پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت-فرایند-تولید-سوسیس-و-کالباسلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۳۵ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
فرایند تولید سوسیس و کالباس
ساخت انواع سوسیس در ایران:
تولید سوسیس از ۴۰ درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به ۷۰درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.
ساخت سوسیس معمولی و سوسیس آلمانی:
در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (۴۰%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (۱۶-۱۸) cm و طول سوسیس معمولی (۱۲-۱۰) cm می باشد.
روش تهیه و ساخت:
برای ساخت سوسیس ها ابتدا مقدار گوشت توسط ؟؟؟ داخل کاسه کوته که در حال چرخش است ریخته می شود و همراه با آن ۵/۱۲ gr برای ۱۰۰ kg گوشت نیتریت سدیم به آن اضافه می گردد. و بعد از ۱دقیقه الیاف گوشت کاملاً خرد شد و نمک و سدیم و فسفات و سایر مواد افزودنی به آن اضافه می کنند و یک سوم یخ را به فارش اضافه کرده بلافاصله مقدار روغن را درون کوته ریخته و بعد از چند دور سایه مواد را اضافه کرده و در ادامه دو سوم بقیه یخ را به روی فارش ریخته و سپس اسیداسکوربیک و (G.D.L) را وارد می نمایند و در اواخر عمل کوتزیراسیون نیز مقدار تخم مرغ (زرده) را به آن اضافه نمود و پس از کی دور تیغه، فارش آماده شده را درون واگن تخلیه می نمایند. افزودن تخم مرغ به فارش موجب امولسیونه شدن فارش می گردد.
غیر فرآورده های گوشتی را فارش می گویند.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x