کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس ۵۰ ص

کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس ۵۰ ص

کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس ۵۰ ص

کارآفرینی-تاسیس-کارخانه-سوسیس-و-کالباس-50-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۵۶ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۱
‏فهرست مطالب
‏ شرح ‏ ‏ ‏ صفحه
‏فصل اول‏
‏ جدول نتایج چکیده طرح‏ ‏ ‏ ‏۳
‏فصل دوم
‏ کلیات در راستای شناسائی محصول و‏ ‏۶
‏ مقدمه
‏ ۱-۲ تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و‏ ‏ ۷ ‏۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای‏ ‏ ۱۰
‏ ۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش‏ ‏ ‏ ۱۱
‏فصل سوم ‏
‏بررسی و برآوردهای فنی ‏ ‏ ۱۲
‏۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه ‏ ‏۱۲
‏۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید‏ ‏ ۱۲
‏۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد ‏ ‏ ۱۷
‏۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت ‏ ‏ ۲۰
‏۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد‏ ‏ ۲۵
‏۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و …‏ ‏۲۶
‏۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید‏ ۳۳
‏۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی ‏ ‏ ۳۷
‏۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی ‏ ‏ ‏ ۴۰
‏۲
‏۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و …‏ ‏ ۴۱
‏فصل چهارم
‏بررسی های مالی و اقتصادی ‏ ‏ ‏ ۴۳
‏۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد ‏ ‏ ‏ ۴۴
‏۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد‏ ‏ ۴۶
‏۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری ‏ ‏ ۵۰‏
۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی‏ ‏ ‏۵۳
‏۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید ‏ ‏۵۴
‏۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار ‏ ‏۵۶
‏۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و …‏ ‏۵۶
‏۳
‏ج‏دول نتایج چکیده طرح
‏ردیف
‏موضوعات
‏۱-۱
‏مشخصه طرح :
‏عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس
‏تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : ۲‏۷‏۰۰ تن در سال انواع سوسیس و کالباس
‏۲-۱
‏فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد.
‏۳-۱
‏شرایط عملیاتی :
‏تعداد روز کاری : ۲۷۰ روز تعداد شیفت : یک شیفت ساعت کارکرد روزانه : ۸ ساعت
‏درصد تامین مواد اولیه داخلی : ۹۵% خارجی : ۵%
‏۴-۱
‏تعداد کارکنان : مدیریت : ۱ نفر مهندس : ‏۲ ‏نفر
‏پرسنل تولیدی : ‏۲۰ نفر‏ تکنیسین : ‏۲‏نفر ‏پرسنل اداری‏: ‏۵ ‏نفر کل پرسنل واحد‏:‏ ۳۰ نفر
‏۵-۱
‏تاسیسات زیر بنائی :
‏توان برق : ۸/۲۴۰ کیلو وات
‏مقدار آب مصرفی روزانه : ۱۶ M3
‏سوخت مصرفی روزانه :
‏۶-۱
‏دستگاهها و تجهیزات خط تولید
‏بخش تامین داخلی : ‏۲۲۳۰۷۲۵‏ ریال
‏بخش تامین ارزی : ‏__‏ دلار
‏۷-۱
‏زمین و ساختمانها :
‏مساحت زمین : ۲۸۰۰
‏سطح زیر بنا :‏ ۱۰۲۲
‏۴
‏سالن تولید :‏ ۷۷۰
‏انبارها :
‏خدماتی :‏ ۲۵۲
‏۸-۱
‏سرمایه گذاری :
‏دارائیهای ثابت :‏ ۵۰۳۷۳۶۳
‏سرمایه در گردش :‏ ۹۱۵۰۱۳
‏کل سرمایه گذاری :‏ ۵۹۵۲۳۷۶
‏سرمایه گذاری مجری :‏ ۲۳۷۴۰۳۸
‏وام بلند مدت :‏ ۳۸۰۰۰۰۰
‏هزینه کارمزد:‏ ۱۴%
‏۹-۱
‏قیمت تمام شده :‏ ۴۵۴۵۴۷۶۰
‏کل هزینه های ثابت تولید :‏ ۱۲۳۸۵۰۷
‏کل هزینه های متغیر تولید:‏ ۴۴۰۵۶۲۵۱
‏قیمت تمام شده واحد هر یک از محصولات :‏
‏۱۰-۱
‏قیمت عمده فروشی:
‏۱۱-۱
‏شاخص های اقتصادی :
‏سود ویژه در ظرفیت نهائی :‏ ۳۸۲۰۲۴۰
‏ارزش افزوده :‏ ۷۸۷۶۳۴۷
‏نقطه سربه سر تولید:‏ ۱۵%
‏سهم منابع داخلی :‏ __
‏دوره برگشت سرمایه : ماه چهارم‏ سال دوم
‏سرمایه گذاری سرانه :‏ ۱۹۸۴۱۲

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x