تحقیق بویلر(اندازه گیری درجه حرارت و ) ۵۰ص

تحقیق بویلر(اندازه گیری درجه حرارت و ) ۵۰ص

تحقیق بویلر(اندازه گیری درجه حرارت و ) ۵۰ص

تحقیق-بویلر(اندازه-گیری-درجه-حرارت-و--)-50صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..Doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۷۲ صفحه

 قسمتی از متن word (..Doc) : 
 

‏۲
‏بویلر ‎Heat recovery steam Generatary HRSG
‏بویلر بخار را با فشارهای متوسط و بالا برای توربین بخار در تمام حالات عملکرد آن تولید می‎کند و بخار را با فشار بالا و متوسط سوپرهیت می‎نماید و برای سیستم بخار کمکی، بخار‏ی‏ با فشار متوسط تهیه می‎کند و برای پیشگرم کردن ‏د‏ی اراتور و ایجاد فشار گاززدایی مناسب، بخار کم فشار را تهیه می‎کند‏.‏ هر و احد ‎ton/h‏۸۷/۱۴۷ بخار با فشار بالا و ‎ton/h‏۳۸ بخار با فشار متوسط تولید می‎کند و بخار ورودی به توربی‏ن‏ مشخصات دمایی °C‏۵‏۴‏۰=T‏ برای بخار فشار بالا و ‎°C‏۲۲۷ T = ‏ بخار با فشار متوسط را دارد و فشار آنها به ترتیب ‎bar‏ ۵۳/۸۴ P = ‏ و ‎bar‏ ۶/۶P=‏ می‎باشد که این مقدار برای عملکرد واحد بخار در حا لت نامی م‏ی‏‎باشد مشخصات فنی در نقشه در جاهای مختلف نشان داده شده است.
‏تجهیزات ابزار دقیق برای بویلر و توربین
‏ ترانسدیوسرهای نصب شده روی بویلر و توربین: برای اندازه‎گیری درجه حرارت فشار سیال، دبی و سطح، اندازه‎گیری موقعیت و مکان ناظر وضعیت شعله کوره بویلر و تجزیه و تحلیل ترکیب شیمیایی گازها و وسایل ابزار دقیق توربین بخار به کار برده می‎شود.
‏۲
‏ محرکهای کنترلی: عناصر تصحیح کننده‎ای چون دامپرها و الوها را برای کنترل حرارت در توربین و بویلر به حرکت درمی‎آورند.
‏ترانسدیوسرها و سیستم‎های حس‎کننده سیگنالهای زیر را به وجود می‎آورند:
‏۱- سیگنالهایی که اطلاعات را به مانیتورها در اتاق فرمان و جاهای دیگر ارسال می‎‌کند.
‏۲- سیگنال برای سیستم اتوماسیون و اینترلاک و حفاظت که توسط ابزاری که موقعیت محرکها و سوییچگیرها را نشان می‎دهد ایجاد می‎شود.
‏۳- سیستم‎های اتوماتیک حلقه بسته
‏۴- کنترلهای دستی واقع در اتاق فرمان مرکزی و تابلوهای محلی مانند باز و بسه شدن والوها.
‏۳
‏اندازه‎گیری درجه حرارت
‏۱- اندازه‎گیری درجه حرارت با استفاده از ترموالکتریک
‏دو هادی که در نقطه اتصال اندازه‎گیری به هم وصل می‎شوند تشکیل ترموکوپل می‎دهند ترموکوپل‎ها انواع مختلف دارند ‎N‏ و ‎T‏ و ‎J‏ و ‎E‏ و ‎K‏ که برای مثال ترموکوپل نوع ‎K‏ در محدوده درجه حرارت‎های °C‏۱۱۰۰ کاربرد دارد. ترموکوپل بسته به محیطی که قرار است درجه آن اندازه‎گیری شود نیاز به حفاظت دارد و حفاظت آن به شکل غلاف‎گذاری می‎باشد.
‏در روش غلاف‎گذاری باید جریان سیال بتواند در ترموکوپل ارتعاش ایجاد نماید محیطی که قرار است درجه آن اندازه‎گیری شود باید درجه فشار بالایی داشته باشد و ترموکوپل خوب نصب شود یعنی تعداد اتصالات مدار اندازه‎گیری حداقل باشد و سیم مثبت و منفی رساناها به هم متصل شود.
‏۴
‏عوامل مؤثر بر پایداری ترموکوپل عواملی چون تغییر ترکیبات فیزیکی تغییرات ساختاری و اثرات میدان مغناطیسی می‎باشند.
‏ترموکوپل نوع ‎N‏: ترموکوپلهای جدید با استفاده از آلیاژهای نیک‏ر‏وسیل و نیسیل می‎باشند و باید شرایط پایداری ترموکوپل و عوامل مؤثر بر آن همچنین سیمهای ارتباطی ترموکوپل و اتصال مرجع آن و محفظه‎های ترموکوپل تعبیه شود درجه حرارت فلز در بویلر سنجیده شود و سپس درجه حرارت سطح مسیرهای تخلیه و دمنده بویلر اندازه‎گیری شود.
‏۲- اندازه‎گیری درجه حرارت توسط مقاومت: ‎(resistence temprature detector)RTD
‏در این روش از این خاصیت فیزیکی استفاده می‎شود: پلاتونیوم ماده اصلی عنصر مقاومت در صنعت برق است و در درجه حرارت بالا پایدار است و تکرار‎پذیری مشخصات الکتریکی آن عالی است.
‏۳- اندازه‎گیری درجه حرارت توسط ترانسمیتر

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x