کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس ۵۰ ص
کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس ۵۰ ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۵۶ صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
۱
فهرست مطالب
شرح صفحه
فصل اول
جدول نتایج چکیده طرح ۳
فصل دوم
کلیات در راستای شناسائی محصول و ۶
مقدمه
۱-۲ تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و ۷ ۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای ۱۰
۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش ۱۱
فصل سوم
بررسی و برآوردهای فنی ۱۲
۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه ۱۲
۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید ۱۲
۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد ۱۷
۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت ۲۰
۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد ۲۵
۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و … ۲۶
۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید ۳۳
۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی ۳۷
۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی ۴۰
۲
۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و … ۴۱
فصل چهارم
بررسی های مالی و اقتصادی ۴۳
۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد ۴۴
۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد ۴۶
۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری ۵۰
۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی ۵۳
۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید ۵۴
۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار ۵۶
۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و … ۵۶
۳
جدول نتایج چکیده طرح
ردیف
موضوعات
۱-۱
مشخصه طرح :
عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس
تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : ۲۷۰۰ تن در سال انواع سوسیس و کالباس
۲-۱
فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد.
۳-۱
شرایط عملیاتی :
تعداد روز کاری : ۲۷۰ روز تعداد شیفت : یک شیفت ساعت کارکرد روزانه : ۸ ساعت
درصد تامین مواد اولیه داخلی : ۹۵% خارجی : ۵%
۴-۱
تعداد کارکنان : مدیریت : ۱ نفر مهندس : ۲ نفر
پرسنل تولیدی : ۲۰ نفر تکنیسین : ۲نفر پرسنل اداری: ۵ نفر کل پرسنل واحد: ۳۰ نفر
۵-۱
تاسیسات زیر بنائی :
توان برق : ۸/۲۴۰ کیلو وات
مقدار آب مصرفی روزانه : ۱۶ M3
سوخت مصرفی روزانه :
۶-۱
دستگاهها و تجهیزات خط تولید
بخش تامین داخلی : ۲۲۳۰۷۲۵ ریال
بخش تامین ارزی : __ دلار
۷-۱
زمین و ساختمانها :
مساحت زمین : ۲۸۰۰
سطح زیر بنا : ۱۰۲۲
۴
سالن تولید : ۷۷۰
انبارها :
خدماتی : ۲۵۲
۸-۱
سرمایه گذاری :
دارائیهای ثابت : ۵۰۳۷۳۶۳
سرمایه در گردش : ۹۱۵۰۱۳
کل سرمایه گذاری : ۵۹۵۲۳۷۶
سرمایه گذاری مجری : ۲۳۷۴۰۳۸
وام بلند مدت : ۳۸۰۰۰۰۰
هزینه کارمزد: ۱۴%
۹-۱
قیمت تمام شده : ۴۵۴۵۴۷۶۰
کل هزینه های ثابت تولید : ۱۲۳۸۵۰۷
کل هزینه های متغیر تولید: ۴۴۰۵۶۲۵۱
قیمت تمام شده واحد هر یک از محصولات :
۱۰-۱
قیمت عمده فروشی:
۱۱-۱
شاخص های اقتصادی :
سود ویژه در ظرفیت نهائی : ۳۸۲۰۲۴۰
ارزش افزوده : ۷۸۷۶۳۴۷
نقطه سربه سر تولید: ۱۵%
سهم منابع داخلی : __
دوره برگشت سرمایه : ماه چهارم سال دوم
سرمایه گذاری سرانه : ۱۹۸۴۱۲