کارآفرینی شکر و نیشکر در جهان ۹۸ ص

کارآفرینی شکر و نیشکر در جهان ۹۸ ص

کارآفرینی شکر و نیشکر در جهان ۹۸ ص

کارآفرینی-شکر-و-نیشکر-در-جهان-98-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۰۹ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۱
‏فهرست مطالب
‏عنوان صفحه
‏مقدمه و هدف
‏۱- کلیات
‏۱-۱- تولید شکر و نیشکر در جهان ………………………………………………………‏۹
‏۱-۲- تولید شکر و نیشکر در ایران ..‏……………………..‏………………………….‏…..‏۱۰
‏۱-۲-۱- نیشکر کاری در ایران …………………………………………………………….‏۱۰
‏۱-۲-۲- تولید شکر نیشکری در ایران ….‏………………………….‏…………………‏..‏۱۱
‏۱-۳- نیشکر کاری در خوزستان ………………………………………………………….‏۱۲
‏۱-۴- کشت و صنعت کارون …………………………………………………………….‏۱۴
‏۲- ترکیب شیمیایی نیشکر
‏۲-۱- ‏ مواد آلی غیر ‏از ساکاروز ….‏………………………………………………………‏۱۹
‏۲-۲- اسید های آلی ……………………………………………………………………….‏۲۰
‏۲-۳- ترکیبات غیر آلی ……………………………………………………….‏…………..‏۲۰
‏۲-۴- ترکیبات ازت دار …………………………………………………………………..‏۲۰
‏۳- فرایند تولید شکر از نیشکر‏
‏مقدمه
‏۳-۱- برداشت نیشکر …………………………………………………………………….‏۲۱
‏۳-۱-۱- مواد زائد همراه نی ……………………………………………………………‏۲۳
‏۳-۲- آماده سازی نی ………………………………………………………………….۲۴-۲۵
‏۳-۲-۱- شستشوی نی ………………………………‏…………………………………..۲۵
‏۳-۲-۲- خرد کردن نی ………………………………………………………………….۲۵
‏۳-۳- عصاره گیری ……………………………………………………………………….۲۶
‏۲
‏عنوان…………………………………………………………………………………………… صفحه
‏۳-۴- زلال کردن……………………………………………………….‏………………………۲۶
‏۳-۵- صافی های خلاء…………………….‏………………………‏…………………………‏۲۷
‏۳-۶- تبخیر کننده ها………………………………………………………………………….‏۲۷
‏۳-۷- تبلور ………………………………………………………….‏………..‏……………….۲۷
‏۳-۸- سانتریفوژ ……………………………………………………..‏………………………..۲۷
‏۴- ترکیبات شربت نیشکر ………………………………………….‏……………………….۲۸
‏۴-۱- پلی ساکاریدها ….‏…………………………………………….‏……………………….۲۸
‏۴-۱-۱- لوان …………………………………………………………‏…………………………۲۹
‏۴-۱-۲- پکتین ………………………….‏………………‏………….‏..‏………………………..۲۹
‏۴-۱-۳- سلولزان …………………………………………………….‏………………………..۲۹
‏۴-۱-۴ نشاسته …………………………………………………………‏………………….‏…..۲۹
‏۴-۱-۵- دکستران …………………………………………………….‏………………………۳۱
‏۴-۱-۵-۱- مشخصات فیزیکی شیمیایی دکستران………….‏…………………………۳۱
‏۴-۱-۵-۲- تولید دکستران………………………………‏………….‏………………………..۳۳
‏۵ مشخصات جنس لوکونوستوک …………………………………………………………..‏۳۴
‏۶ میکربهای موجود در کارخانه قند ……………………………………………………….‏۳۵
‏۶-۱- میکروارگانیسم های نیشکر ………………………………………………………….‏۳۵
‏۶-۲- سالم سازی آسیاب ها ………………………………………………………………..‏۳۷
‏۷‏-‏ روش های سریع ا‏ندازه گیری دکستران…………‏……………………..‏…………….‏۳۸
‏۸‏- ‏ پلی ساکاری‏دهای نیشکر……………….‏……………………………………………….‏۳۹
‏۸-۱- صمغ درنی ترش……………………………………………………………………….‏۴۱
‏۳
‏۸-۲- پلی ساکاریدهای بخش تصفیه ….‏………..‏…………………………‏…‏.‏…………‏۴۴
‏۹- ضایعات ناشی از دکستران ………………………………………………………………‏۴‏۵
