دانلود پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
دانلود پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۳۷ اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بسم الله الرحمن ارحیم
۱
عنوان:
اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
۲
جوش شیرین ( بی کربنات سدیم ) که در اثر واکنش با حرارت و رطوبت در جریان پخت نان به کربنات سدیم ( سودا ) تبدیل می گردد دارای خاصیت قلیایی بالا و اثرات سوء بهداشتی خواهد بود .
۳
۱- افزایش PH و در نتیجه مانع از رشد و تکثیر مخمرها
۲- تیرگی رنگ مغز نان و بوی نامطبوع در نان
۳- قلیایی شدن محیط دهانی و در نتیجه واکنش قلیا با چربی های موجود در مواد غذایی مزه صابون حس می شود .
۴- در اثر تخمیر سریع و کاذب خمیر در هنگام پخت ، خمیر نارس و فطیر بوده و در نتیجه ارزش غذایی لازم را ندارد .
۵- نان تهیه شده با جوش شیرین علیرغم شکل ظاهرا” رسیده چون فاقد محصولات جانبی حاصل از فعالیت سلولهای مخمر و باکتریهای اسید لاکتیک می باشد فاقد طعم و مزه طبیعی می باشد .
۴
اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان
۱ – اثر بر دستگاه گوارش :
با توجه به اینکه فرآیند هضم در معده در محیطی اسیدی توسط اسیدکلریدریک در PH حدود ۳ الی ۴ صورت می گیرد وجود بازهای قوی همانند کربنات سدیم و بی کربنات سدیم ( جوش شیرین ) می تواند باعث خنثی شدن محیط معده و در نتیجه اختلال در هضم و تولید انواع سوء هاضمه در افراد مصرف کننده شود که در انتها منجر به زخم معده و گاستروآنتریت می گردد .
۵
اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان