دانلود پاورپوینت تجربیات اجرایی احداث موج شکن سنگی در آب عمیق

دانلود پاورپوینت تجربیات اجرایی احداث موج شکن سنگی در آب عمیق

دانلود پاورپوینت تجربیات اجرایی احداث موج شکن سنگی در آب عمیق

دانلود-پاورپوینت-تجربیات-اجرایی-احداث-موج-شکن-سنگی-در-آب-عمیقلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۵۴ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

تجربیات اجرایی احداث موج شکن سنگی در آب عمیق
۱- مقدمه
فرآیند احداث موجشکن سنگی دارای متغیرهای فنی و اقتصادی متعددی است که برای ساخت یک موجشکن باید بر آنها تسلط یافت و زمانی که این متغیرها کاملا درک کردند نقطه آغازی برای طرح و اجرای یک موجشکن کامل و بی ‌ نقص فراهم می ‌ گردد. این متغیرهای متعدد که، در قالب پارامترهای محیطی و پارامترهای سازه ‌ ای، طرح جانمایی و مقطع اولیه یک موجشکن سنگی را شکل می ‌ دهند و سپس توسط پارامترهای ژئوتکنیکی، پارامترهای اجرایی، و پارامترهای نگهداری تکامل یافته و نهایی می ‌ گردند تا مقاومت سازه موجشکن را بر اساس معیارهای پایداری تعیین نمایند، با اندرکنش پیچیده ‌ ای یکدیگر را تحت تأثیر قرار می ‌ دهند و همین موضوع است که فرآیند طرح و اجرای موجشکن ‌ های سنگی را در زمره مسائل پیچیده مهندسی قرار می ‌ دهد که با تغییر شرایط طراحی از سایتی به سایت دیگر آن را به پروژه ‌ ای جدید تبدیل می ‌ نماید. حساسیت بالای موجشکن ‌ های سنگی نسبت به تغییرات متغیرها، این پیش ‌ بینی منطقی را به وجود می ‌ آورد که با افزایش قابل ملاحظه عمق آب محل احداث به عنوان یکی از فاکتورهای اصلی، انتظار برخی تغییرات در فرآیندهای احداث موجشکن ‌ های سنگی به وجود آید. احداث موجشکن ‌ های بندر خدماتی پارس که برای نخستین بار در آبهای عمیق جنوب کشور انجام پذیرفت، نشان داد که با افزایش عمق آب و انجام عملیات، تمهیدات اجرایی جدیدی لازم است تا در هنگام ساخت موجشکن، جایگزینی مصالح نامناسب به جای مصالح مناسب اتفاق نیفتد. در این مقاله بر اساس تجربیات اجرایی حاصل، کلیاتی از جنبه ‌ های اجرایی جدیدی که در احداث موجشکن ‌ های مایل سنگی در آبهای عمیق به وجود می ‌ آید و حتی توانایی ایجاد تغییرات در ساختار آن را فراهم می ‌ سازد، مورد بحث قرار می ‌ گیرند.
۲- طرف پروژه
برای تهیه و تامین کالاهای موردنیاز جهت احداث طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی و برنامه ‌ های صادرات کالاها از طریق حمل و نقل دریایی، عملیات احداث بنادر پارس در بخش سازه ‌ های ساحلی آن آغاز گردید و مطابق نیازهای طرح، بالغ بر هزاران متر طول موجشکن در آبهای عمیق، دهها پست انواع سکله با آبخور زیاد به طول چندین کیلومتر، میلیونها مترمکعب لایروبی در زمین ‌ های سخت و نیمه سخت، چند صدهکتار احیا اراضی و محوطه ‌ سازی، تنها به عنوان ردیف ‌ های بخش دریایی نیازمندی ‌ های طرح، در قالب ۲ بندر بزرگ طراحی گردید که می ‌ توان از آن به عنوان عظیم ‌ ترین تجربه بندرسازی کشور در یک مقطع زمانی و مکانی نام برد.
بندر خدماتی پارس به عنوان یکی از این بنادر دو قلو، برای واردات لوازم یدکی و قطعات و ماشین ‌ آلات موردنیاز در مراحل احداث طرح ‌ های منطقه و صادرات محصولات فازهای پالایشگاهی (گوگرد)، صادرات محصولات صنایع مختلط و صادرات محصولات صنایع نیمه سنگین و تامین سرویس ‌ های خدماتی شناور طراحی گردیده است. این بندر از نوع بنادر دارای حوضچه چرخش در دریا ( offshore Basin ) است که با استفاده از ۲ شاخه موجشکن سنگی به طول کلی حدو ۳.۳ کیلومتر حوضچه ‌ ای با سطح ۶۵ هکتار را شکل داده است که ۲۸ هکتار آن حوضچه چرخش و ۱۲.۵ هکتار آن به یک حوضچه عملیاتی داخلی ( sea dock ) اختصاص یافته است. تعداد ۱۰ پست اسکله با آبخورهای ۱۱ الی ۱۵ متر نسبت به پهلوگیری این بندر را شکل می ‌ دهند. سطح ترمینال ‌ های این بندر در حدود ۱۴۰ هکتار است که بخشی از آن با استفاده از حدود ۱.۵ میلیون متر مکعب مصالح لایروبی شده بخشی از حوضچه چرخش و حوضچه عملیاتی از دریا استحصال گردیده است.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x