مقاله ترجمه شده پنیر پروبیوتیک

مقاله ترجمه شده پنیر پروبیوتیک

مقاله ترجمه شده پنیر پروبیوتیک

مقاله-ترجمه-شده-پنیر-پروبیوتیک

توضیحات:
مقاله ترجمه شده پنیر پروبیوتیک، در قالب فایل word و در ۱۰ صفحه، همراه با فایل pdf مقاله انگلیسی مربوط به سال ۱۹۹۸.

عنوان انگلیسی مقاله:

Probiotic Cheese

محل انتشار (دانلود شده از Elsevier):

Int. Dairy Journal 8 (1998) 491-496

بخشی از متن ترجمه:
اهمیت محصولات حاوی مواد پروبیوتیک برای حفظ سلامت و رفاه، در حال تبدیل شدن به انتخاب کلیدی برای مصرف کننده، با توجه به رشد سریع و گسترش بازار برای چنین محصولاتی و علاوه بر افزایش منافع تجاری در بهره برداری از ویژگی های پیشنهادی برای سلامت می باشد. اکثر غذاهای پروبیوتیک که در حال حاضر در بازار وجود دارد، مانند شیر و ماست محصولات تازه هستند و به طور کلی در طی یک روز یا چند هفته بعد از تولید مصرف میشود. در مقابل، پنیر سخت، مانند پنیر چدار تا دوسال میتواند نگهداری شود. پنیر چدار ممکن است مزایای خاصی نسبت به محصولات نوع ماست در شرایط تحویل پروبیوتیک زنده، مانند کاهش اسیدیته پنیر در مقایسه با محیط های ماست و محتوای چربی بالا داشته باشد …………………. .
مطالعات ما تعدادی از سویه های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس را درون پنیر چدار ترکیب و یک ارزیابی عملکرد در طول عمل آمدن را بررسی میکند (گاردینر و همکاران، ۱۹۹۸).

دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x