دانلود مقاله در مورد لبنیات
دانلود مقاله در مورد لبنیات
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۵۳ صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
۱
فهرست
۱- چکیده مطالب
۲- مقدمه
۳- شیر و اهمیت آن
۴- تولید شیر
۵- شیر شتر
۶- ترکیبات کلی شیر
۷- اجزای سازنده اصلی شیر
- پروتئین
- چربی
- لاکتوز
– ویتامین ها و نمک های معدنی
۸- انعقاد حرارتی شیر شتر
- بحث و نتیجه گیری
۹- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور
- خلاصه
۲
- ابزار و روش ها
- آماده سازی Pro های آب پنیر
- کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین
-الکتروفوز
- نتیجه و بحث
۱۰- تأثیر عملیات حرارتی به پروتئینهای آب پنیر از شیر شتر
- ابزار و روشها
- توزیع نیتروژنی
- بحث و نتایج
۱۱- پنیر
- تهیه پنیراز شیر شتر
- تهیه و استفاده از محیط کشت لاکتیک
- افزودن کپک های عمل آمده پنیر
-دو روش برای تلقیع اسپور قارچ
۱۲- مراحل پرورش و تهیه پنیر
- لخته شدن
۳
- خشک شدن
- بعمل آوردن
۱۳- تکنولوژی تولید انواع پنیر اصلی( پنیر روستایی، پنیر تازه)
- لخته شدن
- خشک کردن
۱۴- تکنولوژی ساخت پنیر نرم
- لخته شدن
- خشک شدن
- بعمل آوردن
- ۳ طبقه بندی پنیر نرم
۱۵- تکنولوژی ساخت پنیرسخت و نیمه پخته
-لخته شدن
- خشک شدن
- بعمل آوردن
۱۶- تولید پنیر DOMIATI
- روش ها و مواد
۴
- تولید پنیر
- آنالیز شیمیایی
- بازده میزان پنیر حاصل
- ارزیابی حسی
۱۷- تولید و توصیف کره شیر شتر
- نمونه های شیر
- کشت آغازگر
- جداسازی کره و کره گیری
- بررسی کره
- کروماتوگرافی اسیدچرب
- سانتریفوژ کردن و کره گیری
- ثبات کره
- تحلیل اسیدچرب
- خلاصه تکنولوژی تولید کره
- نتیجه و بحث
۱۷- مشکلات و دیگر لذایذ شیر