تحقیق آفات مهم غلات و گیاهان و راههای مبارزه با‌آن ۳۰ ص

تحقیق آفات مهم غلات و گیاهان و راههای مبارزه با‌آن ۳۰ ص

تحقیق آفات مهم غلات و گیاهان و راههای مبارزه با‌آن ۳۰ ص

تحقیق-آفات-مهم-غلات-و-گیاهان-و-راههای-مبارزه-با‌آن-30-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۴۰ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۰
‏. سپاس و ستایش باغبان باغ هستی را .
‏«‏ سومین جایی که زمین شادمان ترین است ، آنجاست که یکی از خداپرستان بیشترین غله را کشت کند و بیشترین گیاه را بکارد. ‏»
‏مقدمه:
‏جانوران روی زمین ، برای ادامه زیست و بقایای نسل خود نیاز به مقدار معینی انرژی دارند که به تقریب تمام آن توسط نور خورشید تأمین می گردد. در ابتدا نور توسط گیاهان سبز ، تا به انرژی شیمیایی تبدیل شود. تا سایر جانداران بتوانند با تغذیه این گیاه نیروی مورد نیاز خود را بدست آورند.
‏ء
‏ء
‏محصول های کشاورزی که برای غذا ، مورد حمله گیاهان پست و جانوران مختلف قرار می گیرند. در اثر حمله دچار کم رشد و کم محصولی می شوند. ‏
‏و از آغاز کشاورزی ، انسان با این مشکل روبرو بوده است. به طور کلی ، می توان جاندارانی را که به گیاهان خسارت وارد می سازند به سه گروه علف های هرز ، عوامل بیماری زا و آفات تقسیم نمود. با اینکه نتیجه فعالیت هر سه گروه کم و یا نابود شدن محصول و بالارفتن هزینه تولید است. هر گروه با شیوه ای ویژه خود خسارت هایی وارد می آورد.
‏۰
‏. سپاس و ستایش باغبان باغ هستی را .
‏«‏ سومین جایی که زمین شادمان ترین است ، آنجاست که یکی از خداپرستان بیشترین غله را کشت کند و بیشترین گیاه را بکارد. ‏»
‏مقدمه:
‏جانوران روی زمین ، برای ادامه زیست و بقایای نسل خود نیاز به مقدار معینی انرژی دارند که به تقریب تمام آن توسط نور خورشید تأمین می گردد. در ابتدا نور توسط گیاهان سبز ، تا به انرژی شیمیایی تبدیل شود. تا سایر جانداران بتوانند با تغذیه این گیاه نیروی مورد نیاز خود را بدست آورند.
‏ء
‏ء
‏محصول های کشاورزی که برای غذا ، مورد حمله گیاهان پست و جانوران مختلف قرار می گیرند. در اثر حمله دچار کم رشد و کم محصولی می شوند. ‏
‏و از آغاز کشاورزی ، انسان با این مشکل روبرو بوده است. به طور کلی ، می توان جاندارانی را که به گیاهان خسارت وارد می سازند به سه گروه علف های هرز ، عوامل بیماری زا و آفات تقسیم نمود. با اینکه نتیجه فعالیت هر سه گروه کم و یا نابود شدن محصول و بالارفتن هزینه تولید است. هر گروه با شیوه ای ویژه خود خسارت هایی وارد می آورد.
‏۱
‏م‏حیط های کشت :
‏امروزه محیط های کشت آماده بصورت پودر یا قرص در بازار موجود بوده و برای صرفه جویی در وقت با حل نمودن آنها در آب ، محیط غذایی آماده مصرف خواهد بود و بهترین محیط های کشت به قرار زیرند :
‏۱)Potato Dextrose Agar‏ ( سیب زمینی،اکستروز،آگار ): اکثر قارچ ها در این محیط به خوبی رشد می نمایند و از این محیط برای جدا سازی اکثر قارچ ها استفاده می شود‏.
‏۲)Beef-Extract Agar‏ یا عصاره گوشت گاو ‏–‏ آگار ‏–‏ Potato Dextrose Peptone Agar‏ یا سیب زمینی اکستروز پیتون آگار ، این دو محیط بیشتر برای ‏
‏جدا سازی باکتری های پاتوژن مصرف می شوند.
‏۳)Water Agar‏ (آب آگار) : این محیط کشت تهیه شده از آگار و آب به نسبت ‏
‏۵/۱ %‏ ‏محیط مناسبی برای جدا سازی باکتری ها از قارچ های تیوم و فوزاریم ‏
‏می باشد. ضمناً گلوکز آگار نیز یک محیط کشت کم پروتئین محسوب می شود.
‏۴)اسید لاکتیک : برای جلوگیری از رشد باکتری های پاتوژن و ساپروفیت به هر ۱۰ میلی لیتر محیط کشت ذوب شده قبل از ریختن ‏به داخل ظروف لیتری ، یک یا دو قطره اسید لاکتیک اضافه می گردد.
‏۲
‏وسایل مورد نیاز در مزرعه
‏۱-‏ ‏حداقل وسایل مورد نیاز : یک ذره بین تاشو با قدرت بزرگ نمایی ده برابر یک چاقوی جیبی تیز ،تخته پرس و کاغذ برای خشک کردن گیاهان و مقداری کیسه پلاستیکی و …
‏۲-‏ ‏وسایل استاندارد : هرس دستی ، اره تاشو ، بیل دسته دار ، تخته پرس ، دوربین عکاسی مجهز به Close up‏ و فیلم رنگی ، کیسه های پلاستیکی برای مجزا نگاه داشتن ، نمونه های گیاهی ، برچسب ، کاغذ یادداشت .
‏مشخصات نمونه خوب
‏نمونه بایستی شامل تمام مراحل رویشی پاتوژن باشد. و برای اینکه نمونه تازه و شاداب ‏باشد بهتر است در کیسه پلاستیکی و داخل یخدان نگهداری شود. نمونه بایستی از بخش مورد حمله پاتوزن برداشته می شود.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x