دانلود آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

دانلود آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

دانلود آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

دانلود-آنتالپی-و-تبخیر-و-کاربرد-آن-در-صنعت-قندلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۱ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
موضوع سمینار
آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند
تعاریفی ازآنتالپی
۱-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.
۲-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد.
H=u+p.v
انرژی داخلی U =
فشار P =
حجم مخصوص = V
در رابطه با آب و بخار آب ۳ آنتالپی وجود دارد:
۱-انتالپی مایع اشباع
۲-انتالپی تبخیر
۳-انتالپی بخار اشباع
چکیده
فرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:
۱-استفاده از ریز صافی ها
۲-استفاده از دستگاه تبادل یونی
قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود.
در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد.
برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:
دما و فشار بستگی دارد.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x