تحقیق طراحی اقامتگاه بین راهی

تحقیق طراحی اقامتگاه بین راهی

تحقیق طراحی اقامتگاه بین راهی

تحقیق-طراحی-اقامتگاه-بین-راهی

توضیحات:
پایان نامه رشته معماری با موضوع طراحی اقامتگاه بین راهی، در قالب فایل word و در حجم ۱۲۴صفحه.

بخشی از چکیده:
توجه به صنعت پاک و نوپای گردشگری در جهان پیشرفته امروز ما  را وا می داردکه با نگاهی به وضعیت فعلی صنعت در مملکت ومطالعه جایگاه ایران در بین کشور های دنیا،در جهت بهبود این جایگاه بکوشیم و با استفاده از مناظر بدیع و طبیعی و میراث فرهنگی گرانبهایی که از گذشتگانمان باقیمانده و همچنین با در نظرگرفتن بازارهای بالقوه  داخلی و کشورهای حوزه خلیج فارس اعتبار بین اللمللی ایران را ارتقاء دهیم.
جهت رسیدن به اهداف طرح ابتدا به بررسی گذشته گردشگری و اقامتگاه ایران پرداخته شدو سپس صنعت گردشگری و عوامل موثر در آن (اقتصاد و…) وکمبود های موجود در این زمینه نگاهی داریم و با بررسی استانداردها ضوابط-سازه تاسیسات وبازبینی نمونه های مشابه به طراحی سایت مورد نظر پرداخته شده است.

