دانلود مقاله ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور

دانلود مقاله ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور

دانلود مقاله ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور

دانلود-مقاله-ویژگیهای-چربی-مورد-استفاده-در-خوراک-دام-و-طیورلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۸ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۱
‏موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
‏موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده‏‏‏ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از:
‏( تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی ‏–‏ انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، کمک به بهبود روشهای تولید و افزایش کارائی صنایع در جهت خودکفائی کشور- ترویج استانداردهای ملی ‏–‏ نظارت بر اجرای استانداردهای اجباری ‏–‏ کنترل کیفی کالاهای صادراتی مشمول استاندارد اجباری و جلوگیری از صدور کالاهای نامرغوب به منظور فراهم نمودن امکانات رقابت با کالاهای مشابه خارجی و حفظ بازارهای بین المللی کنترل کیفی کالاهای وارداتی مشمول استاندارد اجباری به منظور حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان داخلی و جلوگیری از ورود کالاهای نامرغوب خارجی راهنمائی علمی و فنی تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان ‏–‏ مطالعه و تحقیق درباره روشهای تولید، نگهداری، بسته بندی و ترابری کالاهای مختلف ‏–‏ ترویج سیستم متریک و کالیبراسیون وسایل سنجش ‏–‏ آزمایش و تطبیق نمونه کالاها با استانداردهای مربوط، اعلام مشخصات و اظهارنظر مقایسه‏‏‏ای و صدور گواهینامه‏‏‏های لازم ) .
‏موسسه استاندارد از اعضاء سازمان بین المللی استاندارد می باشد و لذا در اجرای وظایف خود هم از آخرین پیشرفتهای علمی و فنی و صنعتی جهان استفاده می نماید و هم شرایط کلی و نیازمندیهای خاص کشور را مورد توجه قرار می دهد.
‏۲
‏اجرای استانداردهای ملی ایران به نفع تمام مردم و اقتصاد کشور است و باعث افزایش صادرات و فروش داخلی و تأمین ایمنی و بهداشت مصرف کنندگان و صرفه جوئی در وقت و هزینه ها و در نتیجه موجب افزایش درآمد ملی و رفاه عمومی و کاهش قیمتها می شود.
‏ ‏کمیسیون استاندارد ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک
‏دام و طیور
 ‏رئیس
‏جامعی -پرویز
‏دکتر در تغذیه دام و مواد غذائی
‏دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران
 ‏اعضاء
‏آزرمی -گلرخ
‏فوق لیسانس شیمی
‏کارخانه روغن نباتی پارس ( قو )
‏جوادی -آفاق
‏دکتر دامپزشک
‏سازمان دامپزشکی
‏حربی -کتایون
‏لیسانس زیست شناسی
‏مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
‏زند- محمود
‏دکتر دامپزشک
‏کارخانه خوراک دام نمونه
‏کمیلی بیرجندی -ملیحه
‏فوق لیسانس تغذیه
‏آزمایشگاه دام و طیور دانشکده دامپزشکی
‏نصیری – فریدون
‏دکتر دامپزشک
‏کارخانه خوراک دام پارس
 ‏دبیر
‏صیانتی – احمد
‏مهندس کشاورزی
‏مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x