طرح توجیهی تولید کشک خشک پاستوریزه

طرح توجیهی تولید کشک خشک پاستوریزه

طرح توجیهی تولید کشک خشک پاستوریزه

طرح-توجیهی-تولید-کشک-خشک-پاستوریزه

توضیحات
طرح توجیهی تولید کشک خشک پاستوریزه، در قالب فایل word و در حجم ۲۵ صفحه.

معرفی محصول:
شاید بسیاری از ما ندانیم که کشک یکی از مواد لبنی است که تنها در ایران یافت می‌شود. در واقع می‌توان گفت که مانند دوغ تهیه شده از ماست، این فرآورده محصولی کاملا ایرانی است. کشک یکی از فرآورده‌های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره‌گیری باقی می‌ماند و یا از ماست بدون چربی تهیه می‌شود. ماده‌ اولیه کشک عبارت است از شیر میش، بز، گاو و یا مخلوطی از آنها.در صنایع غذایی تولید کشک با فرآیند‌های صنعتی و به صورت کشک مایع مستقیما از شیر صورت می‌گیرد. کشک‌های سنتی مایع از ساییدن و رقیق کردن کشک خشک که معمولا به صورت غیر پاستوریزه تهیه شده‌، تولید می‌شوند. در مناطق مختلف کشور به علت دامداری ایلی و عدم دسترسی اغلب گله‌داران دهات ایران به کارخانه شیر پاستوریزه مازاد شیر تولید شده به کشک تبدیل گردیده و به این وسیله قابلیت نگهداری آن را بالا می‌برند.

فهرست کلی مطالب:
چکیده طرح
مقدمه و تاریخچه
معرفی محصول و ویژه گیها و مشخصات محصول
استاندارد محصول
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید
بلوک دیاگرام تولید
جدول پیش بینی برنامه تولید۵ ساله
محاسبات مالی و اقتصادی
شاخص های اقتصادی طرح
زمانبندی اجرای پروژه

دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x