پاورپونت مجازی گرایی در عصر صنعت

پاورپونت مجازی گرایی در عصر صنعت

پاورپونت مجازی گرایی در عصر صنعت

پاورپونت-مجازی-گرایی-در-عصر-صنعت

توضیحات:

پاورپونت مجازی گرایی در عصر صنعت، دارای ۴۰ اسلاید به همراه تصاویر عالی و مطالب بسیار آموزنده، جالب و کاربردی، مناسب اساتید و دانشجویان بزرگوار.

بخشی از متن:

اطلاعات، داده‌های پردازش شده و اعلائم ‌با مفهومی هستند که به توصیف و تعریف، داده‌ها‌ می‌پردازند و توسط گیرنده پیام درک و تفسیر می‌شوند. در واقع ‌ با افزودن ۵ آیتم به داده‌ها،  اطلاعات بوجود‌ می‌ایند. آیتم‌های چون؛ زمینه، محاسبه، طبقه‌بندی، اصلاح، چگالش یا خلاصه سازی.

پاسخگوی به سئوالات مطرح جمع‌آوری و به روز می‌شوند. مجموع اطلاعات جمع‌اوری شده یک سیستم برای پاسخگوی به سئوالات، دانش سیستم گفته می‌شود و این مرحله نهایی فرایند است.


مزایای سازمانهای مجازی در عمل 
۱. افزایش سوددهی: برای مثال، شرکت‌هیولت و پاکارد با تغییر محیط کاری به سمت سازمان مجازی، درآمد خود را به‌ازای هر فروشنده تا دو برابر افزایش داده‌است. 
۲. افزایش کارایی: برای نمونه، مطالعات در شرکت آی. بی. ام نشان می‌دهد که‌این شرکت بین %۱۵ تا %۴۰  افزایش تولید داشته‌است. همچنین شرکت یو. اس. وست گزارش می‌دهد که میزان تولید این شرکت بیش از %۴۰ دچار افزایش شده‌است. 
۳. سازمان‌های مجازی مصداق عینی پیشرفت در فنّاوری اطّلاعات‌اند و بدین وسیله‌از آنها پشتیبانی می‌کنند. این سازمان‌ها با واگذاری فعالیت‌ها به سازمان‌های مستقل دیگر و تامین خدمات و کالاها با همکاری واحدهای خارجی از رهگذر اتحاد آنها به وجود آمده‌اند. در این قرن، پیشرفت‌های فنّاوری اطّلاعات و حرکت به سوی مجازی سازی سازمان‌ها آن چنان جدی است که لحظه‌ای غفلت از آن خسارات جبران ناپذیری را به جامعه سازمانی وارد خواهد کرد.
در این سازمان بهترین تخصص ها گرد هم می آیند و مزبندی های سنتی را از بین می برد ( حذف بروکراسی )و قابلیت تبدیل تهدید به فرصت و بهره گیری از فرصت های محیطی است
در مجموعه سازمان هایی که با هم سازمان مجازی را تشکیل می دهند هر سازمان اثر بخشی خود را در ارتباط با سازمان دیگر به دست می آید مثل واحد مشترکین شرکت توزیع برق که اطلاعات را ثبت سیستمی می کند با گرفتن آمار صحیح و به موقع از این واحد اثر بخشی بیشتری برای خود رقم می زند


تاثیر سازمان مجازی بر سازمان سنتی
در سازمان مجازی واحدهای کوچک و خودکفا به یاری تصمیم های ارتباطی و اطلاعاتی به هم پیوند می خورند و از اتحاد سازمانهای کوچک شبکه ای عظیم از سازمان به و جود می آید که قادر به انجام مأموریت های بزرگی هستند مثلا واحد Gis که در همه ادارات در حال راه اندازی است که این واحد ها هر کدام زیر نظر واحد مهندسی ( فنی ) هستند و از ارتباط این واحدهای تمام آنلاین می توان یک واحد یا سازمان مستقل برای راهبردی کردن اهداف استان ها و کشور از آن استفاده کرد


فهرست کلی مطالب:

پیدایش فناوری اطلاعات و ارتباطات
عصر اطلاعات و شکل گیری سازمانهایی متفاوت با عصر صنعت
نقشهای اصلی فناوری اطلاعات(it) در برنامه ریزی های منابع سازمان
پیدایش سازمانهای مجازی
تاثیر سازمان مجازی بر سازمان سنتی
جامعه اطلاعاتی و آموزش
اقدامات لازم در فضای کسب و کار مجازی 
تهدیدات سازمان درعصر اطلاعات
نکاتی راجع به Gis
تفاوت سازمان سنتی و مدرن
 عوامل تشکیل‌دهنده سازمان‌ها
اطلاعات چیست ؟

دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x