تحقیق واحد تولیدی آرد ستاره

دانلود تحقیق واحد تولیدی آرد ستاره

تحقیق واحد تولیدی آرد ستاره

تحقیق-واحد-تولیدی-آرد-ستاره

دانلود تحقیق در مورد واحد تولیدی آرد ستاره،
در قالب word و در ۴۶ صفحه، قابل ویرایش، شامل:

بخش اول: کلیات
– مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
– خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
– اصطلاحات و تعریفات

بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
– سازماندهی واحد تولیدی و بخش های آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی
– سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت
– شرح وظایف، مسئولیت ها و اختیارات مسئولان و کارکنان دخیل و مؤثر بر کیفیت بویژه مسئول و کارکنان بخش کیفیت

بخش سوم: مستندات نظام کیفیت
– ساختار مستندات نظام کیفیت شامل نظام نامه، روش های اجرایی، دستورالعمل های کاری، مشخصات فنی و استانداردهای کارخانه ای، تقشه ها، کارت ها و فرم های عملیاتی و غیره
– نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر و توزیع مستندات نظام کیفیت و چگونگی کنترل آنها
– حفظ و نگهداری سوابق

بخش چهارم: کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی
– نمودار فرآیندها
– تدارکات و انبارش مواد اولیه
– فرآوری مواد اولیه و یا ساخت و مونتاژ قطعات
– بسته بندی محصول نهایی
– انبارش، حمل و تحویل محصول

بخش پنجم: بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
– بازرسی و آزمایش مواد اولیه
– بازرشی و آزمایش حین فرآیند
– بازرسی و آزمایش محصول نهایی (آزمون های مستمر کارخانه ای، آزمونهای نمونه ای برای تصدیق بهر ساخت (lot یا Batch)، آزمون های فرعی برای تصدیق نمونه محصول جدید)

بخش ششم: شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات

بخش هفتم: امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری (بررسی های کارکردی  وکالیبراسیون)

بخش هشتم: کنترل و تعیین تکلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شکایات مشتریان

بخش نهم: آموزش کارکنان

بخش دهم: کاربرد فنون آکاری
پیوست ها، فهرست مدارک و مستندات مرتبط نظام کیفیت و سایر ضمائم ضروری

دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x