پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (با کیفیت)

پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (با کیفیت)

پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (با کیفیت)

پاورپوینت-بسته-بندی-اتمسفر-اصلاح-شده-(با-کیفیت)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۴۷ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..pptx) : 
 

بسم الله الرحمن الرحیم بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
مقدمه حفاظت از مواد غذایی از زمان تولید تا هنگام مصرف امر بسیار مهمی است. عواملی بسیاری باعث از بین رفتن ارزش مواد غذایی می شوند که از مهمترین آنها می توان به فساد میکروبی، تغییر ساختار مولکولی، از دست دادن برخی خواص مهم مانند ویتامین و … اشاره کرد. معمولاً عواملی که باعث رشد میکرواوگانیسمها در یک محصول بعد از تولید می شوند عبارتند از :         ۱-   سطح پایین بهداشت در فرآیند تولید         ۲-   تاخیر بین تولید و بسته بندی         ۳-   دما انبارش         ۴-   نوع ماده بسته بندی         ۵-   حجم گاز آزاد درون بسته بندی         ۶-   نوع و ترکیبات گازهای درون بسته بندی         ۷-   درصد اکسیژن
ساده ترین روش برای محافظت از مواد غذایی بسته بندی آن است. معمولاً بسته بندی از مواد غذایی در مقابل نفوذ عوامل خارجی و همچنین فرار خواص داخلی آن محافظت می نماید. وجود هوا درون بسته می تواند باعث فساد ماده داخل آن شود. به این لحاظ تخلیه هوا و یا تزریق گازهای بی اثر درون بسته ماده غذایی  راه حل مناسبی برای مقابله با رشد باکتری ها بدون از دست رفتن خواص، تازگی و شادابی محصول است. عمدتاً در ایران از بسته بندی معمولی یا روش تخلیه هوا (Vacuum Packaging) استفاده می شود. ولی در چند سال اخیر با توجه به پیشرفت روشهای بسته بندی و استفاده از شیوه های نوین و مطابق با استانداردهای جهانی استفاده از اتمسفر اصلاح شده رو به گسترش است .
تاریخچه در دهه ۱۹۳۰ میلادی وقتی سبزیجات و میوه ها توسط کشتی جابجا می شد از گاز غلیظ CO2 برای بالا بردن زمان ماندگاری استفاده گردید. کشور انگلستان به عنوان اولین کشور از سیستم اتمسفر اصلاح شده (Modified atmosphere) برای محافظت از گوشت خوک و ماهی استفاده کرد. از آن زمان به بعد استفاده از این روش با توجه به  افزایش نیاز، گسترش یافت .
معرفی اتمسفر اصلاح شده   MAP مفهوم اتمسفر اصلاح شده ( Modified atmosphere packaging  ) برای کالاهای بسته بندی شده، شامل فضای اتمسفر اصلاح شده یک فرآورده غذایی توسط خلا، فشار گاز یا تراوایی کنترل شده بسته است که بدی وسیله فعالیت های شیمیایی، آنزیمی و میکروبی کنترل می شود به طوری که از خطرات مهمی که ممکن است اتفاق بیافتد، اجتناب و یا کاسته می شود . به عبارت دیگر بسته بندی به روش MAP  به معنی وارد کردن اتمسفر در یک پاکت (یا بسته) ماده غذایی با ترکیب خاص دی اکسید کربن، نیتروژن و اکسیژن می باشد . این روش نگهداری کیفیت تازه فراورده های غذایی را بدون عملیات حرارتی و شیمیایی به کار رفته توسط تکنیک های نگهداری قابل رقابت مانند کنسرو کردن، فریز کردن، خشک کردن و فرایندهای دیگر میسر می کند . تکنیکهای MAP در حال حاضر در محدوده وسیعی از غذاهای تازه یا سرد شده شامل غذاهای نیم پخته، ماکیان و ماهی، پاستای تازه، میوه و سبزیجات و اخیرا قهوه، چای، غذاهای آماده و فرآورده های نانوایی استفاده می شود .

 

دانلود فایل

 

دانلود فایل

  • کنکور را داشته باشد.


