HANDBOOK OF PROBIOTICS AND PREBIOTICS پروبیوتیک ها و پریبیوتیک ها

HANDBOOK OF PROBIOTICS AND PREBIOTICS پروبیوتیک ها و پریبیوتیک ها

HANDBOOK OF PROBIOTICS AND PREBIOTICS پروبیوتیک ها و پریبیوتیک ها

HANDBOOK OF PROBIOTICS AND PREBIOTICS پروبیوتیک ها و پریبیوتیک ها

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pdf
حجم فایل ۳.۴۳۷ مگا بایت
تعداد صفحات ۶۰۹
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها چه هستند؟ ماهیت آن ها چیست؟ چه اهمیتی دارند؟ واژه پرو بیو تیک ها در اصل یک کلمه یونانی به معنای ” برای زندگی ” است، در حالی که واژه پری بیوتیک ها به معنای ” پیش نیاز زندگی” است.
پروبیوتیک ها باکتری هایی هستند که به حفظ تعادل طبیعی روده ها در یک موجود زنده کمک می کنند. دستگاه گوارشی طبیعی انسان حاوی ۴۰۰ نوع باکتری پروبیوتیک است که موجب کاهش رشد باکتری های مضر می شوند و به بهبود سلامت سیستم گوارشی کمک می کند. در واقع با متعادل کردن باکتری های روده ای می توانند در بهبود سیستم ایمنی نقش داشته باشند.

ری بیوتیک ها کربوهیدرات های غیر قابل هضم موجود در مواد غذایی هستند که برای تحریک رشد باکتری های پروبیوتیک در بدن ضروری است. از این دسته می توان به مالتو دکسترین، دکسترین، صمغ های فیبری، اینولین، لاکتولوز و … اشاره کرد. این اجزا یک محیط مناسبی را به طور انتخابی برای باکتری های پروبیوتیک در بدن مهیا می کنند تا آن ها بتوانند در آن بهترین رشد و نمو را داشته باشند، و به این صورت اثرات مثبت خود را بر میزبان اِعمال می کنند. درواقع واژه سین بیوتیک به معنای ترکیب پری بیوتیک و پروبیوتیک است. پری بیو تیک ها اثرات مطلوبی را بر سلامتی دارند

همکاری در فروش فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x