ترموکوپل و کلید الکتریکی و مایکروفر (رشته برق) (ورد)

ترموکوپل و کلید الکتریکی و مایکروفر (رشته برق) (ورد)

ترموکوپل و کلید الکتریکی و مایکروفر (رشته برق) (ورد)

ترموکوپل-و-کلید-الکتریکی-و-مایکروفر-(رشته-برق)-(ورد)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۵۳ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۲
‏مقدمه
‏ترموکوپل , اساسا یک فرمان دهنده حرارتی است . قسمت (حس گر ) sensor ‏ آن از دو فلز غیر متجانس ‏تشکیل شده است . جریان حاصل از عملکرد این قسمت که با شعله در تماس است بوسیله یک سیم لاکی (داخل‏ ‏لوله مسی) به انتهای ترموکوپل می رسد و از آنجا به وسایل یا تجهیزات عمل کننده سیستم (شیر مغناطیسی ) فرستاده می شود . حرارت آزمون حدود c‏۶۵۰‏ ‏و جریان اسمی این ترموکوپل ‏۴۰‏ میلی آمپر است که این مقادیر در آزمایشگاه توسط دستگاه مخصوص اندازه گیری می شود .
‏در آزمایشگاه دو نوع تست روی ترموکوپل اعمال می شود یکی تست مقاومت بدنه (ازمایش پل SIMPSON‏ و دیگری تست عملکرد است همانطور که قبلا گفته شد حرارت آزمون حدود c‏ ‏۶۵۰‏ درجه را توسط یک المان حرارتی روی قسمت حسگر اعمال کرده و جریان خروجی را اندازه گیری می کنیم .
‏_ قطعات برنجی از جنس ‏۵۸‏ OT‏ هستند که دارای خواص القایی بسیار خوب می باشند و از این خاصیت درجوشکاری القایی این قسمتها استفاده می شود .
‏قسمت برش و فرم لوله :
‏_ لوله مسی آنیل شده که به صورت کلاف می باشد , در قسمت مربوطه روی دستگاه قرار می گیرد . در این قسمت ابتدای لوله بریده شده و سپس فرم دوطرف آن ایجاد می گردد , این دستگاه مجهز به کنتوری است که بوسیله آن می توان تعداد لوله درخواستی را روی آن تنظیم کرد , بعد از اتمام عملیات (برش و فرم ) این تعداد دستگاه بطور اتوماتیک متوقف می گردد . از آنجا که لوله مسی چه در هنگام تولید و چه پس از تولید بایستی قابلیت شکل پذیری داشته باشد لذا آنیله بودن آن بسیار مهم است . از نظر کنترل کیفی نیز بایستی از‏ ‏نظر ابعادی مورد تائید باشد بایستی فرمهای دو طرف لوله عاری از هرگونه شکاف و ترک خوردگی باشند .
‏ماده خام مفتول ‏کنستانتان ‏( ۵۷‏ cu‏ / ۴۳ NI‏ ) ‏ نیز به شکل قرقره است که بعد از عبور از چند قرقره صاف شده و به اندازه دلخواه بریده می شوند .
‏ماده خام لوله ‏(۱۰ / ۹۰ NI- CR‏ ) ‏بصورت لوله های ۳ متری است که ابتدا روی دستگاه ‏مربوطه بریده شده و پس از آنکه در دستگاه دیگر پلیسه گیری شد وارد یک پرس هیدرولیک که مجهز به چهار سنبه است میگردد و این سنبه ها وظیفه ایجاد فرم نوک این لوله ها را در چهار مرحله پیاپی دارند .
‏۲
‏سیم لاکی‏ ‏بصورت قرقره در محل خود روی ماشین قرارگرفته و پس از عبور از چند قرقره ابتدا در قسمت لخت‏ ‏کننده‏ روکش دو طرف آن به اندازه مورد نظر برداشته میشود و در قسمت بعدی توسط تیغه های برنده بریده
‏میگردد .‏
‏۳
‏پروسه تولید ترموکوپل :
