کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان ۷۲ ص

کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان ۷۲ ص

کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان ۷۲ ص

کارآموزی-کارخانه-شیر-و-لبنیات-چوپان-72-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۶۷ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏دانشگاه آزاد اسلامی
‏واحد ‏ورامین پیشوا
‏گزارش کارآموزی
‏موضوع‏ :
‏کارخانه شیر و لبنیات چوپان
‏تقدیر و تشکر :
‏با تشکر از زحمات و راهنمایی های استاد ارجمند سرکار خانم سکوتی فر که مرا در انجام این پروژه راهنمایی نموده اند.
‏فهرست مطالب
‏عنوان صفحه
مقدمه ۱
توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان ۲
آزمایشگاههای کارخانه ۲
تاریخچه: ۳
تعریف شیر ۵
واحدهای شرکت چوپان ۶
انواع محصولات تولیدی توسط شرکت ۶
نحوه ورود شیر به کارخانه و بررسی سیستم HTST ۶
شیر پاستوریزه و هموژن ۸
شیر خشک ۹
مراحل تولید ۹
کنترلهای مرحله تغلیظ ۹
بسته بندی ۱۰
موارد نشانه گذاری ۱۰
خامه (Cream) ۱۱
تعاریف ۱۱
نسبت بین اندازه ذرات در شیر ۱۳
پنیر (Cheese) ۱۳
ضد عفونی کردن ۱۶
مراحل شستشو و نظافت ۱۶
شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place ۱۷
ماست (Yoghurt) ۱۷
ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راههای جلوگیری از ضایعات ۲۰
تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک ۲۱
دستگاههای تبخیر کننده ۲۲
انواع تبخیر کننده های یک مرحله ای ۲۲

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x