دانلود مقاله در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده ۷۷ ص

دانلود مقاله در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده ۷۷ ص

دانلود مقاله در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده ۷۷ ص

دانلود-مقاله-در-مورد-روش-صنعتی-تولید-لواشک-وآلوچه-فرآوری-شده-77-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۸۹ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏دانشکده کشاورزی ورامین
‏رشته : کارشناسی ناپیوسته علوم وصنایع غذایی
‏موضوع :
‏روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده
‏فهرست مطالب ‏
‏فصل اول : مواد اولیه تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏۱-۱- میوه ها
‏۱-۱-۱- طبقه بندی میوه ها
‏۲-۱-۱-۱- میوه های آلویی
‏۳-۱-۱-۱- میوه های توتی یا انگوری
‏۲-۱-۱- میوه های سیبی
‏۱-۲-۱-۱- سیب
‏۲-۲-۱-۱- گلابی ها
‏۳-۱-۱- میوه های آلویی
‏۱-۳-۱-۱- گیلاس ها
‏۲-۳-۱-۱- هلو ها
‏۳-۳-۱-۱- شاه توت ها ، تمشک ها و توت فرنگی ها
‏۴-۱-۱- میوه های توتی و انگوری
‏۱-۴-۱-۱- میوه های خانواده مرکبات
‏۲-۴-۱-۱- میوه های توتی دیگر
‏۵-۱-۱- ترکیب شیمیایی میوه ها
‏۲-۱- پکتین
‏۳-۱- نشاسته
‏۱-۴- آب
‏۵-۱- اسید های آلی
‏۶-۱- شیرین کننده های طبیعی
‏۱-۷- نمک طعام
‏۸-۱- تمر هندی
‏۹-۱- قره قروت
‏فصل دوم ‏–‏ اصول آماده سازی و فرآورش لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏۱-‏۲‏- اصول آماده سازی
‏۱-۱-‏۲‏- شستشو
‏۲-۱-‏۲‏- جدا سازی
‏۳-۱-‏۲‏- تجهیزات خرد کردن
‏۲-‏۲‏- اصول فرآورش لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏فصل سوم ‏–‏ فرآیند تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏۱-‏۳‏- لواشک
‏۲-‏۳‏- آلوچه ( گوجه درختی )
‏۳-‏۳‏- ویژگی های لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏۴-‏۳‏- فرآیندتولید لواشک
‏۵-‏۳‏- فرآیند تولید آلوچه فرآوری شده
‏۶-‏۳‏- فساد لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏فصل چهارم آزمون لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏۱-‏۴‏- نمونه برداری
‏۲-‏۴‏- آزمون عوامل ناپذیرفتنی
‏۳-‏۴‏- آزمون رنگ
‏۴-‏۴‏- آزمون بو و طعم
‏۵-‏۴‏- آزمون ضخامت لواشک
‏۶-‏۴‏- آزمون های شیمیایی
‏۷-‏۴‏- آزمون های میکروبی
‏فصل پنجم ‏–‏ کلیات در راستای شناسایی محصول
‏فصل ششم ‏–‏ مطالعات فنی
‏ضمیمه
‏منابع
‏پیش گفتار
‏لواشک و آلوچه فرآورده هایی هستند که از گوشت برخی انواع میوه پس از عملیات های ‏
‏جداسازی ، شستشو ، پخت….. و افزودن مواد اختیاری مجاز مانند نمک ، شکر و اسیدهای آلی تولید می گردند . این محصولات غالبا از میوه های درجه ۲ ( که بازار پسندی کمتری دارند ) و میوه های مازاد در مصرف بازار تهیه می شوند . لواشک و آلوچه فرآوری شده از دیر باز به عنوان تنقلات مصرفی خانوارها ی ایرانی کاربرد داشته است . تولید این محصول علاوه بر جلوگیری از ضایعات میوه ها به دلیل ارزش غذایی بالا به ویژه از نظر میزان مواد معدنی و ویتامین ، قابلیت نگهداری طولانی مدت و طعم مطلوب همواره مورد توجه بوده است . این فرآورده ها به عنوان چاشنی نیز در مواد غذایی گوناگون استفاده می شوند .
‏امروزه ازدیاد محصولات کشاورزی و بالا رفتن فرهنگ جامعه در جهت مصرف فرآورده های غذایی به داشتی سبب گردیده است که تولید محصولات مذکور از قالب سنتی به نیمه سنتی و صنعتی سوق یابد . به دلیل دسترسی آسان به مواد اولیه سهولت تهیه و هزینه سرمایه گذاری اولیه اند‏ک ، صنعت تولید لواشک و آلوچه فرآ‏وری شده بهداشتی به سرعت گسترش یافته است .
‏ارائه محصولاتی با کیفیت مطلوب چندان ساده نمی باشد ‏. از یک سو ماهیت محصولات تولیدی که جزء تنقلات سنتی کشورمان می باشند ، زمینه مناسبی را برای صادرات این فرآورده ایجاد ‏
‏می نماید و از سوی دیگر قشر اصلی مصرف کنندگان داخلی این محصولات که کودکان می باشند لزوم توجه به کیفیت بهداشتی و مرغوبیت کالاهای مذکور را حائز اهمیت به سزایی می نماید . لذا انجام پژوهش توسط واحد های تحقیق و توسعه کارخانجات مربوطه ونیز دانشکده های صنایع غذایی ، کشاورزی و تغذیه کشور ضروری می باشد .

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x