پاورپوینت اصول تغذیه صحیح
پاورپوینت اصول تغذیه صحیح
پاورپوینت اصول تغذیه صحیح، در قالب ppt و در ۲۰ اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
کفایت: یعنی از مواد موجود در پایین هرم غذایی باید بیشتر مصرف کرد. پس غذای اصلی باید شامل نان، برنج، ماکارونی، میوه و سبزی باشد و قند و چربی کمتر از همه مصرف شود.
تنوع و تعادل : یعنی همه مواد موجود در هرم غذایی باید مصرف شود و غذا متنوع باشد و هیچ یک از طبقات هرم حذف نشود.
تناسب: یعنی تغذیه باید با سن و شرایط جسمی و فعالیت بدنی فرد متناسب باشد. مثلا زنان باردار و شیرده، کودکان و نوجوانان، انرژی و پروتئین بیشتری نیاز دارند و مجازند از قندها و چربی ها و گوشت و حبوبات بیشتری در رژیم روزانه خود استفاده کنند.
گروه های هرم غذایی:
گروه نان و غلات
گروه میوه
گروه سبزی
گروه شیر و فرآورده های لبنی
گروه گوشت و جایگزین ها
فهرست مطالب:
هرم غذایی چیست؟
گروه های هرم غذایی
گروه نان و غلات
گروه غذایی میوه و سبزی
گروه شیر و فرآورده های لبنی
گروه غذایی گوشت و جایگزین ها
چرا این گروه مورد نیاز است ؟
نمک
کمخونی ناشی از فقر آهن
عوامل افزایش دهنده جذب آهن