تحقیق پنیر پروسس آنالوگ

تحقیق پنیر پروسس آنالوگ

تحقیق پنیر پروسس آنالوگ

تحقیق-پنیر-پروسس-آنالوگ

توضیحات:
نکات کاربردی پیرامون پنیر پروسس آنالوگ، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم ۹ صفحه.


هزینه های بالای تولید و نگهداری پنیر طبیعی، تولید کنندگان را براین داشته است تا محصولات جایگزین به صرفه تری برای پنیر طبیعی پیدا کنند که از میزان مطلوبیت برابر یا بیشتری ( در طعم ، بافت، رنگ، کیفیت تغذیه ای) نسبت به محصول طبیعی برخوردار باشند . تحقیقات در این زمینه به پیشرفت و توسعه در تولید پنیرهای آنالوگ انجامید . سودمندی و فایده پنیر آنالوگ بیشتر به ویژگی های عملکردی و قابلیت فرآیند پذیری آن ( شامل بافت ، ریز ساختار ، قابلیت ذوب و عطر و طعم) بستگی دارد .


فایل مذکور توسط کارشناس ارشد صنایع غذایی ترجمه و تدوین شده است. موفق باشید
دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x