کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان ۷۲ ص
کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان ۷۲ ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۶۷ صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
دانشگاه آزاد اسلامی
واحد ورامین پیشوا
گزارش کارآموزی
موضوع :
کارخانه شیر و لبنیات چوپان
تقدیر و تشکر :
با تشکر از زحمات و راهنمایی های استاد ارجمند سرکار خانم سکوتی فر که مرا در انجام این پروژه راهنمایی نموده اند.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه ۱
توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان ۲
آزمایشگاههای کارخانه ۲
تاریخچه: ۳
تعریف شیر ۵
واحدهای شرکت چوپان ۶
انواع محصولات تولیدی توسط شرکت ۶
نحوه ورود شیر به کارخانه و بررسی سیستم HTST ۶
شیر پاستوریزه و هموژن ۸
شیر خشک ۹
مراحل تولید ۹
کنترلهای مرحله تغلیظ ۹
بسته بندی ۱۰
موارد نشانه گذاری ۱۰
خامه (Cream) ۱۱
تعاریف ۱۱
نسبت بین اندازه ذرات در شیر ۱۳
پنیر (Cheese) ۱۳
ضد عفونی کردن ۱۶
مراحل شستشو و نظافت ۱۶
شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place ۱۷
ماست (Yoghurt) ۱۷
ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راههای جلوگیری از ضایعات ۲۰
تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک ۲۱
دستگاههای تبخیر کننده ۲۲
انواع تبخیر کننده های یک مرحله ای ۲۲