کارگاه تولید پیچ (پاورپوینت )

کارگاه تولید پیچ (پاورپوینت )

کارگاه تولید پیچ (پاورپوینت )

کارگاه-تولید-پیچ-(پاورپوینت-)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۴۴ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

کارگاه تولید پیچ
جدول چکیده نتایج طرح
با پیشرفت روز افزون تکنولوژی ، نیاز به سرمایه گذاری در واحد های تولیدی، ساخت ماشین آلات مدرن، توسعه ی راه های داخلی، ایجاد امکانات حمل و نقل سریع مسافر چه درون شهری مثل قطار شهری، هواپیما، کشتی های حمل کالا و حجم عظیم ساخت صنعت وابسته به تکنیک اتصالات می باشد.
امروزه اتصالات پیچ و پرچ و جوش در تمام زمینه های صنعتی کاربرد وسیع دارند ; هر اتومبیل که ساخته می شود صدها پیچ در اتصال قطعات آن به کار رفته است . قطارها ، هواپیما ، ساختمان ها ، اسباب بازی کودکان ، ماشین آلات بزرگ و کوچک صنعتی ، پالایشگاه ها و بندرگاه ها همه و همه به طور فزاینده و چشم گیر از پیچ برای اتصالات قطعات استفاده نموده اند . طراحی پیچ یکی از مهمترین وظایف مهندسین مکانیک می باشد .
ایران خوشبختانه در دهه های اخیر گام های موثر و مفیدی در طراحی و ساخت پیچ توسط مهندسین و صنعتگران ایرانی برداشته و نیاز به بازار های خارجی را کاهش داده ولی باز هم در ساخت و تولید بعضی از انواع پیچ به خارج وابسته بوده و در عوض بعضی بازار های آسیای میانه توسط ایران تاسیس می شود.
طبق آمار به دست آمده از اداره صنایع و معادن خراسان تعداد کارگاه های تولیدی فعال محدود بوده و آمار های غیر رسمی از بازار پیچ تهران واقع در خیابان قزوین روزانه میلیون ها تومان پیچ در معاملات روز قرار گرفته است و نیاز به برخی از انواع پیچ به شدت محسوس می شود .
فصل دوم
کلیات در راستای شناسایی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره ی تولید
-۱) ارزیابی روش های مختلف تولید و گزینش بهینه :
جهت ساخت پیچ می توان از دو روش ۱. دستی ۲. مکانیزه استفاده کرد . در روش دستی به دلیل عدم کاربرد ماشین آلات مخصوص و گران قیمت نباید تولید محصول در ظرفیت پائین و مناطقی که از مراکز تکنولوژی فاصله دارند مقرون به صرفه باشد ولی در عمل دیده می شود که این روش تولید کاملا جای خود را به روش مکانیزه داده و صنعتگران این بخش نیز کاملا به آن درجه از آگاهی رسیده اند که توانایی رقابت با روش مکانیزه را ندارند ، زیرا دستگاه های پیچ ساز با تکنولوژی پیشرفته ای که برخوردار می باشند هم دارای سرعت بالا ، تولید مداوم ، تولید با کیفیت عالی ، پایداری و پایین بودن میزان سروصدا هنگام کار و … می باشد.
فصل سوم
بررسی فنی جهت آشنایی به روش های تولید و برآورد های فنی جهت انجام محاسبات اساسی در تعیین مایحتاج واحدها
-۲) تشریح دقیق و جامع فرآیند منتخب و سپس ترسیم شماتیک جریان فرایند
( نمودار opc )
تولید پیچ با استفاده از دستگاه های برش طولی، شیارزنی، ورزوه می باشد که برای این منظور به دانش فنی خاصی نیاز نمی باشد . به طور کلی تولید شامل: برشکاری، شیارزنی، رزوه، توزین و بسته بندی می باشد .
مفتول مورد نظر به صورت بندیل خریداری می گردد. سپس بندیل به محل برشکاری حمل می گردد. با توجه به طول های مورد نظر بندیل برشکاری طولی می گردد ، سپس در مرحله گل پیچ که به شکل شش ضلعی یا نیم کره می باشد با توجه به قالب مربوطه شکل می گیرد .
مرحله ی بعدی شیار زنی است که روی گل پیچ حک می شود، پس از کنترل کیفیت محصول نیم ساخته به قسمت رزوه زنی هدایت شده و بر اساس نقشه ی تهیه شده رزوه می گردد .
پس از این مرحله و قبل از مرحله توزین و بسته بندی کنترل کیفیت میگردد، پس از توزین و بسته بندی مجددا کنترل شده و به انبار محصول هدایت میشود و جهت فروش طبق برنامه بازرگانی دپو میگردد. لازم به ذکر است که پیچ های مصرفی در بازار گالوانیزه میباشد که توسط خریداران انجام میگردد .
شرح فرایند انتخاب شده :
میزان تولید پیچ بستگی به نوع ماشین آلات و تکنولوژی تولید دارد ولی در اصل تولید در تمامی آن ها یکسان و به شرح ذیل می باشد :

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x