پاورپوینت قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

پاورپوینت قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

پاورپوینت قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

پاورپوینت-قانون-مواد-خوردنی-آشامیدنی-آرایشی-و-بهداشتیلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۳ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
۱
۲
قانون اصلاح ماده (۱۳)
قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
در اجرای تبصره ۳ قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مصوب آذر ماه ۱۳۷۹ مجلس محترم شورای اسلامی، بدینوسیله، آئین نامه اجرائی ماده مذکور را مشتمل بر ۵فصل، ۹۵ ماده، ۵۴ تبصره و ۴۶ بند به شرحی که گفته خواهد شد تصویب می نماید :
۳
فصل اول
بهداشت فردی
ماده ۱: کلیه متصدیان و کارگران و اشخاصی که در تهیه، توزیع و نگهداری و فروش و وسائط حامل مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی اشتغال دارند موظفند دوره ویژه بهداشت عمومی را بترتیبی که معاونت سلامت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعیین و اعلام می نماید گذرانده و گواهینامه معتبر آنرا دریافت دارند.
تبصره ۱- مدیریت و یا تصدی و اشتغال بکار در هر یک از کارگاهها و کارخانجات و مراکز و اماکن و وسائط نقلیه موضوع این آئین نامه بدون داشتن گواهینامه معتبر موضوع ماده ۱ ممنوع است.
تبصره ۲- استخدام یا بکارگیری اشخاص فاقد گواهینامه معتبر مندرج در ماده ۱ این آئین نامه در هریک از کارگاهها و کارخانجات و اماکن و مراکز و وسائط نقلیه مذکور ممنوع است.
تبصره ۳- اشخاصی مانند صندوقدار، باغبان، نگهبان، راننده و نظایر آنها که در اماکن موضوع این آئین نامه شاغل بوده لیکن با مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی ارتباط مستقیم ندارند از شمول ماده ۱ فوق و تبصره های ۱ و ۲ آن مستثنی می باشند.
۴
ماده ۲ : کلیه متصدیان، مدیران، کارگران و اشخاصی که مشمول ماده ۱ آئین نامه می باشند موظفند کارت معاینه پزشکی معتبر در محل کار خود داشته و هنگام مراجعه بازرسین بهداشت ارائه نمایند.
تبصره ۱ – کارفرمایان موظفند هنگام استخدام گواهینامه معتبر ماده ۱ و کارت معاینه پزشکی آنان را ملاحظه نمایند و ضمن اطمینان از اعتبار آن ، آن را در محل کسب نگهداری نمایند.
تبصره ۲ – کارت معاینه پزشکی منحصراً از طرف مراکز بهداشت شهرستان مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستائی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر خواهد شد. مدت اعتبار کارت فوق برای پزندگان، اغذیه، ساندویچ، بستنی و آبمیوه فروشان و قنادان و مشاغل مشابه و نیز کارگران کارگاهها و کارخانجات تولید مواد غذائی و بهداشتی فاسد شدنی ۶ ماه و برای سایر شاغلین موضوع این آئین نامه حداکثر یک سال می باشد.
ماده ۳ : متصدیان و کارگران اماکن و مراکز و کارگاهها و کارخانجات و وسائط نقلیه موضوع این آئین نامه موظفند رعایت کامل بهداشت فردی و نظافت عمومی محل خود را نموده و به دستوراتیکه از طرف بازرسین بهداشت داده می شود عمل نمایند.
ماده ۴ : کلیه اشخاصی که در اماکن و مراکز و سائط نقلیه موضوع این آئین نامه کار می کنند باید ملبس به لباس کار و روپوش تمیز و برنگ روشن باشند.
۵
تبصره ۱ – کلیه تهیه کنندگان مواد غذائی نظیر آشپزان، نانوایان و مشاغل مشابه و نیز کارگران کارگاهها و کارخانجات تولید مواد غذائی و بهداشتی که با این مواد ارتباط مستقیم دارند ملزم به پوشیدن روپوش سفید و کلاه و اشخاصی مانند شاغلین و فروشندگان اغذیه و ساندویچ، آبمیوه، بستنی، شیرنیجات، کله و پاچه، جگرکی و مشابه آنها علاوه بر روپوش و کلاه ملزم به استفاده از دستکش در حین کار می باشند.
تبصره ۲ – در رستورانها و چایخانه های سنتی افرادیکه در امر پذیرائی شرکت داشته و با غذا سروکار دارند ملزم به پوشیدن روپوش و کلاه سفید بوده و سایر افراد میتوانند از لباسهای محلی استفاده کنند.
ماده ۵ : متصدیان مراکز و کارگاهها و کارخانجات موضوع این آئین نامه موظفند برای هر یک از شاغلین خود جایگاه محفوظ و مناسبی بمنظور حفظ لباس و سایر وسایل در محل تهیه نمایند.
ماده ۶ : متصدیان مراکز و کارگاهها و کارخانجات موضوع این آئین نامه موظفند از ورود و دخالت افراد متفرقه به امور تولید و تهیه و طبخ و حمل و نقل و توزیع و فروش مواد غذائی جلوگیری نمایند.
ماده ۷ : متصدیان مراکز و کارگاهها و کارخانجات موضوع این آئین نامه موظفند به تناسب تعداد کارگران خود به ازاء هر کارگرحداقل ۵/۲ متر مربع اطاق استراحت مطابق با موازین بهداشتی تهیه نمایند.
تبصره – درهرحال مساحت اطاق استراحت نباید کمتر از ۵/۷ متر مربع و ارتفاع سقف آن نباید کمتر از ۸/۲ متر باشد.

