کارآفرینی پروژه نوشابه بدون گاز ۲۵ ص

کارآفرینی پروژه نوشابه بدون گاز ۲۵ ص

کارآفرینی پروژه نوشابه بدون گاز ۲۵ ص

کارآفرینی-پروژه-نوشابه-بدون-گاز-25-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..DOC) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۲۰ صفحه

 قسمتی از متن word (..DOC) : 
 

‏۱
‏فهرست
‏عنوان صفحه
‏مقدمه……………………………………………………………….‏…………………………‏……..‏ ‏۲
‏آشنایی جزیی در مورد کار کارخانه‏……………..‏……………….‏……………..‏……‏ ۵
‏نمودار مراحل مختلف تولید نوشابه غیر گازدار با استفاده از انواع‏……‏……‏……..‏.. ۱‏۰
‏محاسبه اجزاء و میزان دارایی های ثابت‏……………………………………….‏………..‏.‏…..‏…‏ ‏۱‏۲
‏مساحت زمین و برآورد قیمت آن‏…………‏…………………‏…………………‏.‏……..‏۱‏۲
‏مساحت و هزینه های ساختمانی‏…………………………………………………………‏…‏.‏ ۱‏۳
‏هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید‏…………………‏…………………………‏.‏……‏ ۱‏۴
‏سرمایه ثابت مورد نیاز کارخانه‏……………………………..‏………..‏………………………‏ ۱‏۶
‏هزینه های تولید سرمایه در گردش‏…………………………….‏………………………‏…….‏…….‏ ۱‏۸
‏محاسبه کل سرمایه گذاری‏………………………………………………………………………‏ ۲‏۰
‏نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی‏……………………………….‏..‏………………‏ ۲‏۰
‏۲
‏سودآوری و چگونگی برگشت سرمایه‏……………..‏……‏………‏………………………..‏ ۲‏۱
‏مقدمه
‏- نوع محصول:
‏نوع محصول کارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت ۱۴-۱۰ درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت ۷۰-۶۰ درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت ۲۸۵ سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد.
‏بطری مذبور دارای ارتفاع ۲۴۰ میلیمتر و قطر ۵۷ میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد ۸۰‏*‏۲۰۰ میلیمتر چشبانده خواهد شد.
‏آبمیوه تولیدی با استفاده از کنسانتره پرتقال، سیب و انگور و به صورت آب این میوه جات تهیه می گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع کنسانتره مصرفی تهیه آن تا بریکس ۷ نیز معمول است.
‏-‏ ظرفیت تولیدی و مدت زمان کار کارخانه:
‏ظرفیت تولید سالانه کارخانه در حدود ۲۰۰۰ تن آبمیوه و معادل ۲۰۰۰۰۰۰ لیتر است که با توجه به ظرفیت بطری ها و با در نظر گرفتن ضایعات و غیره کلاً در حدود ۷ میلیون بطری ۲۸۵ سی سی آب میوه خواهد شد که شامل موارد زیر است:
‏۳
‏نام محصول
‏ تعداد بطری
‏ ظرفیت(سی سی)
‏ ظرفیت(لیتر)
‏آب پرتقال
‏۳.۰۰۰.۰۰۰
‏۲۸۵
‏۸۵۷.۰۰۰
‏آب سیب
‏۲.۵۰۰.۰۰۰
‏۲۸۵
‏۷۱۳.۰۰۰
‏آب انگور
‏۱.۵۰۰.۰۰۰
‏۲۸۵
‏۴۳۰.۰۰۰
‏مدت زمان کار کارخانه با توجه به تعطیات و غیره عملاً ۲۵۰ روز کاری و در یک شیفت کار ۸ ساعته در نظر گرفته می شود.
‏به این ترتیب ظرفیت تولید روزانه کارخانه ۲۸۰۰۰ بطری که معادل ۴۰۰۰ بطری در ساعت و بالاخره ۶۸ بطری در دقیقه می باشد.
‏- میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه:
‏مواد اولیه مورد نیاز کارخانه شامل کنسانتره پرتقال، سیب و انگور، شکر، بطری، کارتن و برچسب مربوطه می باشد.
‏با توجه به نسبت اختلاط کنسانتره و آب به نسبت یک قسمت کنسانتره و ۵ قسمت آب در مورد سیب و انگور و یک قسمت کنسانتره و ۶ قسمت آب در مورد کنسانتره پرتقال، عملاً میزان کنسانتره مورد نیاز جهت تولید به شرح زیر است:
‏ردیف
‏نام ماده مورد نیاز
‏ مقدار
‏۱
‏کنسانتره پرتقال
‏۱۴۳ تن
‏۲
‏کنسانتره سیب
‏۱۴۳ تن
‏۳
‏کنسانتره انگور
‏۸۶ تن
‏۴
‏شکر بر مبنای ۱۰-۵% در صورت مصرف برای آب پرتقال
‏۵۰ تن
‏۴
‏۵
‏بطری ۲۸۵ سی سی
‏۷ میلیون بطری
‏۶
‏برچسب
‏۷ میلیون عدد
‏۷
‏کارتن ۲۴ عددی
‏۳۰۰.۰۰۰عدد
‏آشنایی جزیی در مورد کار کارخانه
‏روش کار و نحوه فرآیند:
‏عملیات بازسازی یا Reconstitution‏ ‏جهت تولید آبمیوه با فزودن آب به کنسانتره و رساندن بریکس کنسانتره از حدود ۶۵ درجه به ۱۲ درجه‏ انجام می شود و در این سیستم چنانچه کنسانتره در شرایط استاندارد تهیه شده باشد عملاً نیازی به اضافه کردن مواد افزودنی برای بهبود طعم و شیرینی آبمیوه نیست. لیکن با توجه به نوع پرتقال ایران و ترشی مربوطه افزودن شکر به آب پرتقال تا میزا‏ن ۱۰% جهت‏ بعبود طعم و مزه قابل انجام است. این عملیات شامل مراحل زیر است:
‏۱-نگهداری کنسانتره مصرفی:
‏کنسانتره معمولاً در گالن های پلاستیکی ۱۲۰ کیلوئی به کارخانه تحویل می گردد و از آنجائیکه این بشکه ها معمولاً به کارخانه سازنده کنسانتره برگردانده می شود، لذا کارخانه باید حداقل برای مصرف یک هفته کنسانتره مورد نیاز مجهز به مخازن استیل نگهداری به ظرفیت هر کدام در حدود ۴۰۰۰ لیتر باشد.
‏۲-بازسازی آبمیوه از کنسانتره

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x