پاورپوینت کاشت ، داشت ، برداشت پنبه

پاورپوینت کاشت ، داشت ، برداشت پنبه

پاورپوینت کاشت ، داشت ، برداشت پنبه

پاورپوینت-کاشت--داشت--برداشت-پنبهعنوان فایل: پاورپوینت کاشت ، داشت ، برداشت پنبه

تعداد اسلاید: ۲۳

قسمتی از متن اسلاید ها:
براى آمادهسازى زمین سه مرحله شخم، دیسک و مالهکشى انجام مىگیرد:
شخم یکى از کارهاى مهم در آمادهسازى زمین براى کشت پنبه است که بهصورت عمیق و نسبتاً عمیق و براى زیر و رو کردن خاک انجام مىشود. بیشتر کشاورزان در فصل بهار شخم مىزنند. برخى نیز در فصل پائیز یا زمستان این کار را انجام مىدهند
بذر براى بهتر سبز شدن نیاز به بستر نرم و آماده دارد. بههمین دلیل در ماههاى اسفند و فروردین عمقى از خاک زراعى را که بذر در آن قرار خواهد گرفت، بهوسیله دیسک که با تراکتور کشیده مىشود، نرم مىکنند پس از دیسکزنى با استفاده از مالههاى چوبى یا غلطک، زمین را هموار و بستر بذر را فشرده و آماده کاشت مىکنند بذر پنبه داراى کرکهائى است که به آن ”لینتر“ گفته مىشود، حتى درصورتىکه بذر در کارخانه لینترگیرى شود، باز مقدارى کرک روى دانه مىماند که هنگام کاشت اشکالهائى بهشرح زیر ایجاد مىکند کرک مانع جذب آب توسط بذر مىشود و در نتیجه بذر دیرتر سبز مىشود.
– کرک باعث آلودگى بذر به انواع قارچها مىشود.
– کرک باعث بههم چسبیدن بذرها مىشود و در کار ماشین بذرکار اشکال ایجاد مىکند.
– ضدعفونى کردن بذرهاى کرکدار دشوار است.
– کرک مصرف بذر را افزایش مىدهد.
– براى جلوگیرى از این اشکالات بذر را به سه روش کرکگیرى مىکنند:
کرگگیرى دستى: در این روش کشاورزان بذر پنبه را با مخلوطى از آب و خاکستر یا خاک معمولى مالش مىدهند تا کرکها روى دانه خوابانده شود و دانههاى بههم چسبیده از هم جدا شوند – (این روش در واقع کرکگیرى نیست بلکه با روشهائى مانع بههم چسبیدن بذر و برخى از اشکالات مىشود که نام برده شد)

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x