پاورپوینت نکات لازم در دوشیدن شیر

پاورپوینت نکات لازم در دوشیدن شیر

پاورپوینت نکات لازم در دوشیدن شیر

پاورپوینت-نکات-لازم-در-دوشیدن-شیرلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۳۱ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

۱
نکات لازم در دوشیدن شیر
برای دوشیدن شیر دستها و ظروف باید کاملا پاکیزه باشند . استفاده از ظروف پلاستیکی برای جمع آوری و ذخیره شیر بهتر از ظروف شیشه ای است .
شیر دوشیده شده در شرایط خوب بعلت دارا بودن عوامل ضد عفونت قابل نگهداری است .
میکروبها در شیر دوشیده شده برای حداقل ۸ ساعت در خارج از یخچال شروع به رشد نمی کنند .
شیر دوشیده شده تا ۲۴ ساعت در یخچال ،
۳ ماه در فریزرهای خانگی ، و
۶ تا ۱۲ ماه در فریزرهای صنعتی قابل نگهداری است .
۲
ظرفی که برای فریز کردن شیر بکار می رود باید تا ۳/۴ پرشود که جای یخ زدن داشته باشد۰
از قالبهای پلاستیکی تهیه یخ نیز می توان برای فریز نمودن شیر استفاده کرد و پس از فریز شدن مکعنهای یخ را در کیسه پلاستیکی خالی نموده و تاریخ را روی آن ثبت نمود .
همیشه اول شیرهای قدیمی تر را باید مصرف نمود
۳
شیر فریز شده را نباید در حرارت اتاق ذوب کرد و یا پس از ذوب شدن مجددا فریز کرد .
روش گرم کردن شیر دوشیده شده :
برای مصرف شیر منجمد شده نباید ظرف محتوی شیر را در حرارت اتاق یا روی اجاق ذوب کرد بلکه باید ظرف را زیر آب ولرم تکان داد تا یخ آن باز شود یا ظرف محتوی شیر را در قابلمه ای که مقداری آب دارد قرار داد و قابلمه را روی اجاق گذاشت .
شیر دوشیده شده باید با قاشق و فنجان به شیر خوار داده شود .
۴
تغذیه تکمیلی Complementary Feeding
تعریف:
هرگونه غذایی که علاوه بر شیر مادر به کودک داده می ‌‌‌‌ شود
سه دوره در تغذیه کودک: ‌
شیرخواری انحصاری ( nursing period ): 6 ماه اول
انتقالی( transitional period ):
از ۶ ماهگی تا یکسالگی
شروع تدریجی غذای کمکی
هنوز شیر غذای اصلی است (ابتدا شیر مادر سپس غذای کمکی)
تعدیلی بزرگسالان ( modified adult period ):
از یکسالگی به بعد
تأمین اکثر نیازهای تغذیه ای کودک با غذای خانواده
۵

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x