بررسی پست برق باورس

دانلود بررسی پست برق باورس

بررسی پست برق باورس

بررسی پست برق باورس

دسته بندی برق
فرمت فایل docx
حجم فایل ۱۲.۷۹۶ مگا بایت
تعداد صفحات ۱۲۵
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

بررسی پست برق باورس

پست برق باورس از جمله پستهای فوق توزیع برق منطقه ای زنجان می باشد که در سال ۱۳۷۲ و به منظور تامین برق و اصلاح افت ولتاژ منطقه مربوط به شهر محمدیه و روستاهای اطراف آن احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت . این پست از جمله پستهای SAD طرح آلمان شرقی بوده و اکثر تجهیزات مربوط بجز ترانسفورماتورهای قدرت ( که ساخت کارخانه ایران ترانسفور ماتور می باشد ) مربوط به شرکت AEG می باشد . با توجه باینکه بار این پست عموماً جهت مصارف خانگی می باشد، نیازی به استفاده از بانکهای خازنی دیده نمی شود و متوسط ضریب قدرت پست ۰.۹۸ در شب و ۰.۹ در روز می باشد . تغذیه پست عموماً از پست ۲۳۰/۶۳KV زیاران بوده و در مواردی خاص از پست ۲۳۰/۶۳KV البرز تغذیه می شود. از ۱۲ خروجی سمت ۲۰KV در حال حاضر ۷ خروجی به مورد بهره برداری رسیده است . متوسط پیک بار کل پست در روز عــــــادی

MW ۱۵- MVAR ۸ و در پیک بار شبMW ۲۰ – MVAR ۱۰می باشد . البته این اعداد و ارقام در یک ساعته عادی ثبت شده است . دور تجهیزات نیز فنس کشی شده است تا از بروز خسارت در اثر تماس حیوانات موزی از جمله موش و سمور و مار جلوگیری شود. قسمتهای دیگر پست به غیر از محدوده تجهیزات که شن ریزی شده ، آسفالت کاری و خیابان کشی شده است . تا دسترسی به مناطق مورد نیاز پست راحتتر گردد.

هدف از این پروژه که به عنوان پایان نامه کارشناسی انتخاب گردیده است؛ مقایسه فنی و عملی تجهیزات و طراحی پست با توجه به استاندارهای موجود و تصویب شده وزرات نیرو می باشد.

در این پروژه سعی شده است ضمن آشنایی با تعاریف و مفاهیم فنی پست به نحوه و نوع انتخاب تجهیزات و مقایسه با استانداردهای موجود در سطح شبکه برق رسانی ایران پرداخته شود .

امید می رود که این مجموعه بتواند نیاز دوستاران علم را براورد و پنجره ای روشن فراروی رهروان علم باز نماید .

در پایان از کلیه کسانی که مرا در این امر یاری و راهنمائی کردند من جمله استاد راهنمای عزیز جناب مهندس الهوردیزاده و استاد علمایی و آقایان مهندس نوروزیان مرادی و حسامی و پرویزی و ظفرجو و همسرم کمال تشکر را دارم.

((اطلاعات محیطی و دسته بندی آسیب ))

از آنجاکه تجهیزات پستها تحت تاثیر شرایط محیطی پست قرار می گیرند لذا در طراحی آنها بایستی به این مشخصات توجه نمود. برای گروه بندی این مشخصات امکانات و جلسات زیادی با سازمان هوا شناسی صورت گرفت و سرانجام در سال ۱۹۷۵ به بعد و به توصیه سازمان مزبور فعلاً می بایست از اطلاعات سالهای ۱۹۵۰ و ۱۹۷۵ که در نشریات هوا شناسی موجود است استفاده نمود . لذا این اطلاعات برای ۱۵۵ منطقه موجود طبق جدول پیوست جمع آوری و به شرح زیر گروه بندی گردیده است :

۱- ارتفاع از سطح دریا : با افزایش ارتفاع از سطح دریا دانسته هوا کاهش یافته و از یک طرف خاصیت عایقی آن که در سطوح عایقی خارجی نقش داردکاهش یافته و از سوی دیگر خاصیت تبادل حرارت بین دستگاهها و محیط اطراف کاهش می یابد. این پارامتر به شرح زیر گروه بندی شده است :

– گروه A ارتفاعهای کمتر از ۱۰۰۰ متر معادل ۱۰۰۰ متر ( شرایط نرمال)

– گروه B ارتفاعهای بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ متر معادل ۱۵۰۰ متر

– گروه C ارتفاعهای بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ متر معادل ۲۰۰۰ متر

– گروه Dارتفاعهای بیش از ۲۰۰۰ متر که بسیار محدود می باشد معادل ۲۵۰۰ متر

۲- درجه حرارت حداکثر محیط : این درجه حرارت که عمدتاً در طرح سیستم های خنک کننده و درجه حرارت مجاز هادیها و غیره نقش دارد به شرح زیر گروه بندی شده است:

– گروه A مناطقی که درجه حرارت حداکثر آنها کمتر از 0c۴۰ است . معادل 0c۴۰ ( شرایط نرمال )

– گروه B مناطقی با درجه حرارت حداکثر مطلق بین ۰ ۴۰ تا 0C ۴۵معادل C0۴۵.

– گروه C مناطقی که با درجه حرارت حداکثر مطلق آنها بین ۴۵ تا ۰۵۰ سانتی گراد معادل ۵۰۰ سانتی گراد

– گروه D مناطقی که درجه حرارت حداکثر مطلق آنها بیش از ۵۰ است معادل ۵۵ درجه سانتی گراد .

همکاری در فروش فایل  بهترین سایت فروش پاورپوینت

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x