دانلود مقاله مبانی اترنت

دانلود مقاله مبانی اترنت

دانلود مقاله مبانی اترنت

دانلود-مقاله-مبانی-اترنتلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۳۱ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

۱
‏مبانی اترنت ( بخش اول )
‏اترنت ،‌ متداولترین فنآوری استفاده شده در دنیای شبکه های محلی‏ ‏ است که خود از مجموعه ای‌ تکنولوژی دیگر تشکیل شده است . یکی از بهترین روش های آشنائی اصولی با اترنت ،‌ مطالعه آن با توجه به مدل مرجع OSI‏ است . اترنت از رسانه های انتقال داده و پهنای باند متفاوتی حمایت می نماید ولی در تمامی نمونه های موجود‏ ‏ از یک قالب فریم و مدل آدرس دهی مشابه استفاده می گردد .
به منظور دستیابی هر یک از ایستگاه ها و یا گره های موجود در شبکه به محیط انتقال ،‏ ‏ استراتژی های کنترل دستیابی مختلفی تاکنون ابداع شده است .‏ ‏ آگاهی از نحوه دستیابی دستگاه های شبکه ای به محیط انتقال امری لازم و ضروری به منظور شناخت عملکرد شبکه و اشکال زدائی منطقی و اصولی آن می باشد .
‏ ‏اترنت چیست ؟
‏اکثر ترافیک موجود در اینترنت از اترنت شروع و به آن نیز خاتمه می یابد . اترنت در سال ۱۹۷۰ ایجاد و از آن زمان تاکنون به منظور تامین خواسته های موجود برای شبکه های محلی با سرعت بالا رشد و ارتقاء یافته است .‏ ‏ زمانی که یک رسانه انتقال داده جدید نظیر فیبر نوری تولید می گردید ، اترنت نیز متاثر از این تحول می شد تا بتواند از مزایای برجسته پهنای باند بالا و نرخ پائین خطاء در فیبر نوری استفاده نماید . هم اینک پروتکل هائی که در سال ۱۹۷۲ صرفا” قادر به حمل داده با نرخ سه مگابیت در ثانیه بودند ،‌می توانند داده را با سرعت ده گیگابیت در ثانیه حمل نمایند .
۳
‏سادگی و نگهداری‌ آسان ، قابلیت ترکیب و تعامل با تکنولوژی های جدید ، معتبر بودن و قیمت پائین نصب و ارتقاء از مهمترین دلایل موفقیت اترنت محسوب می گردد .
‏امکان استفاده دو و یا بیش از دو ایستگاه از‏ ‏ یک محیط انتقال بدون تداخل سیگنال ها‏ ‏ با یکدیگر ،‌ از مهمترین دلایل ایجاد اترنت می باشد . استفاده چندین کاربر از یک محیط انتقال مشترک در ابتدا و در سال ۱۹۷۰ در دانشگاه هاوائی مورد توجه قرار گرفت . ماحصل مطالعه فوق ،‌ ابداع روش دستیابی اترنت بود که بعدا” CSMA/CD‏ نامیده شد .
‏اولین شبکه محلی در جهان ،‌ نسخه ای اولیه از اترنت بود‏ ‏ که Robert Metcalfe‏ ‌و همکاران وی در زیراکس آن را در بیش از سی و چهار سال قبل طراحی نمودند.‏  ‏ اولین استاندارد اترنت در سال ۱۹۸۰ توسط کنسرسیومی متشکل از اینتل ، Digital Equipment‏ و زیراکس و با نام اختصاری DIX‏ ایجاد گردید . مهمترین هدف کنسرسیوم فوق ، ارائه یک استاندارد مشترک بود تا تمامی علاقه مندان بتوانند از مزایای آن بدون محدودیت های مرسوم استفاده نمایند و به همین دلیل بود که آنان بر روی یک استاندارد باز متمرکز شدند .‏ ‏ اولین محصول پیاده سازی شده با استفاده از استاندارد اترنت در اوائل سال ۱۹۸۰ به فروش رفت . اترنت اطلاعات را با سرعت ده مگابیت درثانیه‏ ‏ بر روی کابل کواکسیال و حداکثر تا مسافت دو کیلومتر ارسال می نمود . به این نوع کابل کواکسیال ، thicknet‏ نیز گفته می شود .
‏در سال ۱۹۹۵ ،‏ ‏ موسسه IEEE‏ ‏ کمیته هائی‌ را به منظور استاندارد سازی اترنت ایجاد نمود . استاندارد های فوق با ۸۰۲ شروع می شود و این استاندارد برای اترنت ۳ . ۸۰۲ می باشد . موسسه IEEE‏ درصدد بود که استانداردهای ارائه شده با مدل مرجع OSI‏ ‏ ‏سازگار باشند . به همین دلیل لازم بود به منظور تامین خواسته های لایه یک و بخش پائینی لایه دوم مدل مرجع

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x