فهرست مطالب:
فصل اول : شناخت موضوع
• ۱-۱- مقدمه
• ۱-۲- اهداف
• ۱-۳- جهانگرد و جهانگردی
• ۱-۳-۱- جهانگرد
• ۱-۳-۲- جهانگردی
• ۱-۳-۳- تاریخچه جهانگردی
• ۱-۳-۴- انواع جهانگردی
• ۱-۳-۴-۱- جهانگرد داخلی
• ۱-۳-۴-۲- جهانگرد بین المللی
• ۱-۳-۴-۳- انواع جهانگرد از نقطه نظر تاثیر در موازنه ارزی
• ۱-۳-۴-۴- انواع جهانگرد از نقطه نظر طول مدت اقامت
• ۱-۳-۴-۵- انواع جهانگرد از نقطه نظر فردی یا دسته جمعی
• ۱-۳-۴-۶- سایر انواع جهانگردی
• ۱-۳-۴-۷- انگیزه های جهانگردی
• ۱-۳-۵- مهمترین عوامل در توسعه جهانگردی
• ۱-۳-۵-۱- عوامل اقتصادی
• ۱-۳-۵-۲- صنعت توریسم ، فرآیندی غالب در اقتصاد جهان
• ۱-۳-۵-۳- نقش اقتصادی در درآمد زایی جهانگردی
• ۱-۳-۵-۴- قطع نامه سازمان ملل متحد در مورد جهانگردی
• ۱-۳-۵-۵- جهانگردی در سالهای اخیر در خاورمیانه
• ۱-۳-۵-۶- جهانگردی و جهانگردی در ایران
• ۱-۳-۵-۶-۱- سیر تحول و تکامل تشکیلات جهانگردی در ایران
• ۱-۳-۵-۶-۲- اقدامات انجام شده در مرد جهانگردی پس از پیروزی انقلاب اسلامی
• ۱-۳-۵-۶-۳- بررسی آماری خدمات هتل ها بر بخش خصوصی
• ۱-۳-۵-۶-۴- بررسی آماری خدمات مهمان پذیری بخش خصوصی
• ۱-۳-۵-۶-۵- برنامه های توسعه با جهانگردی در ایران
• نتیجه گیری
فصل دوم : بررسی اقامتگاهها از گذشته تا به امروز
• ۲-۱- مقدمه
• ۲-۱-۱- پیدایش اولیه هسته های اقامت
• ۲-۲- اقامتگاهها در دوران اسلامی
• ۲-۲-۱- بناهای اقامت
• ۲-۳- بررسی وویژگیهای مهم در معماری در ساخت و ساز کاروانسراهای ایران
• ۲-۴- معماری انواع اقامتگاه
• ۲-۴-۱- اقامتگاههای کاملاً پوشیده منطقه کوهستانی
• ۲-۴-۲- اقامتگاههای کرانه پست جلگه خزر
• ۲-۴-۳- کاروانسراهای حیاط مرکزی
• ۲-۵- اقامتگاههای دوره صفوی
• ۲-۶- روند دگرگونی اقامتگاه در ایران
• ۲-۷- تعریف تاسیسات اقامت و پذیرایی
• ۲-۸- تاریخچه هتلداری در ایران
• ۲-۹- وضعیت فعلی هتلداری در ایران
• نتیجه گیری
فصل سوم: معرفی و بررسی نمونه ها موردی
• ۳-۱- هتل هفت ستاره ی کیش
• ۳-۲- هتل سندرسون لندن
• ۳-۳- برج العرب
• ۳-۴- هتل یخی سوئد
• ۳-۵- هتل غار گامیراسو در ترکیه
فصل چهارم : استان فارس
• ۴-۱- موقعیت جغرافیایی و تقسیمات سیاسی استان فارس
• ۴-۱-۱- جمعیت استان فارس
• ۴-۲- مکان های دیدنی و تاریخی استان فارس
• ۴-۳- صنایع و معادن
• ۴-۴- کشاورزی و دامداری
• ۴-۵- وجه تسمیه و پیشینه تاریخی
• شهرستان ممسنی
• ۴-۶- مشخصات جغرافیایی شهرستان ممسنی
• ۴-۷- گردشگریهای ممسنی
• ۴-۸- مردم شناسی
• ۴-۹- جاذبه های طبیعی شهرستان ممسنی
• ۴-۱۰- تاریخچه و جاذبه های گردشگری
• ۴-۱۰-۱- آثار تاریخی شهرستان ممسنی
• ۴-۱۱- قومیتها
• ۴-۱۱- سلحشوری و ایثارگری مردم ممسنی
فصل پنجم : معرفی و تجزیه و تحلیل سایت
• ۵-۱- تحلیل سایت پروژه
• ۵-۱-۱- دسترسی به مجموعه اقامتی
• ۵-۱-۲- دید مجموعه نسبت به محیط اطراف
• ۵-۱-۳- جهت وزش باد غالب
• ۵-۱-۴- عملکردهای جانبی سایت
• ۵-۲- سایت پیشنهادی مورد مطالعه
فصل ششم: اقامتگاه ها و خدمات پذیرایی
• مقدمه
• ۶-۱-تاریخچه اقامتگاه ها و خدمات پذیرایی
• ۶-۲- طبقه بندی میهمانخانه ها
• ۶-۳- فعالیت های هتل
• ۶-۳-۱- دپارتمان اتاق ها
• ۶-۳-۲- دپارتمان غذا و نوشیدنی
• ۶-۳-۳- دپارتمان مهندسی
• ۶-۳-۴- دپارتمان پرسنل
• ۶-۳-۵- دپارتمان حسابداری
• ۶-۳-۶- دپارتمان بازاریابی
• ۶-۴- طراحی اتاق خواب ها
• ۶-۴-۱- رابطه بلوک اتاق خواب ها با محوطه های عمومی
• ۶-۴-۲- انواع اتاق های موجود در هتل ها
• ۶-۴-۳- فرم وشکل اتاق خواب ها
• ۶-۴-۴- پلان طبقات
• ۶-۵- طرح اتاق خواب ها
• ۶-۶- طراحی فضاهای عمومی
• ۶-۶-۱ – درب های ورودی و دسترسی از خارج به هتل
• ۶-۷- اهداف در طراحی ستون
• ۶-۸- پارکینگ ها
• ۶-۸-۱- تجزیه و تحلیل پارکینگ ها
• ۶-۹- دفاتر اداری
• ۶-۹-۱- پیشخوان و دفتر لابی
• ۶-۹-۲- دفتر حسابداری
• ۶-۹-۳- دفتر مدیر اجرایی
• ۶-۹-۴- دفاتر فروش و تدارکات
• ۶-۱۰- فضاهای خدمات پشتیبانی (دور از دید)
• ۶-۱۱- فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه
• ۶-۱۲- طراحی فضای انبار آذوقه و نوشیدنی
• ۶-۱۳- فضای بارانداز دریافت زباله و انبار عمومی
• ۶-۱۴- نواحی و فضاهای مربوط به کارکنان
• ۶-۱۵- رختشویخانه و خانه داری
• ۶-۱۶- بخش مهندسی و تاسیسات مکانیکی
فصل هفتم : برنامه ریزی فیزیکی
• مقدمه
• ۷-۱- دپارتمان اتاق های خواب
• ۷-۲- دپارتمان فضاهای عمومی
• ۷-۳- دپارتمان فضاهای اداری
• ۷-۴- دپارتمان فضاهای خدماتی
فصل هشتم: ایده های طراحی
• ۸-۱ – ایده طراحی
• ۸-۱-۱- حرکت
۸-۱-۲- دید
منابع و ماخذ

دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x