گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه قند آبکوه

دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه قند آبکوه

گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه قند آبکوه

گزارش-کارآموزی-صنایع-غذایی-در-کارخانه-قند-آبکوه

دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه قند آبکوه،
در قالب word و در ۳۰۹ صفحه، قابل ویرایش.

بخشی از متن گزارش کار آموزی:
مقدمات
تاسیس کارخانه قند آبکوه در سال ۱۳۱۳ شروع و سفارش ساخت ماشین آلات و نصب و
راه اندازی و به ظرفیت ۳۵۰ton/day به شرکت اشکورا چکسلواکی داده شده و
ساختمان ها اعم از صنعتی و اداری و کوی کارکنان به وسیله شرکت تستاپ ساخته
شده است.

ساخت زمین کارخانه در بدو تاسیس ۲۷ هکتار بود که توسعه های
بعد به ۶۰ هکتار افزایش یافت و اولین بهره برداری کارخانه در سال ۱۳۱۵ با
مصرف ۱۲۳۷۵ تن چغندر شروع و در دومین بهره برداری در سال ۱۳۱۶ با مصرف
۲۲۶۵۹ تن چغندر بوده است. چون موقعیت کارخانه برای چغندرکاری مناسب تشخیص
داده شد، امکان تولید چغندر پیش از ظرفیت ۳۵۰ تن برای هر روز بهره برداری
وجود داشته است.

طرح افزایش ظرفیت از ۳۵۰ به ۶۵۰ تن تهیه و توسط
شرکت اشکورا در سال ۱۳۱۷ انجام شد. کارخانه در این ظرفیت دارای دیفوزیون
نوع باطری و ساتراسیون به صورت مرحله ای بوده و چهار کوره بخار ذغال سنگی
هر یک به ظرفیت ۶ تن بخار در ساخت و ۲ توربین بخار هر کدام به قدرت ۵۶۰ kw
با ۳۰۰۰ دور نیروی موردنیاز بهره برداری را تامین می کرد…

دانلود فایل

همکاری در فروش فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x