دانلود مقاله صنایع مواد غذایی ۱۶ ص

دانلود مقاله صنایع مواد غذایی ۱۶ ص

دانلود مقاله صنایع مواد غذایی ۱۶ ص

دانلود-مقاله-صنایع-مواد-غذایی-16-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۶ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

۱
‏صنایع‏ مواد غذایی
‏غذا ‏و ‏تغذیه ‏، بی‌شک مهمترین موضوع مورد بحث دنیای امروز ‏را تشکیل می‌دهد. افزایش آگاهی و دانش مردم در مورد خصوصیات تغذیه‌ای ترکیبهای ‏مختلفی غذایی ، نیازمند این است که در مورد غذاهای خاص اطلاعات بیشتری مانند میزان ‏هر یک از مواد ‏معدنی ‏و ویتامینها و مقدار ‏مواد ‏قندی ‏و ‏چربی‌ها ‏ارائه ‏شود.‏امروزه بسیاری از روشهای مورد استفاده در ‏تجزیه ‏غذاها بر اساس سیستمی استوار است که حدود صد سال پیش توسط دو دانشمند آلمانی به ‏نامهای Stohman ‏و Hennberg ‏برای تجزیه مواد غذایی دامی ارائه گردید و ‏تحت عنوان ‏تجزیه تقریبی غذاها ‏نامگذاری ‏شد. این طرح تجزیه‌ای شامل اندازه گیری اجزای اصلی غذا با استفاده از روشهای نسبتا ‏سریع و قابل قبول بدون نیاز به وسایل یا ‏مواد ‏شیمیایی ‏پیچیده می‌باشد.‏مواد غذایی در واقع دو نیاز فیزیولوژیکی یعنی ‏تامین انرژی و تشکیل و مرمت بافتها را بر عهده دارند که ‏کربوهیدراتها ‏و چربی‌ها تامین کننده انرژی مورد نیاز هستند و ‏پروتئین‌ها ‏برای بازسازی بافت‌ها بکار می‌روند.
۲
‏بررسی گروههای مهم غذایی
‏گروههای مهم غذایی شامل مواد قندی و ‏نشاسته‌ای (‏کربوهیدراتها) ، شیر و لبنیات ، روغن‌ها و مواد چرب خوراکی ، گوشت و فرآورده‌های ‏گوشتی می‌باشد.
‏مواد قندی و نشاسته‌ای
‏شیرابه‌ای قندی ‏، مایعات غلیظی هستند که که ‏حاوی ‏ساکارز ‏، قند احیا کننده ‏دکسترین ‏، ‏اسیدهای آلی ‏و ‏مواد ازته ‏هستند. مهمترین شیرابه قندی که در ‏صنعت قندسازی ‏استفاده ‏می‌شود، ‏ملاس ‏یا ‏شیرابه چغندرقند و نیشکر ‏است. شیرابه قندی دیگر ، ‏گلوکز مایع ‏است ‏که در صنعت تهیه محصولات قندی اهمیت زیادی داشته و از ‏هیدرولیز ‏نشاسته و بخصوص نشاسته ذرت بوسیله ‏اسید کلریدریک ‏تهیه می‌شود.‏محصول ‏اسیدی هیدرولیز نشاسته ، سپس بوسیله کربنات سدیم خنثی شده و پس از بی‌رنگ کردن ‏بوسیله زغال حیوانی به صورت گلوکز مایع عرضه می‌شود.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x