پاورپوینت (اسلاید) آشنایی با فرایند تولید نوشابه

پاورپوینت (اسلاید) آشنایی با فرایند تولید نوشابه

پاورپوینت (اسلاید) آشنایی با فرایند تولید نوشابه

پاورپوینت-(اسلاید)-آشنایی-با-فرایند-تولید-نوشابه

توضیحات:
پاورپوینت آشنایی با فرایند تولید نوشابه، در حجم ۲۹ اسلاید و همراه با تصاویر.

بخشی از متن:
صنعت نوشابه سازی از سالیان دور و دراز در ایران اسلامی وجود داشته است. اما در چند سال اخیر مخصوصاًدر دهه گذشته بسیار این صنعت رشد کرده می توان آنرا یک رقیب جدی برای رقبای طراز اول جهان نام برد.

فهرست مطالب:
مقدمه
تشریح خط تولید نوشابه های شیشه ای
شستن شیشه ها
تهیه شربت
فلوچارت
بررسی شیشه ها و پرکردن آن ها
حک نمودن تاریخ و کد
بررسی نهایی شیشه ها
نمای کارخانه
جعبه گذاری و انبار
اجزای تشکیل دهنده نوشابه
عصاره ، بنا به نوع آن از ترکیبات متفاوتی استفاده می شود
مواد نگه دارنده و گاز کربنیک
آزمایشات کنترل کیفی نوشابه
مضرات و فایده های نوشابه
نحوه شستشوی بطریها در دستگاه شستشو
تهیه و تصفیه شربت ساده و اختلاط آن با آب و کشف
طرز تهیه گازکربنیک و حجم آن در مشروبات گاز دار
حجم گاز موجود در مشروبات گازدار
مواد خوش طعم کننده نوشابه های غیر الکلی (چاشنیها)
منبع

دانلود فایل

پاورپوینت (اسلاید) آشنایی با فرایند تولید نان صنعتی

پاورپوینت (اسلاید) آشنایی با فرایند تولید نان صنعتی

پاورپوینت (اسلاید) آشنایی با فرایند تولید نان صنعتی

پاورپوینت-(اسلاید)-آشنایی-با-فرایند-تولید-نان-صنعتی

توضیحات:
پاورپوینت آشنایی با فرایند تولید نان صنعتی، در حجم ۱۸ اسلاید و همراه با تصاویر.

بخشی از متن:
آماده کردن خمیر به دو صورت دستی و ماشین امکان پذیر است که روش ماشینی به دو روش پیوسته و غیر پیوسته انجام می شود . در روش غیر پیوسته ، ابتدا خمیر با وزن کم و مشخص تهیه و پس از طی مراحل مختلف پخت می شود . حال آنکه در روش پیوسته کلیه مواد اولیه و افزودنی، آب، نمک ، مخمر و درصورت مصرف شکر روغن و شیر یکجا و بصورت اتوماتیک و در یک مرحله اضافه و خمیر بدون توقف و زنجیروار تهیه می شود که پس از طی مراحل مختلف بصورت پیوسته پخت می گردد.

فهرست مطالب:
۱- آماده سازی خمیر
۲- مخلوط کردن
۳- چانه گیری
۴- عمل آوری
۵- پخت
۶- سرد کردن و بسته بندی

دانلود فایل

پاورپوینت (اسلاید) آشنایی با فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت (اسلاید) آشنایی با فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت (اسلاید) آشنایی با فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت-(اسلاید)-آشنایی-با-فرایند-تولید-سوسیس-و-کالباس

توضیحات:
پاورپوینت آشنایی با فرایند تولید سوسیس و کالباس، در حجم ۱۵ اسلاید.

بخشی از متن:
سوسیس، (به فرانسوی: Saucisse)‏ نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ‌کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می‌شود. معمولاً روی سوسیس‌ها، نوعی پوشش قرار می‌گیرد و در قدیم، این پوشش را از روده حیوانات تهیه می‌کردند. امروزه جنس این رویه‌ها معمولاً از کلاژن یا سلولز و یا حتی پلاستیک، می‌باشد. سوسیس‌ها به دلیل مواد نگهدارنده افزوده شده به آنها، تاریخ مصرف طولانی مدتی دارند.

فهرست مطالب:
مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس
انواع سوسیس و کالباس
مراحل تولید سوسیس و کالباس
آشنایی با برخی از دستگاه های خط تولید سوسیس و کالباس (سپراتور) بادر
تاملر
دستگاه کاتر
چرخه تولید سوسیس و کالباس
اسامی برخی از سوسیس و کالباس ها
ارزش غذایی ۲۵ گرم سوسیس پخته
منبع

دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x