کارآفرینی درصنایع غذائی ۱۰۵ ص

کارآفرینی درصنایع غذائی ۱۰۵ ص

کارآفرینی درصنایع غذائی ۱۰۵ ص

کارآفرینی-درصنایع-غذائی-105-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۸۷ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏ ‏دانشگاه ‏علمی کاربردی
‏پودمانی خانه کارگر

‏فرآورده ها‏ی‏ لبن‏ی
‏فهرست :
‏عنوان ‏ ‏ صفحه
‏بخش اول:‏ ‏مقدمه‏ ‏۶
‏پوکی استخوان بیماری خاموش‏ ‏۶
‏ ‏بخش دوم :‏ کلیات درباره شرکت‏ ‏ ‏۱۰
‏خلاصه فعالیت تعاونی ‏ ‏۱۰
‏تاریخچه شرکت‏ ‏۱۱
‏تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی‏ ‏۱۵
‏چارت سازمانی ‏ ‏۱۶
‏بخش سوم‏:‏ ‏آزمایشگاه‏ ‏۱۷
‏خطوط تولید‏ ‏۲۰‏
‏مراحل پاستوریزاسیون شیر ‏ ‏۲۰
‏تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه‏ ‏۲۱
‏مراحل ساخت کره پاستوریزه‏ ‏۳۲
‏خط تولید دوغ پاستوریزه ‏ ‏۳۳
‏مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده‏ ‏۳۳
‏خط تولید کشک مایع ‏ ‏۳۴
‏مراحل تولید پنیر پیتزا‏ ‏۳۶
‏خط تولید ماست خامه ای ‏ ‏۳۸
‏بخش چهارم :‏ ‏انبار ‏ ‏۳۹
‏انبار های سرپوشیده ‏ ‏۳۹
‏انبار های باز‏ ‏۳۹
‏وظایف انباردار ‏ ‏۳۹
‏انواع موجودی های انبار ‏ ‏۴۰
‏کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی ‏ ‏۴۲
‏مدارک خرید ‏ ‏۴۴
‏تحویل کالا به انبار ‏ ‏۴۴
‏تحویل دائم ‏ ‏۴۵
‏نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار‏ ‏۴۵
‏در خواست کالا و مواد از انبار‏ ‏۴۶
‏تحویل وخروج کالا ازانبار ‏۴۷
‏کار‏ت‏کس انبار ‏ ‏۵۱
‏گزارش موجودی از انبار‏ ‏۵۳‏
‏اصول ایمنی و حفاظت انبار‏ ‏۵۴
‏بخش پنجم‏ : مقدمه‏ ‏۵۶
‏عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش ‏ ‏۵۷
‏بازاریابی و تبلیغات‏ ‏۵۸
‏ مزایای تبلیغات ‏ ‏۵۹
‏وظایف مدیر بازاریابی و فروش ‏ ‏۶۰
‏بخش ششم‏ : دایره سرپرستی‏ ‏۶۱
‏نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم ‏ ‏۶۱
‏اصول مدیریت و سرپرستی ‏ ‏۶۲
‏واحد خرید مواد ‏ ‏۶۵
‏خرید های داخلی ‏ ‏۶۶
‏در خواست خرید مواد ‏ ‏۶۶
‏سفارش کالا به فروشنده ‏ ‏۶۷
‏بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده ‏ ‏۶۸‏
‏بخش هفتم ‏: گردش حساب های صنعتی‏ ‏۶۹
‏فهرست حساب های ترازنامه ای ‏ ‏۷۰
‏فهرست‏ ‏ حساب های سود و زیانی ‏ ‏۷۲
‏بهای تمام شده کالای فروخته شده ‏ ‏۷۳
‏هزینه ها ‏ ‏۷۴
‏سایر درآمدها‏ ‏۷۴
‏کسور درآمد‏ ‏۷۴
‏سیستم حسابداری صنعتی کارخانه‏ ‏۷۴
‏کنترل مواد ‏ ‏۷۸
‏کسر و اضافات مواد ‏ ‏۸۰
‏عوامل بهای تمام شده مواد اولیه‏ ‏۸۲
‏نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار ‏ ‏۸۴
‏هزینه های مشترک و فرعی کارخانه ‏ ‏۸۵
‏کنترل هزینه های دستمزد ‏ ‏۸۷
‏حسابداری حقوق و دستمزد ‏ ‏۸۹
‏دستمزد اوقات تلف شده ‏ ‏۹۰
‏پاداش کارکنان ‏ ‏۹۱
‏ذخیره دستمزد ایام مرخصی ‏ ‏۹۱
‏توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه‏ ‏۹۴
‏پرداخت مساعده‏ ‏۹۵
‏انحرافات حقوق و دستمزد‏ ‏۹۶
‏کنترل سربار کارخانه‏ ‏۹۷
‏برآورد هزینه های سربار.‏ ‏۹۷