    مزایای بسته آموزشی:
    – تدریس جامع کلیه مطالب مربوط به عناوین نامبرده
    – حل و تحلیل مثال های مهم کتاب
    – حل مسائل مهم امتحانی خارج از کتاب
    – ارائه نکات ریز و ظریف کنکوری
    – استفاده از جدول، نمودار و تصاویر آموزشی و رنگی زیبا جهت بالا رفتن کیفیت آموزش
    – قابل پخش بودن ویدئوها با کامپیوتر، لب تاب و تلویزیون


    ویژگی های بسته آموزشی:
    – تعداد سرفصل های تدریس شده: ۴
    – زمان آموزش: ۹۷ دقیقه
    – تعداد صفحات جزوه: ۱۰
    – حجم فایل اصلی: ۱۲۳ مگابایت


    سرفصل های آموزشی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز

    سرفصل کامل تمام دروس فصل ۵ فیزیک ۳ ریاضی و فصل ۴ فیزیک ۳ تجربی به صورت زیر است:

    القای الکتزومغناطیسی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز
    القاگرها و اثر خودالقایی
    القای متقابل- انرژی ذخیره شده در القاگر
    جریان متناوب
    مبدل ها (ترانسفورماتورها)

    جزوات و فیلم های آموزشی سایر عناوین و دروس مربوط به کتاب حاضر و سایر کتاب ها را می توانید از همین سایت دانلود کنید.
  • دانلود فایل

  • مقاله ترجمه شده خواص مکانیکی و فیزیکی تخته چندلا ساخته شده از روکشهای اصلاح نشده و اصلاح شده حرارتی
  • پروژه کارآفرینی فرآوری و بسته بندی میگو (با ظرفیت بسته بندی ۱۸۰۰ تن میگوی فرآوری شده در سال)
  • پاورپوینت خواص مکانیکی و فیزیکی تخته چندلا ساخته شده از روکشهای اصلاح نشده و اصلاح شده حرارتی
  • پاورپوینت خواص مکانیکی و فیزیکی تخته چندلا ساخته شده از ونیر (روکش)های اصلاح نشده و اصلاح شده حرارتی
  • مقاله خواص مکانیکی و فیزیکی تخته چندلا ساخته شده از ونیر (روکش) های اصلاح نشده و اصلاح شده حرارتی
  • پروژه کارآفرینی بسته بندی گوشت قرمز (با ظرفیت بسته بندی ۱۶۰۰ تن گوشت قرمز در سال)
  • پروژه کارآفرینی بسته بندی مواد غذایی (به ظرفیت ۲۰۷۵ تن بسته بندی مواد غذایی پودر و گرانول در سال)
  • طرح تولید دستگاه های بسته بندی شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان
  • طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی، به ظرفیت ۱۴۰۰ تن بسته بندی مواد غذایی گرانول در سال
  • پاورپوینت جو (اتمسفر)
  • تحقیق اتمسفر زمین ۳۳ ص
  • کارآموزی شرکت کارخانجات صنعتی و تولیدی اتمسفر ۲۷ ص
  • حرید ارزان اتمسفر زمین ۳۳ ص
  • خرید ارزان فایل اتمسفر زمین ۳۳ ص
  • خرید ارزان اتمسفر
  • خرید ارزان اتمسفر چیست
  • گزارش کارآموزی شرکت کارخانجات صنعتی و تولیدی اتمسفر
  • پاورپوینت بسته بندی مواد غذایی (با کیفیت)
  • پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی (با کیفیت)
  • پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی (با کیفیت)
  • پاورپوینت بسته بندی پلاستیک (با کیفیت)
  • تحقیق اصلاح الگوی مصرف راهکارهای اجرایی اصلاح الگوی مصرف ۱۸ ص
  • دانلود پاورپوینت بودجه بندی و بودجه بندی سرمایه ای و بودجه بندی جامع
  • گزارش کارآموزی اصلاح بذر،ایستگاه تحقیقات و اصلاح نهال و بذر استان گلستان(گرگان)
  • گزارش کارآموزی زراعت و اصلاح نباتات در مرکز تحقیقات- بخش تهیه و اصلاح بذر و نهال
  • خرید ارزان پروپوزال اثر ارزش درک شده، ارزش ویژه درک شده و کیفیت درک شده بر وفاداری و قصد خرید مجدد
  • You may also like...

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x