دانلود پاورپوینت پخت و پز صحیح
پاورپوینت پخت و پز صحیح
دانلود پاورپوینت با موضوع پخت و پز صحیح،
در قالب ppt و در ۲۲ اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
بخش اول:
ظروف مواد غذایی
بخش دوم:
روشهای صحیح سرخ کردن غذا
روشهای صحیح سرخ کردن غذا
بخشی از متن پاورپوینت:
۱-ظروف آلومینیومی:
– ظروف آلومینیومی سبک هستند و به خوبی گرما را انتقال میدهند.
– بعضی شواهد حاکی از آن است که آلومینیوم در درازمدت باعث بیماری آلزایمر میشود.
– بعضی نظریهها نیز مطرح است که جوش آوردن آب در کتریهای آلومینیومی میتواند باعث بروز بیماریهایی همچون زخم معده، کولیت، خشکی دهان، یبوست و تغییر رنگ زبان شود.
– افرادی که هر روز از ظروف آلومینیومی پوشش داده نشده برای پخت و پز و نگهداری مواد غذایی استفاده میکنند، تقریبا ۵/۳ میلیگرم آلومینیوم در روز وارد بدن خود میکنند.
– ظروف آلومینیومی سبک هستند و به خوبی گرما را انتقال میدهند.
– بعضی شواهد حاکی از آن است که آلومینیوم در درازمدت باعث بیماری آلزایمر میشود.
– بعضی نظریهها نیز مطرح است که جوش آوردن آب در کتریهای آلومینیومی میتواند باعث بروز بیماریهایی همچون زخم معده، کولیت، خشکی دهان، یبوست و تغییر رنگ زبان شود.
– افرادی که هر روز از ظروف آلومینیومی پوشش داده نشده برای پخت و پز و نگهداری مواد غذایی استفاده میکنند، تقریبا ۵/۳ میلیگرم آلومینیوم در روز وارد بدن خود میکنند.
و …