‏تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه‏ ‏۱۰۰
‏بخش هشتم :‏ واحد ‏تعمیرات ‏ ‏۱۰۱
‏نگهبانی‏ ‏۱۰۱
‏نتیجه گیری وجع بندی ۱۰۲
‏منابع و ماخذ ‏ ‏۱۰‏۵
‏بخش اول :
‏مقدمه:
‏به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند.
‏اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود نصف استانداردهای مطلوب می باشد.
‏پوکی استخوان – بیماری خاموش‏ ‏:
‏زنان هشت برابر بیشتر از مردان دچار پوکی استخوان می شوند:
‏به اعتقاد محققان، احتمال دچار شدن به پوکی استخوان در موارد زیر بیشتر است:
‏سن بیش از ۵۰ سال، زن بودن، یائسگی، نخوردن یا کم خوردن لبنیات، قرار نگرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، جثه کوچک،پوست روشن،ورزش نکردن،سیگار کشیدن، استفاده دراز مدت از داروهای ضد انعقاد(کوروتون)، داشتن افراد مبتلا به پوکی استخوان در میان خویشاوندان، استفاده از غذاهای پر نمک،نوشیدن الکل و ‏قهوه زیاد و بعضی از اختلالات هورمونی مانند پرکاری تیروئید و کم کاری غدد جنسی.
‏درپوکی استخوان ، استخوان ها به شدت شکننده می شوند و ممکن است با ضربه های کوچک و حتی خود به خود بشکنند،کلسیم در این میان برای بازسازی و استحکام استخوان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اگر کلسیم بدن کافی نباشد استخوان پوک و شکننده می شود. پوکی استخوان علامتی ندارد. یک نکته بازدارنده در جهت اطلاع از این بیماری این است که معمولا شخص بعد از شکستگی به وجود آن پی می برد. در بعضی از افراد پوکی استخوان به صورت خمیدگی ستون فقرات بروز می کند. بهترین روش تشخیص پوکی استخوان سنجش تراکم استخوانی (رانسیتو متری) است که با نظر پزشک صورت می گیرد.
‏پوکی استخوان به راحتی قابل پیش گیری است : ورزش و فعالیت بدنی، عدم مصرف سیگار، روزانه حداقل ده دقیقه در معرض نور خورشید قرار گرفتن و از همه مهمتر استفاده از مواد حاوی کلسیم به ویژه لبنیات از مهم ترین عوامل مؤثر در پیش گیری از این بیماری پر هزینه است.
‏نیاز به کلسیم در سنین مختلف متفاوت است. در نوجوانی ، بارداری و دوران شیردهی این نیاز با خوردن ۳ الی ۴ لیوان شیر و ماست در هر روز تامین‏ ‏ می شود.‏ ‏از لحاظ میزان کلسیم یک لیوان شیر معادل یک لیوان ماست و برابر ۴۵ الی ۶۰ گرم پنیر(اندازه دو قوطی کبریت) است. پژوهشگران به تازگی دریافته اند یک فنجان ماست ۳۵ درصد بیشتر از یک فنجان شیر کلسیم دارد.‏
‏شیر‏ مایع سفید رنگی است که در اثر دوشش حیوانات شیرده سالم به دست‏ ‏می‏ آید. رنگ شیر در حالت طبیعی سفید کدر است که در صورت بالا بودن چربی آن کمی زردرنگ شده و در اثر گرفتن چربی یا افزودن آب به آن کمی به سمت آبی میل می کند، که البته عوامل دیگری نظیر نوع تغذیه ، فصل و… نیز تا حدی در این امر مؤثر می باشد. بو و طعم شیر نیز در اثر تماس با ظروف کثیف یا تغذیه نا مناسب حیوانی و یا فسادهای میکروبی و شیمیایی می تواند تغییر کند.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x