‏لوله کلاهک و مفتول کنستانتان که از قبل بریده و فرم داده شده روی دستگاه جوش آرگون به هم متصل می گردند . در این فرایند تمیز و عاری از چربی بودن قطعات , shaker‏ و فیکسچرهای نگهدارنده قطعه بسیار حایز اهمیت است . از نکات دیگری که در بهبود کیفیت بسیار موثر است عوامل مربوط به الکترود مانند
‏صحیح تیز شدن نوک آن , جنس الکترود , فاصله الکترود تا سطح قطعه گاز هم مرکز بودن نوک الکترود و لوله میباشد . پارامترتعیین کننده بعدی گاز محافظ آرگون است که ضمن آنکه بایستی درجه خلوص بالایی باشد‏ ‏فشار آن ۵ نیز نقش عمده ای در عملیات دارد .آخرین فاکتور جریان برق جوشکاری است که بایستی یکنواخت بوده و از نوع جریان پایین (۳۵ آمپر ) باشد .
‏قطعه حاصل را بوسیله جوشکاری ئیدروژن به سیم لاکی جوش می دهیم . روش کار بدین صورت است که سیم لاکی که به فلاکس و پودر مس و نقره آغشته شده است را در مقابل حرارت نازل به مفتول کنستانتان جوش می دهیم . این جوش از نظر استحکام بایستی به نحوی باشد که ‏با خم و راست کردن جدا نشود, از نظر
‏ظاهری نیز محل اتصال نبایستی ضخیم باشد و سیم مفتول بایستی کاملا هم راستا باشند .
‏حال این مجموعه را داخل لوله مسی را که از قبل بریده و فرم داده شده است کرده و پیچهای برنجی شش پر (کوتاه) و بلند و واشرفلزی را روی لوله انداخته و از سمت پیچ بلند , مجموعه را داخل نوک دستگاه جوش القا(دستی) گذاشته و حلقه جوش را نیز به آن اضافه می کنیم حال مجموعه آماده جوشکاری است و با زدن
‏کلید فرمان , پیچ بلند به مجموعه متصل می گردد . در آخرین مرحله واشر عایق و سپس کنتاکت برنجی روی دستگاه مربوطه به لوله اضافه می شود و در همین دستگاه توسط عمل لحیم کاری , اتصال صورت ‏می گیرد.
‏لحیم کاری در این دستگاهها بدین شکل است که قطعه بعد از عبور از یک می‏دان القایی داغ شده و در ایستگاه ‏بعدی سیم لحیم ‏به آن اضافه می گردد . در واقع اینجا لحیم کاری عکس حالت معمولی آن است , یعنی قطعه‏ ‏کار با داغ شدن عمل هویه را انجام می دهد .
‏۴
T.C
‏شیر مغناطیسی
‏شیر مغناطیسی در رگولاتورهای گازی جهت ایمنی و جلوگیری از نشت گاز و خطرات احتمالی ناشی از نشت گاز به‏ ‏کار می رود . به طور کلی کلاهک ترموکوپل در کنار شعله قرار گرفته و پس از گرم شدن انرژی حرارتی را به‏ ‏انرژی الکتریکی تبدیل نموده و در انتها این انرژی را به شیر مغناطیسی انتقال داده و در نتیجه در قسمت بوبین در‏ ‏اثر عبور جریان ‏میدان مغناطیسی ایجاد می گردد چون هسته u‏ شکل که داخل میدان قرار داشته و از نوع مگنتیک‏ ‏(فرونیکل ) می باشد , مغناطیسم شده و صفحه جذب شونده را جذب می نماید در نتیجه مسیر عبور جریان گاز‏ ‏بازمی شود, در اثر هر گونه عاما خارجی که باعث سرد شدن ترموکوپل گردد جریان ایجاد شده توسط ترموکوپل‏ ‏قطع و در نتیجه مغناطیس حاصله از بین رفته و در اثر نیروی برگشت فنر , صفحه جذب شونده از هسته u‏ شکل‏ ‏جدا شده و مسیر گاز را می بندد.
‏قطعات تشکیل دهنده شیر مغناطیسی
‏کنتاکت برنجی
‏واشر فیبری
‏اورینگ ‏۱ * ۰
‏پایه برنجی‏ ‏

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x