‏۹-۱- ضایعات نامعلوم ………………………………….‏………………………….‏….‏…….‏۴‏۵
‏۹-۲- تداخل در اندازه گیری درصد قند …………….‏………………………….‏.‏.‏……..‏۴‏۶
‏۹-۳- مشکلات ناشی از دکستران در تصفیه و تولید شکر خام ………………….‏۴۶
‏۹-۳-۱ اثر بر شربت زلال کنندها …………..‏….‏……….‏……………‏……………‏……..‏۴۶
‏۹-۳-۲- اثر دکستران بر صاف شدن ………..‏….‏………..‏…………………………‏…..‏۴۷
‏۹-۳-۳- اثر دکستران بر ناروانی ……………………………………..‏….‏……………‏….‏۴۷
‏۹-۴- اثر بر بلورهای ساکاروز………‏……………………‏……….‏……………….‏……..‏۴۹
‏۹-۴-۱- اثر بر سرعت رشد بلورها …………………….‏………‏……‏……………‏…….‏۴۹
‏۹-۴-۲‏ ‏اثر بر شکل بلورها ……………………………..‏……….‏…………………..‏…..‏.‏۴۹
‏۹-۵- اثر بر ظرفیت کارخانه …………………………..‏……..‏…………………‏……….‏۵‏۳
‏۹-۶- اثر بر خلوص ملاس نهایی ……………………..‏…..‏…………………….‏…….‏۵‏۴
‏مواد و روشها
‏۲-۱- اثر روش های برداشت بر روی سرعت تشکیل دکستران …………………‏۵۴
‏۲-۱-۱- نمونه برداری …………………………………………………………………….‏۵۵
‏۲-۱-۲- آزمایشهای مربوط به نی ………………………………………………………‏۵۵
‏۲-۱-۲-۱- تعیین ماده خشک …..‏………………………………………………………‏۵‏۶
‏۲-۱-۲-۲- تعیین درصد قند (پلاریمتری).‏…………………………‏…………………‏۵‏۶
‏۲-۱-۲-۳- درجه خلوص ………………….‏…………………………‏…………………‏۵‏۷
‏۲-۱-۲-۴- تعیین قند معکوس ………….‏………………………..‏…………………….‏۵‏۷
‏۲-۱-۲-۵- اندازه گیری دکستران ………………‏……………………….‏……………..‏۵‏۸
‏۲-۲- آزمایشهای مربوط به شربت …………………….‏……………..‏…‏……………..‏۶‏۴
‏۴
‏۲-۳- اثر دکستران بر انحراف پلاریزاسیون ….‏………………………..‏……………..‏۶‏۵
‏۲-۴- اثر استات سرب بر حذف دکستران ………………………………………..‏…..‏..‏۶‏۵
‏۲-۵- اثر فرمالین ……………………………‏………………..‏…………..‏…‏…..‏………….‏۶۶
‏۲-۶- روش های آماری ……………………..‏…‏………………………..‏…….‏………….‏۶‏۶
‏۲-۶-۱- روش های تجزیه واریانس ………………………………………….‏….‏……..‏۶‏۶
‏۲-۶-۲- رگرسیون …………………………………………………………………….‏..‏….‏۶‏۶
‏نتایج و بحث
‏۳-۱- آزمایشهای نیشکر …………………………………………………….‏…‏………….‏۶‏۷
‏۳-۱-۱- آزمایش قند ………………………‏……………………………………‏..‏………..‏۶‏۷
‏۳-۱-۲- آزمایش درجه خلوص ……………………………………………………‏..‏…..‏۶‏۷
‏۳-۱-۳- آزمایش PH‏ ………………‏…………………………‏…………………..‏..‏…….‏۶‏۸
‏۳-۱-۴- آزمایش نسبت کیفیت‏ راندمان تولید و شکر‏خام ………………………‏…‏۶۹
‏۳-۱-۵- آزمایش دکستران ……………………………………………………………….‏۶‏۹
‏۳-۱-۶- آزمایش قند معکوس ……………‏…………………………‏…………‏.‏.‏……..‏۶۹
‏۳-۲- آزمایشهای شربت …………………..‏………………………‏…………………….‏۷۴
‏۳-۲-۱- آزمایشهای قند معکوس…………‏……………………….‏……………………‏۷۴
‏۳-۲-۱- آزمایش دکستران ………………‏…………‏…………..‏……………………….‏۷۴
‏۳-۳- آزمایش اثر دکستران بر ا‏نحراف پلایمتری ………….‏…………………..‏.‏….‏۸۰
‏۳-۴- آزمایش اثر فرمالین …………………………….‏…………………………‏……..‏۸۲
‏۳-۵- آزمایش اثر استات سرب بر حذف دکستر‏ان ……………………..‏………..‏۸۳
‏۴‏- ‏ ضمیم‏ه ………………………‏……………………‏…………………….‏……………..‏۸۴
‏۵‏- ‏ منابع مورد استفاده …………………………………‏…………..‏……..‏……….‏……‏۹۲

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x