تحقیق آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

تحقیق آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

تحقیق آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

تحقیق-آرد-استخوان-برای-تغذیه-دام-و-طیور-و-آبزیانلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۵۲ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۱
‏آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان
‏ویژگیهای آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور آبزیان
‏مقدمه
‏آرد استخوان یکی از منابع تامین کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان است . نظر به اینکه آرد استخوان در داخل کشور تولید میشود لذا با توجه به اهمیت تغذیه ای و بهداشتی که دارد تجدید نظر در استاندارد آن ضروری می نمود.
‏اگر آرد استخوان بروش پخت تهیه شود اصطلاحأ آن را آرد استخوان ‏۱‏ و اگر درکوره و بروش سوزاندن تهیه گردد آن را خاکستر استخوان ۲‏ می نامند.
۱‏- هدف
‏هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیهای فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی ، بسته‏‏‏بندی ، نشانه‏‏‏گذاری و روشهای آزمون آرد و خاکستر استخوان که به طور صنعتی تولید می‏‏‏شود است .
۲ ‏- دامنه کاربرد
‏این استاندارد مربوط به آرد خاکستر استخوان است و بعنوان مکمل کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان مصرف شده کاربرد دارد.
‏یادآوری چون احتمال انتقال بیماری جنون گاوی از طریق مصرف آرد استخوان (پخته ) در نشخوارکنندگان می‏‏‏رود بنابراین توصیه می‏‏‏گردد در این گروه از دام‏‏‏ها انحصارا از آرد استخوان سوخته (خاکستر) استفاده شود.
۳‏- تعریف
‏آرد استخوان از قطعات کامل یا خرد شده استخوان های دام های کشتاری بدست می‏‏‏آید به گونه‏‏‏ای که ابتدا استخوان‏‏‏ها را شست و شو داده و سپس با پختن در تانک های مخصوص و با حرارت
‏۲
۱۳۰‏درجه سانتیگراد به مدت سه ساعت و تحت فشار حدود ۴/۵‏آتمسفر چربی و ژلاتین و سایر مواد اضافی را از ان جدا می‏‏‏سازند.
‏آنگاه پس از خشک کردن استخوان را آسیاب نموده بصورت آرد در می‏‏‏آورند.
‏استخوان سوخته (خاکستر) از قطعات کامل یا خرد شده استخوان دام‏‏‏های کشتاری بدست می‏‏‏آید به گونه‏‏‏ای که پس از جدا کردن چربی ، ژلاتین و سایر مواد اضافی بروش فوق استخوانها را در کوره های با حرارت ۵۵۰‏تا ۶۰۰‏درجه سانتیگراد در مجاورت هوا تا سفید شدن کامل می‏‏‏سوزانند. سپس آنها را آسیاب کرده بصورت خاکستر در می‏‏‏آورند.
‏یادآوری واحدهای تولیدی این محصول باید دارای پروانه‏‏‏های مجاز تاسیس و بهره برداری ،ساخت از کلیه مراجع قانونی و ذیصلاح کشور باشد.
۴‏- ویژگیها
۴‏-۱‏- ویژگیهای فیزیکی خاکستر و آرد استخوان
۴‏-۱‏-۱‏- رنگ : کرم متمایل به سفید
۴‏-۱‏-۲‏- بو: دارای بوی مخصوص بخود و عاری از هرگونه بوی دیگر
۴‏-۱‏-۳‏- اندازه : ذرات آرد استخوان باید عمدتا یکنواخت بوده و اندازه ۹۰‏درصد ذرات آن از ۲‏میلیمتر تجاوز نکند.
۴‏-۲‏- ویژگیهای شیمیایی آرد و خاکستر استخوان باید طبق جدول زیر باشد:
‏۳
*‏ مجموع فسفر قابل حل در آب و اسید سیتریک ۲‏ درصد حداقل باید ۸۵‏ درصد فسفر کل باشد
۴‏-۳‏- ویژگیهای میکروبی
۴‏-۳‏-۱‏- ویژگیهای میکروبی باید برابر استاندارد ملی ایران به شماره ۳۲۰۵‏باشد.
‏۴
۵‏- ناپذیرفتنی‏‏‏ها
۵‏-۱‏- وجود اجرام بیماری‏‏‏زا بخصوص با سیلوس آنتراسیس و گونه‏‏‏های مختلف کلستریدیم بهر شکل و بهر میزان
۵‏-۲‏- قارچ و کپک زده‏‏‏گی بهر میزان
۵‏-۳‏- تند شدگی ناشی از اکسیداسیون اسیدهای چرب طبق استاندارد مربوطه
۵‏-۴‏- وجود هر گونه بوی نامطبوع و غیر طبیعی
۵‏-۵‏- وجود هر گونه اجسام خارجی بهر مقدار
۵‏-۶‏- وجود آفلاتوکسین بیش از .۳۰ PPM
۶‏- نمونه برداری
‏نمونه‏‏‏برداری مطابق استاندارد شماره ۳۳۱‏ایران انجام می‏‏‏گیرد.
۷ ‏- بسته بندی و نشانه گذاری
۷‏-۱‏- بسته‏‏‏بندی
‏برای بست بندی آرد و یا خاکستر استخوان باید از کیسه‏‏‏های پلی اتیلن و یا کاغذ چندلا، سالم و نو استفاده کرد. وزن کیسه‏‏‏ها باید یکنواخت بوده و از ۵۰‏کیلوگرم تجاوز نکند. سر کیسه‏‏‏ها باید بوسیله ماشین دوخت دوخته شود. استفاده دوباره از کیسه‏‏‏ها ممنوع است .
۷‏-۲‏- نشانه گذاری :
‏روی هر کیسه باید آگاهی‏‏‏های زیر نوشته یا برچسب شود.
۷‏-۲‏-۱‏- نام و نوع هر کالا
۷‏-۲‏-۲‏- نام و نشانی تولید کننده یا علامت تجارتی آن

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x