تحقیق انواع اسیدها

تحقیق انواع اسیدها

تحقیق انواع اسیدها

تحقیق-انواع-اسیدهالینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۸ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۲۹
‏نوع اسید نگاه دارنده
‏مخمرها
‏کپکها
‏آنتروباکتریاسه
‏میکروکوکاسه
‏باسیلاسه
‏اسید استیک
‏۵/۰
‏۱/۰
‏۰۵/۰
‏۰۵/۰
‏۱/۰
‏اسیدبنزوئیک
‏۰۵/۰
‏۱/۰
‏۰۱/۰
‏۰۱/۰
‏۰۲/۰
‏اسید سیتریک
‏۰۰۵/۰>
‏۰۰۵/۰ >
‏۰۰۵/۰ >
‏۰۰۱/۰
‏۰۰۵/۰ >
‏اسید لاکتیک
‏۰۱/۰ >
‏۰۲/۰>
‏۰۱/۰ >
‏۰۱/۰>
‏۰۳/۰ >
‏اسید پروپیونیک
‏۲/‏۰
‏۰۵/۰
‏۰۵/۰
‏۱/۰
‏۱/۰
‏اسید سوربیک
‏۰۲/۰
‏۰۴/۰
‏۰۱/۰
‏۰۲/۰
‏۰۲/۰
‏۲-
‏درصدتفکیک نشده در ۵/۴=Ph
Pka
‏ثابت تفکیک شدن
Antimicrobialagent
‏۵-
‏۲/۰
‏۱۸/۱
‏۱۰*۴۵/۱
‏سولفید(سولفور دی کلسیم)
‏۵-
‏۶۴
‏۵۷/۴
‏۱۰*۶۷/۱
‏اسید استیک
‏۵-
‏۱۳
‏۸۱/۴
‏۱۰*۶۴/۶
‏اسید بنزوئیک
‏۵-
‏۷۱
‏۸۸/۴
‏۱۰*۳۲/۱
‏اسید پرو پیونیک
‏۶۵
‏۷۶/۴
‏۱۰*۷۳/۱
‏اسید بنزوئیک
‏معادلات هندرسون –‏هاسلباچ Henderson – Hasselbach
‏۲۹
‏نوع اسید نگاه دارنده
‏مخمرها
‏کپکها
‏آنتروباکتریاسه
‏میکروکوکاسه
‏باسیلاسه
‏اسید استیک
‏۵/۰
‏۱/۰
‏۰۵/۰
‏۰۵/۰
‏۱/۰
‏اسیدبنزوئیک
‏۰۵/۰
‏۱/۰
‏۰۱/۰
‏۰۱/۰
‏۰۲/۰
‏اسید سیتریک
‏۰۰۵/۰>
‏۰۰۵/۰ >
‏۰۰۵/۰ >
‏۰۰۱/۰
‏۰۰۵/۰ >
‏اسید لاکتیک
‏۰۱/۰ >
‏۰۲/۰>
‏۰۱/۰ >
‏۰۱/۰>
‏۰۳/۰ >
‏اسید پروپیونیک
‏۲/‏۰
‏۰۵/۰
‏۰۵/۰
‏۱/۰
‏۱/۰
‏اسید سوربیک
‏۰۲/۰
‏۰۴/۰
‏۰۱/۰
‏۰۲/۰
‏۰۲/۰
‏۲-
‏درصدتفکیک نشده در ۵/۴=Ph
Pka
‏ثابت تفکیک شدن
Antimicrobialagent
‏۵-
‏۲/۰
‏۱۸/۱
‏۱۰*۴۵/۱
‏سولفید(سولفور دی کلسیم)
‏۵-
‏۶۴
‏۵۷/۴
‏۱۰*۶۷/۱
‏اسید استیک
‏۵-
‏۱۳
‏۸۱/۴
‏۱۰*۶۴/۶
‏اسید بنزوئیک
‏۵-
‏۷۱
‏۸۸/۴
‏۱۰*۳۲/۱
‏اسید پرو پیونیک
‏۶۵
‏۷۶/۴
‏۱۰*۷۳/۱
‏اسید بنزوئیک
‏معادلات هندرسون –‏هاسلباچ Henderson – Hasselbach
‏۳۰
‏فرم غیر یونیزه
‏فرم یو نیزه شده
PH= Pka + log ([Rcoo]/[RcooH]‏
‏(‏ ]‏ فرم مؤثر [‏ ] ‏فرم غیر مؤثر [‏ ‏)
PH = Pka + log ([ ] [ ])
PH = Pka + log
[ ‏فرم غیر مؤثر ]
‏زمانیکه PH =Pka ‏ پس PH – Pka = 0
]‏فرم مؤثر[
‏و log = 0‏ پس = ۱ بنابراین غلظت فرم مؤثر و غیر مؤثر باهم برابر است .
‏غلظت فرم غیر مؤثر
‏غلظت فرم مؤثر
‏و در این حالت ۵۰ درصد به صورت فرم مؤثر در محلول وجود دارد ( زمانیکه PH = Pka‏ ) وقتی PH-Pka‏ =۱ پس ۱۰ = است ‏ و بنابراین ۰۹/۹ درصد بصورت فرم مؤثر عمل می کند .
‏غلظت فرم مؤثر
‏غلظت فرم غیر مؤثر
‏وقتی ۲= PH-Pka‏ پس ۱۰۰= است ‏ و بنابراین ۹۹/۰ درصد به شکل مؤثر عمل می کند .
‏طبق مواردی که در بالا گفته شد عوامل آنتی میکروبی زمانی که P H‏ محیط بالاتر از PKa‏ آنها باشد خیلی مؤثر عمل نمی کنند .
‏اگر۱- = PH-Pka‏ باشد ( PH ‏یک واحد از Pka‏ کمتر است ) بنابراین ۹/۹۰ درصد مؤثر هستند .
‏ضریب پخش
‏نام ترکیب
‏۳۲
‏۱۷/۰
‏اسید پروپیونیک
‏۰/۳
‏اسید سوربیک
‏۱/۶
‏اسید بنزوئیک
‏۸/۵
‏استر میتل P‏- هیدروکسی بنزوئیک اسید
‏۲۶
‏استر پروپیل P‏- هیدروکسی بنزوئیک اسید
‏۵/۸۷
‏غلظت ماده در فاز آلی
‏غلظت ماده در فاز آبی
‏ضریب پخش =
‏استفاده از عوامل آنتی میکروبی در موارد زیر نامناسب است :
‏ـ افزودن به محصولات منجمد شده
‏ـ افزودن به تولیدات خشک شده
‏ـ افزودن به تولیدات استرلیز شده و حرارت دیده
‏ـ افزودن به غذاهایی با PH‏ نا مناسب
‏ـ افزودن به محصولاتی که لزوم استفاده از اصول بهداشتی در سطح بالا ندارد .
‏آنتی اکسیدانها : فاسد شدن و ترشیدگی چربیها و روغنها ، نمونه ای جدی از ضایعات در صنایع غذائی به شمار می رود . اگر چه ترشیدگی به علت تغییرات و تجزیه های کنونی یا هیدرولیتیک و یا اکسید کنندگی بوجود می آید عامل اصلی در فساد چربیها و روغنها اکسیداسیون باندهای دوگانه مولکولهای چربی و بوجود آمدن پرواکسیدها و سپس تجزیه پراکسیدها به آلدئیدها و کترنها و اسیدهای با وزن مولکولی کمتر می باشد .

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x