تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات ۱۳ص

تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات ۱۳ص

تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات ۱۳ص

تحقیق-استاندارد-سرد-خانه-میوه-و-سبزیجات-13صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۳ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏ 
‏ 
‏ 
۸۳۰
‏ 
‏ 
‏روش نگهداری میوه ها و سبزیهای تازه در سردخانه
‏ 
‏ 
‏ 
‏چاپ پنجم

‏موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
‏موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده‏‏‏ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از:
‏(تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی ‏–‏ انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، کمک به بهبود روشهای تولید و افزایش کارائی صنایع در جهت خودکفائی کشور – ترویج استانداردهای ملی ‏–‏ نظارت بر اجرای استانداردهای اجباری ‏–‏ کنترل کیفی کالاهای صادراتی مشمول استاندارد اجباری و جلوگیری از صدور کالاهای نامرغوب بمنظور فراهم نمودن امکانات رقابت با کالاهای مشابه خارجی و حفظ بازارهای بین المللی کنترل کیفی کالاهای وارداتی مشمول استاندارد اجباری بمنظور حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان داخلی و جلوگیری از ورود کالاهای نامرغوب خارجی راهنمائی علمی و فنی تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان ‏–‏ مطالعه و تحقیق درباره روشهای تولید، نگهداری، بسته بندی و ترابری کالاهای مختلف ‏–‏ ترویج سیستم متریک و کالیبراسیون وسایل سنجش ‏–‏ آزمایش و تطبیق نمونه کالاها با استانداردهای مربوط، اعلام مشخصات و اظهارنظر مقایسه ای و صدور گواهینامه های لازم).
‏موسسه استاندارد از اعضاء سازمان بین المللی استاندارد میباشد و لذا در اجرای وظایف خود هم از آخرین پیشرفتهای علمی و فنی و صنعتی جهان استفاده مینماید و هم شرایط کلی و نیازمندیهای خاص کشور را مورد توجه قرار میدهد.
‏اجرای استانداردهای ملی ایران بنفع تمام مردم و اقتصاد کشور است و باعث افزایش صادرات و فروش داخلی و تأمین ایمنی و بهداشت مصرف کنندگان و صرفه جوئی در وقت و هزینه‏‏‏ها و در نتیجه موجب افزایش درآمد ملی و رفاه عمومی و کاهش قیمتها میشود.

‏ 
‏کمیسیون استاندارد روش نگهداری میوه‏‏‏ها و سبزیهای تازه در سردخانه
 
‏رئیس
‏اجلالی – محمود
‏دکتر صنایع غذایی
‏مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی کرج
 
‏اعضاء
‏تمیز کار – حمید
‏مهندس تأسیسات
‏وزارت کشاورزی و منابع طبیعی
‏ساحلی – اسمعیل
‏مهندس تأسیسات
‏مدیر عامل سردخانه
‏طوبی – رضا
‏دکتر تأسیسات
‏دانشیار دانشکده فنی و نماینده سازمان گسترش و صنایع ایران
‏فرجام – عبدالحمید
‏مهندس مکانیک
‏مدیر عامل سرد خانه ولفریز
‏متقی – مسعود
‏ 
‏مدیر عامل سردخانه تکنوفودز
‏کهنیم – عزت اله
‏مهندس کشاورزی
‏معاون اداره استاندارد استان مرکز
‏هاشمیان – احمد
‏دکتر دامپزشک
‏اداره کل نظارت بر مواد خوراکی , آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
 
‏دبیر
‏صوفی – جمشید
‏مهندس کشاورزی
‏کارشناس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران

‏فهرست مطالب
‏ 
‏مقدمه
‏هدف و دامنه کاربرد
‏پیوست الف
‏شرایط نگهداری موز در سردخانه
‏شرایط نگهداری موز در گرمخانه
‏پیوست ب

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x