دانلود مقاله واحد الفین
دانلود مقاله واحد الفین
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۷۸ صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
۱
۱
شرح مختصر فرآیند بخش HOT SECTION واحد الفین:
بخش HOT SECTIONواحد الفین از سه قسمت ذیل تشکیل شده است :
-قسمت کوره ها (UNIT 10)
-قسمت جداسازی (UNIT15)
-قسمت تهیه و ارسال BFWو با فشار HHPبه کوره ها (UNIT 70)
۱
۳
فرآیند این بخش ابتدا به صورت کلی و سپس با اشاره به نام تجهیزات اصلی ، کامل توضیح داده می شود .
شرح کلی : خوراک واحد الفین که محفوظ نفتا و LPGمی باشد در یک سری مبدل های حرارتی گرم شده و بعد از اختلاط با گازهای برگشتی از بخش COLD SECTION، به کوره ها ارسال می شود. BFWتهیه شده در قسمت (UNIT 70)فشار مورد نیاز را نیز بدست آورده .
DLS(بخار رقیق کننده) نیز به منظور کاهش فشار جزئی مواد و نهایتا افزایش فاصله زمانی DECOKINGکوره ها به خوراک داخل لوله های کوره ها اضافه می گردد. خوراک مایع و گازی بعد از عملیات کراکینگ حرارتی در کوره ها و بعد ازتبادل حرارتی با BFWدرمبدل های حرارتی (TLE)به قسمت جداسازی ارسال می گردد. در اثر حرارت جذب شده از گازهای کراکینگ توسط BFW، بخار HHPSتولید گردیده و به بخش COLD SECTIONجهت بحرکت در آوردن توربین های کمپرسورها ارسال می گردد.
در چهار برج تقطیر قسمت HOT SECTION، از گازهای حاصل از عملیات کراکینگ در کوره ها ، FUELOILوPGجدا شده و به خارج از واحد ارسال می گردد . در ضمن آب حاصل از کندانس شدن DLSنیز جداسازی شده و بعد از جدا کردن آب فنل دار داخل آن ، جهت تبدیل مجدد آن به DLSمورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در این قسمت QUENCH WATERو QUNECHOLLبه منظور تبادل حرارتی مبدل های مربوطه در بخش COLD, HOTSECTIONجداسازی شده و بعد از تبادل حرارتی مجددا به قسمت جداسازی برگشت داده می شوند.