مقاله ترجمه شده جایگزین های چربی
مقاله ترجمه شده جایگزین های چربی
توضیحات:
مقاله ترجمه شده جایگزین های چربی، در قالب فایل Word و در ۱۱ صفحه، همراه با فایل pdf مقاله انگلیسی سال ۲۰۰۶.
عنوان انگلیسی مقاله:
FAT REPLACERS – REVIEW
سال چاپ: ۲۰۰۶
محل انتشار:
محل انتشار:
Journal of Agroalimentary Processes and Technologies
بخشی از متن ترجمه:
کاهش چربی در رژیم غذایی هدف اصلی رژیم غذایی برای بسیاری از مصرف کنندگان است. جایگزین چربی ترکیبات گنجانیده شده به محصولات غذایی با ارائه برخی از ویژگیهای شبیه به چربی هستند. ما روند در مصرف چربی در رژیم غذایی که توسط منبع تغذیه، چگالی انرژی، برنامه خاص و خواص کاربردی جایگزینهای چربی طبقه بندی شده را مرور خواهیم کرد. برنامه خاص و اثرات بالقوه روی وضعیت سلامت جایگزینهای چربی نیز بررسی خواهد شد.
کلمات کلیدی: جایگزینهای چربی، ذخیره های چربی، شبه چربی، کم چرب