گزارش کارآموزی (عمران) سیستم حرارتی ۲۹ ص

گزارش کارآموزی (عمران) سیستم حرارتی ۲۹ ص

گزارش کارآموزی (عمران) سیستم حرارتی ۲۹ ص

گزارش-کارآموزی-(عمران)-سیستم-حرارتی-29-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۴۳ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏گزارش کارآموزی
‏بسمه تعالی
‏دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

‏تاریخ گردآوری: ‏۵/۵/۱۳۸۵
‏گزارش کارآموزی
‏مقدمه:
‏ رشته ای که در آن مشغول به تحصیل هستیم همانطور که از نامش پیداست یعنی بوجود آورنده های این رشته به بررسی مسایل مهم و حایز اهمیت ساختمان و ادارات و کارخانه ها و…‏می پردازد.
‏دراین رشته لوله کشی آب سرد، گرم ، برگشتی ، فاضلاب جزء اولین اقدامات این رشته است می توان گفت این قبیل کارها الفبای تاسیسات هستند.
‏انسان از بدو تولد نیاز زیاد و وافری به این رشته داشته و دارد و خواهد داشت انسانهای گذشته برای استحمام و دستشویی و شست و شوی نیاز به آب داشتند و چون از چشمه ها دور بودند باید مسافت زیادی را طی می کردند تا به آب برسند و در آنجا با اهالی مجاور آب به دعوی و تعدی می پرداختند تا اینکه کم کم و به مرور زمان به فکر لوله کشی آب مصرفی افتادند و بعد این رشته را با نیازهای خودشان سنجیدند و دامنه آن را گسترده تر کردند تا اینکه امروز به اینجا رسیده است و از لوله کشی آن روزی به جوشکاری ، لوله کشی گاز ، فاضلاب ، نقشه های اساسی ، برق کشی ، آب گرم کن و …‏رسیده است.
‏گزارش کارآموزی
‏فهرست موضوعات پروژه:
‏۱-مقدمه
‏۲-تاسیسات حرارت مرکزی
‏۳-گردش آب در تاسیسات حرارت مرکزی
‏۴-سیستم حرارت مرکزی با جریان سریع
‏۵-موتورخانه
‏۶-کنترلهای تاسیسات
‏۷-بویلرها
‏۸-سیستمهای آب داغ
‏۹-انواع سوختهای مورد مصرف در مشعلها
‏۱۰-ساختمان مشعل
‏۱۱-مشعل گازی
‏۱۲-مشعل گازوئیلی
‏۱۳-الکترو پمپ گردش آب
‏۱۴-انواع و کار آکوستات
‏۱۵-وسایل کنترل مشعل و پمپ گردش آب
‏۱۶-منبع انبساط باز
‏۱۷-منبع انبساط بسته
‏۱۸-منبع دوجداره
‏۱۹-تعریف انواع رادیاتور از نظر جنس و کارکرد آنها
‏۲۰-رادیاتورهای فولادی
‏۲۱-هواگیری رادیاتور
‏۲۲-انواع ترموستات ها
‏۲۳-تاسیسات حرارت مرکزی سیستم بخار
‏۲۴-دیگ بخار
‏۲۵-منبع تغذیه دیگ بخار
‏۲۶-منبع کوئلی بخار
‏۲۷-مبدل حرارتی
‏گزارش کارآموزی
‏تاسیسات حرارت مرکزی:
‏حرارت مرکزی با آبگرم:
‏ تاسیسات حرارت مرکزی آبگرم عبارتند از مجموع وسایل و تجهیزاتی است که مقدار گرمای لازم (برحسب کالری) را در مکان معینی از ساختمان تولید و آنرا با واسطه آب از طریق لوله کشی و رادیاتور به اطاقهای مختلف ساختمان منتقل و توزیع می نماید. آبگرم ، ناقل حرارت که گرمای خود را در نتیجه تبادل از دست داده از طریق لوله های برگشت به مرکز تولید حرارت(موتورخانه) بازگشته مدارخود را مجددا به ترتیب فوق می پیماید. بنا به تعریف اجمالی فوق معلوم می شود که دستگاههای مورد استفاده تاسیسات حرارت مرکزی بطور کامل شامل دیگ ، منبع دوجداره ، منبع انبساط(باز و بسته ) مشعل ، لوله کشی هایرفت و برگشت و رادیاتور ها و وسیله یا عاملی است که آب را در مدار به جریان می اندازد. پس از آشنایی با تعریف حرارت مرکزی با آبگرم به توضیحی در مورد هر یک از دستگاههای حرارت مرکزی می پردازیم . و با دستگاه و نحوه عملکرد دستگاه آشنا می شویم.
‏(گردش آب در تاسیسات حرارت مرکزی)
‏ در تاسیسات حرارت مرکزی برای گردش آب از دو خاصیت توموسفیون(سیفون حرارتی)یا جریان طبیعی و سیستم حرارت مرکزی با جریان سریع استفاده میشود . که کاربرد هر کدام از اینها بستگی به وسعت تاسیسات و زیر بنای ساختمان دارد و زیر درباره هر دو مورد بطور کامل توضیحاتی داده میشود (تاسیسات حرارت مرکزی با گردش ترموسیفون یا جریان طبیعی ) در ساده ترین تاسیسات حرارت مرکزی برای گردش آب از خاصیت ترموسیفون یا جریان طبیعی که در اثر اختلاف وزن حجم مساوی از سیال گرم و سرد به وجود می آید استفاده شده است . بطور مثال هرگاه دو ظرف شیشه ای پر از آب را به وسیله دو لوله به هم مربوط نمایند و در ته ظرف پایین اندکی ماده رنگی (مثلا” پرمنگنات دوپتاسیم) داخل کرده و آنرا روی صفحه داغ اجاق برقی حرارت دهنده بین دو ظرف جریان آب برقرار میشود به این ترتیب که آبگرم و رنگین قسمت پایین ظرف تحتانی از راه لوله سمت راست بالا در سطح فوقانی آب محتوی ظرف بالا به صورت لایه رنگین جمع میشود . آب سرد ظرف فوقانی از لوله سمت چپ به داخل ظرف پایین سرازیر می گردد. عامل این تحرک (جریان ) گرم شدن و انبساط آب موجود در قسمت پایین ظرف تحتانی است که موجب کاهش وزن مخصوص آن می گردد. در این باره باید یاد آوری شود که آب در چهار درجه کمترین حجم را دارد هرگاه درجه حرارت آب این حد تجاوز نمایند به حجم آن افزوده و از وزن مخصوص آن کاسته میشود.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x