کارآفرینی شکر و نیشکر در جهان ۹۸ ص
کارآفرینی شکر و نیشکر در جهان ۹۸ ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۰۹ صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
۱
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه و هدف
۱- کلیات
۱-۱- تولید شکر و نیشکر در جهان ………………………………………………………۹
۱-۲- تولید شکر و نیشکر در ایران ..……………………..………………………….…..۱۰
۱-۲-۱- نیشکر کاری در ایران …………………………………………………………….۱۰
۱-۲-۲- تولید شکر نیشکری در ایران ….………………………….…………………..۱۱
۱-۳- نیشکر کاری در خوزستان ………………………………………………………….۱۲
۱-۴- کشت و صنعت کارون …………………………………………………………….۱۴
۲- ترکیب شیمیایی نیشکر
۲-۱- مواد آلی غیر از ساکاروز ….………………………………………………………۱۹
۲-۲- اسید های آلی ……………………………………………………………………….۲۰
۲-۳- ترکیبات غیر آلی ……………………………………………………….…………..۲۰
۲-۴- ترکیبات ازت دار …………………………………………………………………..۲۰
۳- فرایند تولید شکر از نیشکر
مقدمه
۳-۱- برداشت نیشکر …………………………………………………………………….۲۱
۳-۱-۱- مواد زائد همراه نی ……………………………………………………………۲۳
۳-۲- آماده سازی نی ………………………………………………………………….۲۴-۲۵
۳-۲-۱- شستشوی نی …………………………………………………………………..۲۵
۳-۲-۲- خرد کردن نی ………………………………………………………………….۲۵
۳-۳- عصاره گیری ……………………………………………………………………….۲۶
۲
عنوان…………………………………………………………………………………………… صفحه
۳-۴- زلال کردن……………………………………………………….………………………۲۶
۳-۵- صافی های خلاء…………………….…………………………………………………۲۷
۳-۶- تبخیر کننده ها………………………………………………………………………….۲۷
۳-۷- تبلور ………………………………………………………….………..……………….۲۷
۳-۸- سانتریفوژ ……………………………………………………..………………………..۲۷
۴- ترکیبات شربت نیشکر ………………………………………….……………………….۲۸
۴-۱- پلی ساکاریدها ….…………………………………………….……………………….۲۸
۴-۱-۱- لوان ……………………………………………………………………………………۲۹
۴-۱-۲- پکتین ………………………….…………………………...………………………..۲۹
۴-۱-۳- سلولزان …………………………………………………….………………………..۲۹
۴-۱-۴ نشاسته …………………………………………………………………………….…..۲۹
۴-۱-۵- دکستران …………………………………………………….………………………۳۱
۴-۱-۵-۱- مشخصات فیزیکی شیمیایی دکستران………….…………………………۳۱
۴-۱-۵-۲- تولید دکستران………………………………………….………………………..۳۳
۵ مشخصات جنس لوکونوستوک …………………………………………………………..۳۴
۶ میکربهای موجود در کارخانه قند ……………………………………………………….۳۵
۶-۱- میکروارگانیسم های نیشکر ………………………………………………………….۳۵
۶-۲- سالم سازی آسیاب ها ………………………………………………………………..۳۷
۷- روش های سریع اندازه گیری دکستران………………………………..…………….۳۸
۸- پلی ساکاریدهای نیشکر……………….……………………………………………….۳۹
۸-۱- صمغ درنی ترش……………………………………………………………………….۴۱
۳
۸-۲- پلی ساکاریدهای بخش تصفیه ….………..…………………………….…………۴۴
۹- ضایعات ناشی از دکستران ………………………………………………………………۴۵
۹-۱- ضایعات نامعلوم ………………………………….………………………….….…….۴۵
۹-۲- تداخل در اندازه گیری درصد قند …………….…………………………...……..۴۶
۹-۳- مشکلات ناشی از دکستران در تصفیه و تولید شکر خام ………………….۴۶
۹-۳-۱ اثر بر شربت زلال کنندها …………..….……….………………………………..۴۶
۹-۳-۲- اثر دکستران بر صاف شدن ………..….………..……………………………..۴۷
۹-۳-۳- اثر دکستران بر ناروانی ……………………………………..….……………….۴۷
۹-۴- اثر بر بلورهای ساکاروز…………………………………….……………….……..۴۹
۹-۴-۱- اثر بر سرعت رشد بلورها …………………….……………………………….۴۹
۹-۴-۲ اثر بر شکل بلورها ……………………………..……….…………………..…...۴۹
۹-۵- اثر بر ظرفیت کارخانه …………………………..……..………………………….۵۳
۹-۶- اثر بر خلوص ملاس نهایی ……………………..…..…………………….…….۵۴
مواد و روشها
۲-۱- اثر روش های برداشت بر روی سرعت تشکیل دکستران …………………۵۴
۲-۱-۱- نمونه برداری …………………………………………………………………….۵۵
۲-۱-۲- آزمایشهای مربوط به نی ………………………………………………………۵۵
۲-۱-۲-۱- تعیین ماده خشک …..………………………………………………………۵۶
۲-۱-۲-۲- تعیین درصد قند (پلاریمتری).……………………………………………۵۶
۲-۱-۲-۳- درجه خلوص ………………….……………………………………………۵۷
۲-۱-۲-۴- تعیین قند معکوس ………….………………………..…………………….۵۷
۲-۱-۲-۵- اندازه گیری دکستران ……………………………………….……………..۵۸
۲-۲- آزمایشهای مربوط به شربت …………………….……………..………………..۶۴
۴
۲-۳- اثر دکستران بر انحراف پلاریزاسیون ….………………………..……………..۶۵
۲-۴- اثر استات سرب بر حذف دکستران ………………………………………..…....۶۵
۲-۵- اثر فرمالین ……………………………………………..…………..……..………….۶۶
۲-۶- روش های آماری ……………………..…………………………..…….………….۶۶
۲-۶-۱- روش های تجزیه واریانس ………………………………………….….……..۶۶
۲-۶-۲- رگرسیون ……………………………………………………………………...….۶۶
نتایج و بحث
۳-۱- آزمایشهای نیشکر …………………………………………………….…………….۶۷
۳-۱-۱- آزمایش قند ……………………………………………………………..………..۶۷
۳-۱-۲- آزمایش درجه خلوص ……………………………………………………..…..۶۷
۳-۱-۳- آزمایش PH ……………………………………………………………....…….۶۸
۳-۱-۴- آزمایش نسبت کیفیت راندمان تولید و شکرخام …………………………۶۹
۳-۱-۵- آزمایش دکستران ……………………………………………………………….۶۹
۳-۱-۶- آزمایش قند معکوس …………………………………………………..……..۶۹
۳-۲- آزمایشهای شربت …………………..…………………………………………….۷۴
۳-۲-۱- آزمایشهای قند معکوس………………………………….……………………۷۴
۳-۲-۱- آزمایش دکستران ……………………………………..……………………….۷۴
۳-۳- آزمایش اثر دکستران بر انحراف پلایمتری ………….…………………...….۸۰
۳-۴- آزمایش اثر فرمالین …………………………….………………………………..۸۲
۳-۵- آزمایش اثر استات سرب بر حذف دکستران ……………………..………..۸۳
۴- ضمیمه ………………………………………………………………….……………..۸۴
۵- منابع مورد استفاده ……………………………………………..……..……….……۹۲