 

دانلود فایل

 

دانلود فایل

  • دانلود شناخت کالاهای آرایشی و بهداشتی مجاز در بازار
  • جزوه صفر تا صد روش آزمون میکروبیولوژی فرآورده های آرایشی و بهداشتی
  • دانلود طرح توجیهی تولید محصولات بهداشتی و آرایشی
  • پروژه کارآفرینی کارگاه تولید محصولات دارویی و بهداشتی و آرایشی با منشاء گیاهی
  • جزوه ساخت محصولات آرایشی بهداشتی
  • پاورپوینت راهنمای نظارت برسامانه های تأمین آب آشامیدنی
  • پاورپوینت راهنمای نظارت برسامانه های تأمین آب آشامیدنی
  • پاورپوینت عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی (با کیفیت)
  • قالب آرایشی ناگ | Nuage
  • دانلود قالب آرایشی ناگ | Nuage
  • طرح لایه باز تراکت لوازم آرایشی
  • نمونه قرارداد استخدامی مسئولین فنی کارگاهها و صنایع غذایی ، آرایشی وبهداشتی
  • دانلود قالب آرایشی ناگ | Nuage
  • دانلود دانلود قالب آرایشی ناگ | Nuage
  • تحقیق تجارت لوازم آرایشی
  • پاورپوینت مواد و وابستگی به مواد
  • دانلود پاورپوینت در مورد مواد مخدر و سوء مصرف مواد مخدر
  • دانلود پاورپوینت مواد مخدر و سوء مصرف مواد مخدر
  • دانلود مواد و وابستگی به مواد
  • پاورپوینت پایش و ارزشیابی خدمات بهداشتی (با کیفیت)
  • پاورپوینت شرایط بهداشتی غذاخوری و بوفه های مدارس
  • مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی (پاورپوینت )
  • شرحی بر مواد ۱۴۷ و ۱۴۸ اصلاحی قانون ثبت مصوب ۲۱ ۳۶ص doc
  • دانلود پاورپوینت در مورد نظام خدمات بهداشتی اولیه در ایران
  • دانلود پاورپوینت درس اصول خدمات بهداشتی
  • پاورپوینت جنبه های بهداشتی پرتوهای یونساز (⭐⭐⭐)
  • پاورپوینت دفع بهداشتی زباله (⭐⭐⭐)
  • پاورپوینت نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی
  • 0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x