دانلود مقاله کودشیمیائی اوره
دانلود مقاله کودشیمیائی اوره
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۵ صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
۱
کودشیمیائی اوره – ویژگیها و روشهای آزمون
-۰مقدمه
اوره یکی از کودهای شیمیائی ازتی است که از سوی ریشه و برگ گیاه جذب میگردد. بصورت جامد و محلول بکار می رود و بیش از کودهای ازتی دیگر کاربرد دارد.
اوره به دو شکل پریل ۱ و گرانول ۲ به بازار عرضه میگردد.
این کود به دو صورت زیر تهیه و عرضه می شود:
-۱روکش دار
-۲بدون روکش
-۱هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها، بسته بندی، نشانه گذاری، نمونه برداری و روشهای آزمون کود اوره میباشد.
-۲تعاریف و اصطلاحات
در این استاندارد واژه ها و اصطلاحات با تعاریف زیر بکار برده میشود.
-۱-۲اوره (Urea): ماده شیمیائی با فرمول۲( NH2) Coمیباشد.
-۲-۲بیوره (Biuret): ماده شیمیائی است با فرمول (Co – NH – Co- NH2– NH2) که برای گیاهان سمی میباشد.
۲
-۳-۲نم (Moisture): به آب موجود در کود اوره گفته می شود.
-۴-۲اوره روکش دار (Coated Urea): به اورهای گفته میشود که رویه آن با ماده یا موادی برای کاهش جذب رطوبت پوشانده میشود.
-۵-۲پریل (Prill): دانههای گرد با قطر ۱-۳میلیمتر.
-۶-۲گرانول (Granule) : دانههای ساچمه ای با قطر ۲-۴میلیمتر.
-۷-۲وزن مخصوص ظاهری (bulk Density) : وزن حجم معینی از کود اوره میباشد.
-۳ویژگیها
-۱-۳ویژگیهای ظاهری کود اوره:
-۱-۱-۳رنگ: اوره بدون روکش باید به رنگ سفید صدفی باشد. رنگ اوره پوشش دار بستگی به رنگ ماده روکش دهنده دارد.
-۲-۱-۳روان بودن: اوره باید در هنگامی که روی سطح افقی ریخته می شود بصورت دانه های ریز روان پراکنده گردد. در صورتی که دانه ها به صورت به هم چسبیده یا کلوخه شده باشند در آن صورت باید با فشار کم انگشتان به آسانی از هم جدا شوند.
-۲-۳ویژگیهای پایه ای کود اوره باید مطابق جدول شماره ۱باشد.