گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و لبنیات

دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و لبنیات

گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و لبنیات

گزارش-کارآموزی-در-کارخانه-شیر-و-لبنیات

دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و لبنیات،
در قالب word و در ۷۰ صفحه، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
توضیحاتی درباره کارخانه
آزمایشگاه‌های کارخانه
تاریخچه
تعریف شیر
واحدهای شرکت چوپان
انواع محصولات تولیدی توسط شرکت
نحوه ورود شیر به کارخانه و بررسی سیستم HTST
شیر پاستوریزه و هموژن
شیر خشک   
مراحل تولید   
کنترل‌های مرحله تغلیظ   
بسته بندی   
موارد نشانه گذاری   
خامه (Cream)   
تعاریف   
نسبت بین اندازه ذرات در شیر   
پنیر (Cheese)   
ضد عفونی کردن   
مراحل شستشو و نظافت   
شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place 
ماست (Yoghurt)   
ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راه‌های جلوگیری از ضایعات   
تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک   
دستگاه‌های تبخیر کننده   
انواع تبخیرکننده‌های یک مرحله‌ای 
تکنولوژی شیر خشک 
روش‌های اصلی
خشک کن پاششی (اسپری) Spray – Drying
سلول‌های شیری (Alveoil)
رشد بافت پستان
انواع دام‌های مختلف شیر
خواص فیزیک و شیمیایی شیر
وسیکوزیته
خواص شیمیایی شیر   
آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها   
لیپاز   
گازهای موجود در شیر   
هموژنیزاسیون   
ترکیبات شیمیایی شیر   
غلظت پروتئین های در شیر   
میکروبیولوژی شیر   
منابع آلودگی شیر   
باکتریوفاژ   
شیر مایع   
چربی شیر   
شیر تلغیظ شده   
خامه   
پاستوریزاسیون شیر   
استریل کردن   
ترمالیزیشن   
ماست   
نوع مایه ماست   
استرلیزاسیون و ضد عفونی   
ضد عفونی   
استرلیزاسیون   
رنگ آمیزی ساده   
آزمایشگاه‌های کارخانه چوپان   
وزن خصوص (Specific Gravity)
غلظت سنج بریکس Brix Scale  
آزمایشات شیر   
تعریف شیر   
عوامل موثر در تغییر ترکیبات شیر
آماده کردن نمونه   
جستجوی تقلبات در شیر   
اندازه‌گیری چربی شیر توسط بوتیرومتر   
بخش مدیریت   
مراحل تصفیه کلاسیک   


مقدمه گزارش:
شیر بطور کلی، عبارت است از تراوش‌های غدد پستانی حیوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاری از کلستروم می‌باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می‌آید. کلیۀ پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قادر به تولید شیر هستند. در عصر پستانداران اولیه،  قبل از گسترش و پیشرفت زندگی خاکی، بدون شک ترکیب اجزاء غیرآلی مایعات بدن آبزیان شباهت زیادی با محیط زندگی آن‌ها داشته است. سپس در اثر تکامل، ترکیب خون و دیگر مایعات بدن آنها به منظور سازش با محیط اطراف  و یا به دلیل اختصاصی گشتن نیازشان تغییر کرده است.

شیر، غذای طبیعی نوزادان می‌باشد. بشر در هزاران سال پیش متوجه شد که می‌تواند از این فرآوردۀ با ارزش به عنوان غذا، نه تنها برای کودکان، بلکه برای بزرگسالان نیز استفاده نماید. بر این اساس، او از طریق انتخاب و پرورش حیوانات توانست تولید شیر را به میزان قابل توجهی افزایش داده، آن را به عنوان غذای خویش مورد استفاده قرار دهد. نوع حیوانات تولید کنندۀ شیر در یک منطقه تا حد زیادی به …
دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x