دانلود پاورپوینت فن آوری کیک و کلوچه ( کارخانه لوجلی )

دانلود پاورپوینت فن آوری کیک و کلوچه ( کارخانه لوجلی )

دانلود پاورپوینت فن آوری کیک و کلوچه ( کارخانه لوجلی )

دانلود-پاورپوینت-فن-آوری-کیک-و-کلوچه-(-کارخانه-لوجلی-)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۳۳ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

فن آوری کیک و کلوچه ( کارخانه لوجلی )
۱
مواد اصلی کیک
مواداصلی کلوچه
دلیل کسب وکار
مقدمه
مشخصات مواد اولیه
۲
دلایل انتخاب من از طرح (فن آوری کیک و کلوچه) به شرح زیر است:
کیک و کلوچه به دلیل داشتن آردو شکر و تخم مرغ میتواند به عنوان یک میان وعده ویا در ادارات و مدارس جهت تغذیه بچه ها استفاده می شود و به عنوان یک نان مقوی در جامعه جایگاه خاصی دارد .
به دلیل داشتن هزینه ای کم از نظر آرد روغن و دستگاه های تولید می تواند بسیار قابل ملاحضه باشد ودر یک مکان با مساحت کم و به اشتغال زایی چند نفر کمک می توان کرد.
مواد اولیه مانند شکر و آرد که به دلیل بودن کارخانه قند و کارخانه آرد در حومه شیروان به راحتی تا مین و مورد استفاده قرار می گیرد.وبا توجه به وجود مرغداریهای مختلف (گوشتی و تخم گذار)از اطراف شهر تخم مرغ هم به راحتی یافت می شود .
۳
مشخصات مواد اولیه (یا محصولات مصرفی)
نوع کیک کلوچه
وی ژ گی
ممتاز
معمولی
حداکثر ۱۴
حداکثر ۱۴
درصد رطوبت
۹
۷-۹.۵
درصد پروتئین
حداکثر ۰.۴
حد اکثر ۰.۵۵
درصد خاکستر
۴۵-۵۵
۵۰- ۶۰
درصد جذب آب
۳۵-۴۰
۴۰- ۵۰
ارزش والومتری
۵.۵-۶.۵
۶-۶.۵
ph
حداکثر ۷
حداکثر ۷
عصاره محلول در آب سرد
قابل عبور از مش ۱۳۰ میکرون
قابل عبور ازمش ۱۵۰میکرون
اندازه ذرات آن
۴
میزان مواداصلی درکیک های مختلف
نوع کیک
کیک روغنی
کیک اسفنجی
کیک کامل
میزان مواداصلی
معمولی
ممتاز
معمولی
ممتاز
آرد
۱۰۰
۱۰۰
۱۰۰
۱۰۰
۱۰۰
شکر(حداقل)
۶۰
۸۵
۶۰
۱۰۰
۱۰۰
تخم مرغ
۳۰
۶۰
۶۵
۱۰۰
۱۰۰
روغن
۲۵ حداقل
۵۰ حداقل
۵ حداکثر
۴ حداکثر
۱۰۰
۵

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x