تحقیق سموم سیانوباکتریایی

تحقیق سموم سیانوباکتریایی

تحقیق سموم سیانوباکتریایی

تحقیق-سموم-سیانوباکتریایی

توضیحات:
پایان نامه سموم سیانوباکتریایی، در قالب فایل word و در حجم ۹۵ صفحه.

بخشی از متن:
بلومهای سمی سیانوباکترها در ابتدا از طریق گزارشات موجود پیرامون مرگ و میر آبزیان مورد توجه قرار گرفت. اولین مدرک از این نوع گزارشات در سال ۱۸۷۸ در استرالیا مشاهده شده است.
سیانوباکترها معمولاً در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری یافت می‎شوند و معمولاً در تمام طول سال حضور دارند. اخیراً با استفاده از دستگاه‎های مدرن اغلب می‎توان ایجاد بلوم‎های سمی با فرکانس زیاد را حتی قبل از اینکه مسمومیتی اتفاق بیفتد، گزارش و پیش‎بینی نمود. 
در زمان بلوم سیانوباکترها، بر روی سطح آب به صورت غلاف موسیلاژی درآمده (به دلیل داشتن واکوئل‎های گازی) و اکسیژن محلول را کاهش می‎دهند. تولید توکسین (سم) توسط این جلبک‎ها زندگی آبزیان و سایر مصرف‎کنندگان را به مخاطره می‎اندازند. 

فهرست مطالب:
چکیده 
مقدمه 

فصل اول: انواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی، ظاهری و بلومهای سمی آنها 

۱-۱- تاریخچه 
۱-۲- ویژگیهای ساختاری و بیولوژیکی سیانوباکترها 
۱-۳- بلومهای سمی (شکوفایی) سیانوباکترها 
۱-۴- مهمترین راسته‎های جلبک‎های سبز ‎- آبی 
۱-۵- تقسیم‎بندی سیانوباکترها از لحاظ شکل ظاهری 
۱-۵-۱- سیانوباکترهای رشته‎ای 
۱-۵-۲- سیانوباکترهای کلنی 

فصل دوم: طبقه‎بندی سموم سیانوباکتریایی 

۲-۱- طبقه‎بندی سموم سیانوباکتریایی براساس مکانیسم عمل 
۲-۱-۱- نوروتوکسین‎ها 
۲-۱-۲- هپاتوتوکسین‎ها 
۲-۱-۳- درماتو توکسین‎ها 
۲-۲- انواع سیانوتوکسین‎ها 
۲-۲-۱- نودولارین‎ها 
۲-۲-۲- ساکسی توکسین‎ها 
۲-۲-۳- آناتوکسین a و هوموآناتوکسین a 
۲-۲-۴- آناتوکسین ‎a (S) 
۲-۲-۵- ‎Cylindrospermopsin 
۲-۲-۶- میکروسیس تین 
۲-۲-۶-۱- دوام و پایدار میکروسیس‎تین در سلولها 
۲-۲-۶-۲- خارج‏شدن‎سم‏هپتاپپتید(میکروسیس‎تین‎درطی‎تجزیه ‎Microcystis aeruginosa 
۲-۳- طبقه‎بندی سیانوتوکسین‎ها براساس ساختمان شیمیایی 
۲-۳-۱- پپتیدهای حلقوی 
۲-۳-۲- آلکالوئیدها 
۲-۳-۲-۱- آلکالوئیدهای سیتوتوکسیک 
۲-۳-۲-۲- آلالوئیدهای درماتوتوکسیک 
۲-۳-۳- سموم لیپوپلی ساکاریدها ‎(LPS) 
فصل سوم: اثرات مضر سموم سیانوباکترها 

۳-۱- آزمایش سلامت انسان 

۳-۱-۱- قرار گرفتن در معرض اثرات حاد و غیرمزمن 
۳-۱-۲- قرار گرفتن در معرض اثرات مزمن 
۳-۲- ارزیابی خطر 
۳-۳- اثر بر ماهیان 
۳-۴- اثر بر موجودات آبزی 
۳-۵- تولید ترکیبات بیواکتیو 
۳-۶- صدمه از راه تماس تفریحی 
۳-۷- مسمومیت حیوانی 
۳-۸- اثر بر زئوپلانکتونها 
۳-۹- اثر بر باکتریهای آبزی 

فصل چهارم: روشهای کنترل و جلوگیری از شکوفایی 

۴-۱- انعقاد یا چسبیدن، معلق بودن هوای محلول و جذب سطحی کربن فعال 
۴-۲- کلرزنی 
۴-۳- فیلتراسیون سریع و فیلتراسیون کندشنی 
۴-۴- فرآیندهای غشایی 
۴-۵- دما 
۴-۶- اسیدیته ‎(PH) 
۴-۷- کاهش فسفر و ازت 
۴-۸- سولفات مس 
۴-۹- سیمازین 
۴-۱۰- ازن‎دار کربن 
۴-۱۰-۱- میکروسیس‎تینها و نودولارین 
۴-۱۰-۲- آناتوکسین a، آناتوکسین ‎S(a) و ساکسی توکسین 
۴-۱۱- نور 
۴-۱۲- کنترل بیولوژیک 
۴-۱۲-۱- تغذیه توسط زئوپلانکتونها 
۴-۱۲-۲- کپور نقره‎ای 

فهرست جدول‎ها

۴-۱- جدول تأثیر ازن در از بین بردن میکروسیس تین ‎LR در صورت وجود یا عدم وجود مواد آلی 
۴-۲- جدول تأثیر ازن در از بین بردن ‎Microcystis aeruginosa

دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x