انفعالات شیمیایی مایع ماءالشعیر در شیشههای رنگی ارائه میگردد میبایست ماءالشعیر را در جای خنک و دور از نور خورشید نگهداری نمود کخه در این صورت مدت انقضای مصرف ماءالشعیر حدود ۳ ماه بعد از تولید خواهد بود.
تعریف محصول
ماءالشعیر یا کوشاب فرآوردهای است گازدار و غیرالکلی که از مالت جو آب و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی تهیه میشود.
ماءالشعیر در بطری ۳۳۰ میلیلیتر غیر قابل برگشت یا قوطیهای یکبار مصرف عرضه میگردد که در این طرح نوع اول مورد نظر میباشد.
ویژگیها و مشخصات فنی محصول
از نظر شکل ظاهری در بطری شیشهای ۳۳۰ میلیلیتری بوده که از شیشههای معمولی رنگی با درب فلزی لستفاده شده ارائه میگردد. همچنین محصول دارای برچشب بوده و در داخل بستههای ۱۲ تائیس به صورت بستهبندی شرینگ (SHINING) توزیع میگردد. از نظر شیمیایی ماءالشعیر باید ویژگیهای زیر را دارا باشد.
ویژگیهای شیمیایی ماءالشعیر (کوشاب)
ردیف
نوع ویژگی
۱
رنگ بر حسب واحد EBC
۸-۴
۴
۲
کدورت بر حسب واحد EBC
حداکثر ۲
۳
میزان PH نمونه
۴- ۶/۳
۴
میزان اسیدیته
۲/۰ – ۱۲/۰
۵
میزان الکل اتیلیک بر حسب درصد وزنی
حداکثر ۱/۰
تعیین فلزات در ماءالشعیر
ردیف
تعیین فلزات موجود در ماءالشعیر
بر حسب میلیگرم در لیتر
۱
ارسنیک
حداکثر ۲/۰
۲
سرب
حداکثر ۲/۰
۳
مس
حداکثر ۴/۰
۴
آهن
حداکثر ۲۵/۰
جدول ویژگیهای بهداشتی ماءالشعیر
ردیف
نوع آزمایش
حد مورد قبول
۱
تعداد کل میکروبها در هر سانتیمتر مکعب ماءالشعیر
حداکثر ۲۰
۲
کپک و مخمر و سایر میکروبهای پاتوژن
منفی
طبقهبندی محصول
ماءالشعیر در ترکیبات مختلف و در بستهبندیهای مختلف ارائه میگرد. ماءالشعیر مورد نظر در این طرح دارای ترکیبات استاندارد و بدون الکل و کربناتدار تهیه میشود و در بطریهای شیشهای میباشد.
فرمول محصول
۶
ماءالشعیر ترکیسبی از موادی مانند عصاره مالت، شکر، اسیدهای خوراکثی و گازکربنیک میباشد. از نظر غذائی ماده اصلی ماءالشعیر یعنی عصاره مالت حاوی ویتامینهای گروه ب و اسیدهای آمینه میباشد.
بستهبندی اجزاء
ماءالشعیر در بستهبندیهای مختلف ارائه میگردد که از آن جمله میتوان در بطریهای شیشهای غیر قابل بازگشت در اشکال مختلف، قوطیهای یکبار مصرف فلزی و بطریهای شیشهای قابل بازگشت توزیع نمود. در این طرح ماءالشعیر در بطریهای شیشهای قابل بازگشت با درب فلزی ارائه و هر ۱۲ بطری در یک بستهبندی شرینگ به بازار ارائه میگردد.
قطعات متشکله محصول عبارتند از:
درب فلزی( تشتک) ۱عدد
رزین پی ای تی ۱ عدد
بطری شیشهای ۳۳۰ میلیلیتری رنگی ۱ عدد
مایع خوراکی ماءالشعیر ۳۳۰ میلیلیتر
برچسب چاپ شده برای روی بطری ۱ عدد
حد استاندارد ملی و جهانی
جهت عرضه هر کالای مصرفی در بازار، داشتن کیفیت بالا از اهم وظایف تولید کننده میباشد. در این راستا رعایت استانداردهای ملی جهت مصرف داخلی و استاندارادهای بینالمللی و جهانی جهت صادرات امری الزامی است. از طرف دیگر در بازارهای مختلف رقبائی داشته و لازم ایت جهت بالا بردن میزان فروش در میدان رقابت، حداکثر کیفیت به موازات کاهش قیمت تمام شده مد نظر باشد. جهت رسیدن به این امر باید استانداردهای ملی و جهانی را به عنوان حداقل کیفیت مطلوب در مد نظر داشت.
مقایسه کالاهای جانشین با محصول اصلی
در صورتی که ماءالشعیر را به عنوان نوشابههای خوراکی در نظر بگیریم میتوان از محصولات دیگری مانند نوشابههای گازدار دیگر نام برد که در این صورت در شرایط مساوی مصرف می
۶
توان در نظر گرفت. ولی در صورتی که بخواهیم ماءالشعیر را با محصولات دیگر ماءالشعیر ( در بستهبندیهای مختلف با مارکهای مختلف) در نظر بگیریم میتوان گفت که انواع مختلف ماءالشعیر دارای شرایط مصرف و رقابتی مساوی بوده و تنها در بازاریابی و نوع بستهبندی میتوانند قابل رقابت با یکدیگر باشند.
دیدگاههای کلی در مورد قیمت
قیمت فروش ماءالشعیر با مشابه این طرح در بطریهای شیشهای ۳۳۰ میلیلیتری در حال حاضر در داخل کشور بین ۲۵۰۰ – ۱۴۰۰ ریال نوسان دارد که نوسان آن بستگی به نوع بستهبندی از نظر صادراتی دارد.
محصول این طرح که با هدف صادرات و در بستهبندیهای صادراتی تهیه میشود قابل رقابت با محصولات مشابه داخلی و خارجی خواهد بود.
همچنین محصول ماءالشعیر در طی پنج سال گذشته دارای نوسان قیمتی زیر بوده که قیمت آن نیز در ۵ سال آینده به صورت زیر پیشبینی میشود.
۱۳۷۶
۱۳۷۷
۱۳۷۸
۱۳۷۹
۱۳۸۰
۱۲۰۰ – ۵۵۰
۱۴۰۰ – ۸۵۰
۱۷۰۰ – ۱۰۰۰
۱۸۰۰ – ۱۱۰۰
۱۸۰۰ – ۱۲۰۰
پیشبینی قیمت در ۵ سال آینده
۱۳۸۱
۱۳۸۲
۱۳۸۳
۱۳۸۴
۱۳۸۵
۱۸۰۰ – ۱۳۰۰
۲۰۰۰ – ۱۴۰۰
۲۲۰۰ – ۱۴۵۰
۲۵۰۰ – ۱۵۰۰
۲۶۰۰- ۱۶۰۰
بررسی و برآوردهای فنی
مقدمه