ژن ها و پروتئین های بیماری زایی در ویروسهای گیاهی
ژن ها و پروتئین های بیماری زایی در ویروسهای گیاهی
فهرست
۱-۱- چکیده
۱-۲- مقدمه
۱-۳- کشف ویروسهای گیاهی
۱-۴- صفات عمومی ویروسها
۲-۱- گروه های اصلی ویروس های گیاهی
۲-۲- کشت ویروس های گیاهی
۲-۳- اثر ویروس بر شکل ظاهری گیاه
۲-۳-۱- نکروزه شدن
۲-۳-۲- اثر بر نحوه رشد آن
۲-۳-۳- اثر بر رنگ گیاه
۲-۳-۴- اثر ویروس بر فیزیولوژی گیاه
۲-۴- شناسایی علایم ناشی از ویروس های گیاهی در میزبان
۲-۵- انتقال ویروسهای گیاهی
۲-۵-۱- انتقال ویروسهای گیاهی به وسیله ناقلین
۲-۵-۲- انتقال به وسیله شته ها
۲-۵-۳- انتقال ویروسها به وسیله نماتدها و قارچها
۲-۵-۴- سرولوژی
۲-۶- مکانیسم اثر ویروس بر روی سلول میزبان
۲-۷- ژنتیک ویروس ها
۲-۷-۱- ژنوم ویروسهای گیاهی
۲-۸- مثالها
۲-۸-۱- ویروس پیچیدگی برگ چغندر روی جالیز
۲-۸-۲- ویروس لکه حلقوی پاپایا روی جالیز
۲-۸-۳- موزائیک زرد کدو
۲-۸-۴- موزائیک کدو
۲-۸-۵- موزائیک هندوانه
۲-۸-۶- ویروس موزائیک خیار
۲-۸-۷- ویروس موزائیک توتون روی جالیز
۲-۸-۸- بیماری های ویروسی برنج
۲-۸-۹- ویروسهای سیب زمینی
۲-۹- تغییرات دو جانبه ژنتیکی ویروسها
۲-۹-۱- نوترکیبی
۲-۹-۲- فعال شدن متقاطع
۲-۹-۳- دوباره فعال شدن افزایشی
۲-۹-۴- تغییرات دو جانبه غیر ژنتیکی
۲-۹-۵- اختلاط ژنوتیپی
۲-۹-۶- تداخل (انترفرانس)
Reference ۳۵