پاورپوینت پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک (با کیفیت)

پاورپوینت پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک (با کیفیت)

پاورپوینت پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک (با کیفیت)

پاورپوینت-پربیوتیک-ها-و-فراورده-های-غذایی-پربیوتیک-(با-کیفیت)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۲ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..pptx) : 
 

بنام خدا
پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک
ماست
در حال حاضر ، ماست مقبولترین و پرمصرف ترین فرآورده پروبیوتیک در جهان است . علت آن خواص حسی و ارزش سلامت بخش آن است .
به طور کلی ، ماست به دلیل اسیدیته بالا و (پی هاش) پایین ، محیط مناسبی برای حفظ و انتقال پروبیوتیک ها به بدن نیست و در مقابل ، پنیر و سایر فرآورده های لبنی با (پی هاش) بالاتر می توانند از نقطه نظر یاد شده مؤثر تر باشند . این موضوع به ویژه در مورد بیفیدو باکتریوم ها از اهمیت زیادی برخوردار است .
با این وجود ، همه گیر بودن مصرف ماست ، این فرآورده را به مهمترین و مرسومترین فرآورده لبنی مبدل ساخته است . از این رو تولید ماست پروبیوتیک با خواص کیفی بهینه از دیدگاه قابلیت زیستی ، مدت زمان تخمیر ، خواص حسی و ارزش اقتصادی اهمیت فراوان دارد .

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x