دانلود مقاله در مورد لبنیات

دانلود مقاله در مورد لبنیات

دانلود مقاله در مورد لبنیات

دانلود-مقاله-در-مورد-لبنیاتلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۵۳ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۱
‏فهرست
‏۱- چکیده مطالب
‏ ۲- مقدمه
‏۳- شیر و اهمیت آن
‏۴- تولید شیر
‏۵- شیر شتر
‏ ۶- ترکیبات کلی شیر
‏ ۷- اجزای سازنده اصلی شیر
‏- پروتئین
‏- چربی
‏- لاکتوز
‏ – ویتامین ها و نمک های معدنی
‏۸- انعقاد حرارتی شیر شتر
‏- بحث و نتیجه گیری
‏۹- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور
‏- خلاصه
‏۲
‏- ابزار و روش ها
‏- آماده سازی Pro‏ های آب پنیر
‏- کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین
‏-الکتروفوز
‏- نتیجه و بحث
‏۱۰- تأثیر عملیات حرارتی به پروتئینهای آب پنیر از شیر شتر
‏- ابزار و روشها
‏- توزیع نیتروژنی
‏- بحث و نتایج‏
‏۱۱- پنیر
‏- تهیه پنیراز شیر شتر
‏- تهیه و استفاده از محیط کشت لاکتیک
‏- افزودن کپک های عمل آمده پنیر
‏-دو روش برای تلقیع اسپور قارچ
‏۱۲- مراحل پرورش و تهیه پنیر
‏- لخته شدن
‏۳
‏- خشک شدن
‏- بعمل آوردن
‏۱۳- تکنولوژی تولید انواع پنیر اصلی( پنیر روستایی، پنیر تازه)
‏- لخته شدن
‏- خشک کردن
‏۱۴- تکنولوژی ساخت پنیر نرم
‏- لخته شدن
‏- خشک شدن
‏- بعمل آوردن
‏- ۳ طبقه بندی پنیر نرم
‏۱۵- تکنولوژی ساخت پنیرسخت و نیمه پخته
‏-لخته شدن
‏- خشک شدن
‏- بعمل آوردن
‏۱۶- تولید پنیر DOMIATI‏
‏- روش ها و مواد
‏۴
‏- تولید پنیر
‏- آنالیز شیمیایی
‏- بازده میزان پنیر حاصل
‏- ارزیابی حسی
‏۱۷- تولید و توصیف کره شیر شتر
‏- نمونه های شیر
‏- کشت آغازگر
‏- جداسازی کره و کره گیری
‏- بررسی کره
‏- کروماتوگرافی اسیدچرب
‏- سانتریفوژ کردن و کره گیری
‏- ثبات کره
‏- تحلیل اسیدچرب
‏- خلاصه تکنولوژی تولید کره
‏- نتیجه و بحث
‏۱۷- مشکلات و دیگر لذایذ شیر

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x