ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی ۱۶ ص

ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی ۱۶ ص

ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی ۱۶ ص

ارزیابی-اقتصادی-مواد-اولیه-غذایی-برای-شیر-سازی--16-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۳۰ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۲
‏ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی :
‏هزینه مواد اولیه اغلب حدود ۵۰ درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراک حتی مقدار کمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یک سال در یک شرکت تولید لبنی خواهد شد .
‏در بسیاری از کارخانه جات تولید مواد لبنی یک نرم فزار برای بالانس کردن سهمیه غذایی استفاده می شود که در آن از تکنیک برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این برنامه جهت شناسایی هزینه یا تعیین قیمت یک خوراک جدید در سهمه غذایی به کار می رود ، اگرچه نیاز به تخصص در نرم افزار بالانس سهمیه وجو دارد و اتخاذ یک تصمیم سریع و درست بدون آن ممکن نیست .
‏منظور از این راهنمایی که روش های دیگر قیمت گذاری غذاها مختلف را توضیح دهیم . در این خصوص در باره ۴ روش که شامل : هزینه تغذیه مواد مغذی ، شاخص ، معادلات همزمان و روش یکسان سازی محصول بحث خواهیم کرد . محاسبات دستی این روش ها در اینجا توضیح داده شده است ، اما یک برگه گسترده که این روشها از آن استفاده می کنند برای تعیین ارزش غذایی در دسترسی از طریق سرویس گسترش شرکت
‏۲
‏ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی :
‏هزینه مواد اولیه اغلب حدود ۵۰ درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراک حتی مقدار کمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یک سال در یک شرکت تولید لبنی خواهد شد .
‏در بسیاری از کارخانه جات تولید مواد لبنی یک نرم فزار برای بالانس کردن سهمیه غذایی استفاده می شود که در آن از تکنیک برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این برنامه جهت شناسایی هزینه یا تعیین قیمت یک خوراک جدید در سهمه غذایی به کار می رود ، اگرچه نیاز به تخصص در نرم افزار بالانس سهمیه وجو دارد و اتخاذ یک تصمیم سریع و درست بدون آن ممکن نیست .
‏منظور از این راهنمایی که روش های دیگر قیمت گذاری غذاها مختلف را توضیح دهیم . در این خصوص در باره ۴ روش که شامل : هزینه تغذیه مواد مغذی ، شاخص ، معادلات همزمان و روش یکسان سازی محصول بحث خواهیم کرد . محاسبات دستی این روش ها در اینجا توضیح داده شده است ، اما یک برگه گسترده که این روشها از آن استفاده می کنند برای تعیین ارزش غذایی در دسترسی از طریق سرویس گسترش شرکت
‏۳
N M S U‏ به وسیله ارتباط با جورج بتورد ، متخصص لبنیات با شماره ( ۶۴۶ –‏ ۶۴۵۴ ) –‏ ( ۵۰۵ ).
‏چه اطلاعاتی لازم است ؟
‏برای گرفتن یک تصمیم مناسب درباره خری یک خوراک ، اطلاعاتی درباره خوراک لازم است . تجزیه آزمایشگاهی خوراک شامل ماده خشک ، پروتوئین خام ( C P )‏ و فیبر { مجموع مواد غذایی قابل هضم ، ( TDN )‏ یا شبکه انرژی برای تولید شیر ( NEL ) ‏ } و پیش بینی انرژی مورد نیاز را شامل میشود .
‏باید به خاطر داشته باشیم که انرژی { مجموع ما غذایی قابل هضم ، ( TDN )‏ یا شبکه انرژی برای تولید شیر ( NEL )‏ } در آزمایشگاه اندازه گیری نشده اند اما حجم فیبر حساب شده است .
‏آزمایشگاه از معادلات متفاوتی برای پیش بینی انرژی از فیبر ، به خصوص برای علوفه ها استفاده می کند . به این دلیل اگر شما علوفه خریداری کنید منبع انرژی پیش بینی شده ای را ملاحظه خواهید کرد . همچنین با استفاده از جداول چاپ نشده مانند ( ماده مغذی مورد نیاز احشام ) در سال ۱۹۸۹ استفاده کنید ، که اغلب حجم ماده مغذی در تنوع تغذیه قابل ملاحظه است . برای شرکتهای لبنیاتی تغذیه بر اساس یک مبنا خشک بحرانی است . بسیاری از خوراک اولیه تولید لبنیات مخصوصا علوفه تازه شامل ۵۰ در صد آب است.
‏۳
‏تجزیه آزمایشگاهی ، به طور کلی یک منحنی مخصوص نمایش مواد غذایی بر اساس مواد خشک تهیه می کند ، تمرکز موئاد غذایی مانند : پروتوئین خام ، NET , TDN ‏ یا مواد معدنی بر مبنای مواد غذایی خورانده شده تعیین می گردند.
‏تقسیم مواد خشک بر حسب درصد اجزا تمرکز بر این مبنای خشک را به دست می دهد :
‏درصد مبنای خشک = درصد مواد خشک / درصد اجزای مبنای خشک
‏برای مثال : فرض کنید یک ماده غذایی شامل ۴۰% ماده خشک و ۸% پروتوئین خام بر مبنای مواد غذایی خورانده شده باشد .

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x